Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Red Dead Redemption 2 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.73)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Det är jätte roligt i början men sen efter ett tag blir det samma sak hela tiden så då blir det ganska segt att spela.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grym story i spelet! Grafikmässigt ett av de i särklass bästa spelen jag har spelat. Ångrar inte köpet en sekund och då har jag inte ens provat spelet online än.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Magiskt bra. Har kört 89% av Storyn, som överraskar kontinuerligt. Det är så otroligt välgjort. En stjärna tas bort då det i vissa lägen är onödigt långsamt att röra sig/gå, men det spelar mindre roll. Jag ska köra klart storyn innan online-läget. Rekommenderas!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har spelat hela helgen och det är dags för första intryck som kommer innehålla vad folk skulle säga är negativt. Faktum är att mycket med detta spel är inte bra och bör förbättras för en trevligare upplevelse.

  Kort beskrivning:

  Otorligt snyggt, stort, vackert, intressant, roligt.
  Men dålig combat, rätt så buggigt, segt till fots, frusterande vapen/item meny.
  Ändå ett bra spel!

  Lång beskrivning:

  1. Sjukt snyggt grafiskt på en Xbox One S. Tillsammans med de vyer man har och oändlig draw-distance är detta ett grafik-tekniskt mästerverk. Ingen tvekan om det.

  2. Kontrollerna på häst är riktigt bra. Den är lättstyrd men ändå komplex och hästen beter sig precis som man vill att den ska bete sig. Dessvärre kan jag inte säga samma sak om till fots. Att röra sig till fots känns segt och långsamt. Visst kan man springa bitvis men även det känns lite som att springa i sirap. Sen campen... Herregud alltså! Visst ska man inte springa i en camping men där är det helt överdrivet segt att röra sig.

  3. Striderna är bra, ända tills de inte är bra. Möter man enstaka personer kan man lätt vinna. Att smyga sig på enstaka personer funkar OK. När det är fler är det i princip omöjligt även om ingen faktiskt ser dig. Dessutom är det nästan omöjligt att ha ihjäl en gäng på över 4 pers och tyvärr händer det allt för ofta. Ska man attackera en camp så står där först 3-4 personer, inga problem! Men sen från ingenstans är där nu 10 pers. Du använder alla skott, alla drycker, allt. Du vinner mot alla odds. Men vad händer då? Jo där kommer 3 hästar till när du lootar. Lycka till.

  4. Item-menyn. Det har flera gånger hänt att han inte byter vapen eller druckit sin potion, eller gjort annat val från den nu klassiska pop-up menyn där man ska hålla L1, R1 + Stick + L2/R2 sen släppa L1 vid exakt rätt tid annars får man börja om. Extremt frustrerande.

  5. Det är rätt buggigt. Vapen har bytits mot lasso och kniv har bytits mot scope-rifle mitt under en strid. Karaktären har hoppat in i byggnader (teleportering) och loot har försvunnit mitt framför ögonen. Som kompensation har loot även återskapats så man kan lätt fuska om man vill. Ta samma guldörhängen 2 ggr!

  6. Världen är enorm och varierad. Det är kul att bara åka runt med sin häst, ett tag i alla fall. De till synes långa transportsträckor man alltid har känns nästan alltid roliga och intressanta.

  7. Röstskådespeleriet är fantastiskt. Nästan överallt och alltid hör man intressanta storys.

  9. Quests har en tendens att låsa dig vid questen. En gång råkade jag rida för nära en kvinna som skulle kidnappas utan att veta om det. Helt plötsligt blir det "mission failed" för att jag red ifrån henne när jag inte ens var på den questen. Jag fick helt enkelt lägga ifrån mig min loot för att plocka upp henne och göra färdigt questen vare sig jag ville eller inte.

  10. Att jaga är inte heller lätt till en början. På grund av att det är sjukt segt att röra sig till fots tar det enorm tid och kraft att jaga så. På häst är det mycket smidigare.

  11. Mini-map är rätt buggig vad gäller att se röda prickar som ska vara fiender. Prickarna kan komma och försvinna väldigt slumpmässigt. Det är alltså svårt att se var fiender faktiskt befinner sig. Detta försvårar enormt och det vore bättre att i så fall inte se något alls.

  Med det sagt är spelet fortfarande bra. Den levande världen och grafiken och storyn med alla quest är tillräckligt intressanta för att fortsätta spela.

  Uppdatering eftter 40 timmar:

  Jag lägg på ett par stjärnor. Spelet är otroligt bra, dock väldigt buggigt och menyerna är fortfarande rätt störiga. Nu är jag ca 30% in i storyn, så 80 timmar är nog rätt rimligt för att ta sig igenom mainquest och ett så stort spel förtjänar mer än bara "bra".
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ett ok spel med mycket snygg grafik och extremt fina miljöer! Tyvärr förstör en ganska seg styrning en hel del samt att transportsträckorna mellan uppdragen känns lite väl långa efter en tid med spelet, gillar du däremot att rida häst större delen av tiden så är det här spelet för dig! Det grafiska, detaljerna i spelet är mycket bra, det finns väldigt mycket små detaljer som hjulspår/fotspår i lera om det är blött, snö som verkligen reagerar trovärdigt när du går eller rider igenom, gräs och buskar böjer sig när du kommer emot mm. mm. detaljerna är som sagt många och väldigt bra gjorda. Människor ser lite sämre än i många andra spel jag spelat med de ser iallafall okej ut. Spelar du detta på Ps4 PRO (eller Xbox One X) i 4k så får du ett riktigt, riktigt snyggt spel, spelar du däremot på de klenare konsolerna så är det grafiska mycket mer "grötigt" och skog mm. flyter liksom ihop, ansikten och kläder mm. mm. ser också betydligt sämre ut, detta enligt Digital Foundry som tittat närmare på det grafiska. HDR (**läs längre ner vad det innebär) verkar också vara något som detta spel har problem med och jag håller med att det inte alls ser lika bra ut som "God of War" eller "Shadow of the Tomb Raider" jag spelat nyligen, många med mig ser att något inte är rätt i HDR läget då det inte förhöjer det grafiska på samma sätt som i många andra spel. Digital Foundry har nu även någon dag efter spelet släppts uppmärksammat att HDR i detta spel inte fungerar som det ska och kallar det för "fake HDR", mycket dåligt på ett så stort spel! I detta spel får du i alla fall en stor openworld, speltiden verkar vara runt 50-60 timmar för normalspelaren men vill du göra allt upp emot 200 timmar (hur många timmar av detta som är en transportsträcka på hästryggen vore intressant att veta). Tyvärr känns spelet även ganska styrt vad man får göra och inte får göra då spelet blir "game over" om du gör fel saker under ett uppdrag. Tidigt i spelet skulle jag t.ex. rädda en dam i nöd när en man bråkade med henne, jag närmade mig och skrämde bort personen i fråga som då sprang från platsen, jag bestämde mig sedan för att springa efter då jag tänkte läxa upp honom med några extra knytnävsslag, mannen i fråga dör och spelet tar slut och jag får börja om med det uppdraget jag var på då detta tydligen var något man absolut inte fick göra i detta stora "fria" spel. På det stora hela är spelet bra men jag personligen tröttnade ganska snabbt på det sega tempot med väldigt mycket ridande från A till B och ofta tillbaka till A för att slutföra uppdraget, seg styrning ("Horizon Zero Daw" t.ex. har en mycket rappare, bättre styrning) och sen har vi detta med "fake HDR" samt även lite små buggar (jag har sett svävande människor bland annat) så kan betygen givetvis inte bli full pott utan slutar på 7/10.

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  **Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Måste bara ge det här spelet en full pott. För det är inget att snacka om! Det är riktigt välgjort. Finns väldigt mycket att göra. Det är enormt sjukt stort. Underhållande och välbalanserat. Sjukt snyggt och ja det som man kan klaga på är väl att det ännu inte finns några planer på en PC version men vill du ha ett spel med underhållning till Max så är det här för dig årets spel alla gånger och det presterar bäst enligt tester på Xbox One X!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bästa spelet som någonsin har gjort 10/10 du kan inte och kommer aldrig att ändra mig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket bra spel, precis som första RDR. Stor action-sandbox-tps-spel med en extraordinär plot och multiplayer.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa spelet jag någonsin har spelat.