Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

WD My Passport V2 USB 3.0 4TB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla WD Externa hårddiskar (137)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har ett gäng WD diskar sen tidigare och behövde nu köpa på mig lite mer extern lagring då jag filmar mycket ute på resor men även fotar timelapses och foton givetvis. De tidigare har aldrig svikit mig så valde att gå i samma spår.

  Seagate har billigare alternativ (iallafall nu under mellandagsrean) men omdömen visade att många haft problem varvid jag backade ur direkt.

  Att spara 200-300 kr på en hårddisk och riskera att förlora 4 TB vore katastrof för min del.

  Nu köpte jag 4 st i olika färger för att enkelt se vilken som är till för foton / filmer / drönare / timelapses.

  Formaterade om dem direkt i macbooken till rätt filformat. 3 st gick utan problem men den fjärde strulade lite och ville inte riktigt. Testade att koppla in den i PS4:an för att se om den kunde läsa disken. Den visade också error och kunde ej formatera. Drog nästa lösning och bytte kabel, vips så fungerade det klockrent. Så nu har jag 16 TB att ta med på resor vilket förhoppningsvis räcker 2-3 veckor. Men en RED kamera äter lagringsutrymme som en annan äter "Mor Annas Pepparkakor".

  Nu blir nästa steg att köpa en större NAS för kunna avlasta de externa efter varje utflykt och kunna redigera projekten från på ett smidigare sätt.

  EDIT: Nu har jag fem stycken totalt med mig på resor för backup och lagring på fältet. Har precis använt dessa på en månadslång resa runt västra Papua i djungel, stränder, regnoväder och överallt. Förpackar dem alltid i vattentäta påsar och i väl vadderade fack i ryggsäcken. Har överlevt och fungerat klanderfritt hela vägen.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Har haft min i 17 månader nu och den har aldrig strulat, funkar bra.
  Använder gummiskydd runt hårddisken som finns att köpa på nätet.
  Ska beställa en hårddisk för extra backup.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Disken är snabb, snygg och liten men har flera gånger hänt att filer blir korrupta när dom flyttas eller tas bort. Har tvingats formatera disken minst tre gångar pga av att mappar/filer inte går att öppna eller radera. Helt värdelös mjuk-/hårdvara som hanterar krypteringen.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  4 TB under 1,500:- som drivs via USB kan man ju bara gilla. Nyttjas till Xbox One S som lagring och har inga anmärkningar. Funderade på den populära (äldre) 2 TB-varianten men såg ingen anledning att inte skaffa dubbla lagringen för bara några hundra extra. Inga problem att formatera via Xbox.