Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tefal Ceramic Control White Stekpanna 28cm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tefal Stekpannor (279)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.13)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Riktigt usel. Botten är inte plan så allt fett och även pannkakssmet lägger sig i periferin, längs kanten. Efter någon veckas användning började det dessutom bränna fast. Antagligen den sämsta stekpannan jag ägt.
 • Alla omdömen

 • Usel
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Överlägset sämsta stekpanna jag nånsin ägt. Ojämn botten där fettet rinner ut och lägger sig längst ut i kanterna. Från mitten och halvvägs ut till kanterna så bränns maten fast och bildar en beläggning vilket gör att maten steker fast och inte får stekyta. Delar av denna beläggning lyckas jag ej få bort ens efter noggrannt diskande.

  Har endast ägt pannan i ca 2 månader och har enbart handdiskat den och aldrig kört spisen på max temp, så det bör ej vara min skötsel av den som är problemet.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Det kanske krävs att man är lika försiktig med överhettning som med teflonpannor, och lika försiktig vid rengöring som med gjutjärnspannor, men min tefal ceramic control (som är mörkgrå och inte vit) höll en acceptabel non stick-nivå i 5-6 år vid en genomsnittlig användning på ~4ggr i veckan. Efter det började ytan ta färg som om att saker hade bränt fast och inte gick att få bort. Till skillnad från när teflon blir sämre går det dock fortfarande att anvönda den även om proteiner kan fästa punktvis.

  Mindre bra saker:
  -Den keramiska beläggningen kan släppa fläckvis på ovansidan av ytterkanten. Det har ingen funktionell inverkan, men det är inte snyggt.

  -När den är ny är non stick-effekten inte riktigt lika bra som hos en jämförbar teflonpanna

  -Handtaget sitter inte berghårt, så pannan känns lite sladdrig, men det är mer en källa till irritation än en praktisk grej. Det är ganska fult utformat också.

  -Den röda temperaturmarkeringen i mitten verkar aldrig ha fungerat. (Jag har aldrig använt dem ändå).
 • Dålig
  1 år sedan
  Klart sämsta stekpanna vi haft. Den är inte plan så allt rinner ut längs med kanterna. Bränner fast och missfärgas. Vi har följt skötselråden.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Keramisk beläggning så man slipper riskera att få i sig plaster via teflon.
  Vi sliter på en och samma stekpanna i princip dagligen och har nog aldrig haft en stekpanna som haft en bra non-stick-beläggning mer än ett drygt år, oavsett märke eller beläggningsform.
  Vi tycker den här har hållit mycket bra det senaste året och har fortfarande en bra non-stick yta kvar.

  Till er som inte lyckas hålla denna panna i ordning. Läs instruktionerna ordentligt: https://www.tefal.com/medias/INSTRUCTIONS-FOR-USE-FOR-COOKWARE-TEFAL.pdf?context=bWFzdGVyfHJvb3R8NTQxMzU5fGFwcGxpY2F0aW9uL3BkZnxoZTcvaDYwLzg4MjkwODE0ODUzNDIucGRmfGVkNDA1NTY4N2I4NGMxMzUwNzc2MzM4YmUzNjU2MTlkNjAxYTA2MjMyMGMzMmYyYjI0OGU3MTM1YjE2ZTAxYTQ
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Håller ungefär ett år innan allt fastnar och väldigt svår att få ren. Klart sämsta stekpannan jag haft.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter ett års användning så fastnar det mat i pannan. Omöjlig att få ren, mer brun än vit. Allt bränner fast. Endast diskad i diskmaskin.