Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Mill AV600 WiFi 230V 600W (400x665)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Mill Element (37)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Efter att slagit på elementet manuellt utan Smart appen vosar sig första Gottcha!

  Den är inte byggd med värmestrålningssköld som en brödrost. D.v.s hela glaspanelen och baksidan av elementet blir skållhet så man bränner sig på den.
  Jag trodde hela tanken med glasfronten var att man INTE skulla bränna sig på elementet! En enkel plåtsköld inne i elementet som hindrar värmen att nå glashöljet är ju allt som hade räckt, kostnad 15kr, vansinnig funktionell design miss..
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har två delar, en i sitt eget barnrum. Installation och installation gick smidigt som just det. Kör ett ubiquiti-nätverk, inga problem att ansluta. I appen var det enkelt att skapa ett veckoprogram. Det enda problemet var integrationerna med tibber och futurehome. De sprang över veckoprogrammet, jag hade ställt in dem att stänga av vid 18 för barnen gå till sängs från 19 och sedan har vi fönstren uppe. Lite poäng i att skjuta då. Men när de integrerades i tibber och framtida hem stängde de inte av, så de var bara tvungna att ta bort integrationerna. Mycket nöjd med ugnarna och appen.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Köpte produkten att sätta ihop mot Tibber eftersom det stöds mot API .. ger bra med värme och allt .. men får hjälp för ett löjligt dåligt Wifi-stöd det har .. bara stöd för 2.4Ghz vilket är lite 2008 (bra, det beror förmodligen på intervallet). Den har NADA-stöd för nätverk som kör 160 MHz (Wifi6) med smart connect. Den ansluter helt enkelt inte, även om du kör 2,4 GHz vid 20 MHz eller 40 GHz ensam ... Varför inte bara stänga av smart ansluta? Kan inte för att nätnätet är mest optimalt med smart anslutning påslagen, eftersom nätverket här är tri-band .. För att vara en "smart" produkt är det en jävla dum produkt .. Skulle du ha en ugn att värma .. köp förresten, du får något billigare för den användningen ... ska du ha en smart lösning? STYR BORT :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket lätt att installera, enkel och tydlig app. Lätt att installera på WiFi. Okej för att kunna justera temperaturen enligt applikationsinställningarna i appen. Rekommenderas för de som är intresserade av smarta hem.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Lätt att montera. Lätt att ställa in på wifi. Enkel och tydlig app.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Genius för att kunna ställa värmen med olika program till "hem" "borta" och till exempel ha möjlighet att få komfortvärme innan man går ner. Har flera av dem i kabinen (med internet) där hela familjen är glad att komma till de uppvärmda rummen. Det kan vara bättre användarvänlighet på appen, men du kommer in i den om du trycker lite (få erfarenhet).