Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Mill AV1200 WiFi 230V 1200W (400x1065)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Mill Element (37)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  26 dagar sedan
  Vilket skräp. Stor potential men fallet helt platt. Det är ganska fint för att vara ett element, därav två stjärnor.

  Wifi-funktionen är ett skämt. Funkar inte alls med modern router utan man måste sätta upp en gästnätverk med 2.4Mhz, under kanal 10, med en viss typ av säkerhet. Det vanliga helautomatiska 2.4-nätet klarar den minsann inte av. Detta kom jag fram till efter ha gått igenom Milla tekniska hänvisningar på deras hemsida, då det verkar vara många som haft problem med detta.

  Veckoschema finns. Det är ju bra. Men appen man använder för att ställa in schemat ... jag dööör! Det tog 20 min på en iphone att få till alla tider, för att saker flyttar sig där man inte vill, försvinner utanför skärmen etc etc. Jag bävar inför att eventuellt behöva ändra igen.

  LJUDET! Den klickar och tickar när termostaten slår till så det ekar i sovrummet. Det låter som en sån dära termostat som fanns på elementen på 80-talet. Ja ni vet, för 40 år sedan! Det låter så högt att man får sova med dubbla hörselskydd och kräkhink bredvid sängen! Helt sjukt på ett modernt element. Barnen då - sover de bättre nu när de fick ett element? Gissa!

  Hela elementet är lite som ett Norgeskämt faktiskt.
  Rekommenderas verkligen inte!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Jag köpte det här elementet pga dess design, funktioner och att det skulle vara "100% ljudlöst". Det levererade på alla punkter förutom ljudlösheten.
  Designen var ju som väntat och det såg mycket snyggt ut uppsatt på väggen. Funktionerna i appen var bra och jag tyckte inte att något saknades. Det går att göra avancerade veckoscheman och även enkla timers. Appen rapporterar vilken den nuvarande temperaturen är vid elementet, eller i hela rummet (antar att ett medelvärde visas på alla element i samma rum). Som element fungerade den också väldigt bra, rummet blev jämnvarmt.
  Men nu till ljudet... själva uppvärmningen verkar helt tyst. Det som däremot låter är när den slår av och på, vilket jag gissar beror på nått form av relä. Det knäpper relativt högt och blir ett konkret problem då den slår av och på väldigt ofta. Ibland flera gånger per minut, oftast kanske var 3-5:e minut.

  Bryr man sig inte om ett ständigt knäppande så är det ett bra element. Men är det viktigt att den inte låter så är det ett helt oanvändbart element och med tanke på att det utlovas att vara "100% ljudlöst" så är det ju inte alls acceptabelt.
  Jag kan inte säga något om kvalitén då jag inte har haft den så länge och kommer att lämna tillbaka den.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  17 dagar sedan
  Köpte produkten att sätta ihop mot Tibber eftersom det stöds mot API .. ger bra med värme och allt .. men får hjälp för ett löjligt dåligt Wifi-stöd det har .. bara stöd för 2.4Ghz vilket är lite 2008 (bra, det beror förmodligen på intervallet). Den har NADA-stöd för nätverk som kör 160 MHz (Wifi6) med smart connect. Den ansluter helt enkelt inte, även om du kör 2,4 GHz vid 20 MHz eller 40 GHz ensam ... Varför inte bara stänga av smart ansluta? Kan inte för att nätnätet är mest optimalt med smart anslutning påslagen, eftersom nätverket här är tri-band .. För att vara en "smart" produkt är det en jävla dum produkt .. Skulle du ha en ugn att värma .. köp förresten, du får något billigare för den användningen ... ska du ha en smart lösning? STYR BORT :)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Ser OK ut, lite billig konstruktion av upphängning och kil på installation för wifi, men appen som styr ugnarna är solid och bra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fungerar bra, särskilt med smart energihantering från Tibber. Trevligt att kunna kontrollera rumstemperaturen.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Bra idé men dålig implementering. Badplacering av luftventiler gör att värmen uppsvälls i stället för att släppa upp värmen i rummet. Termostaten är på baksidan vilket betyder att det inte mäter rummets temperatur. Endast 2 positiva saker i denna värmare är app som fungerar perfekt och värmaren designar. Män det är inte tillräckligt i kall vinterdag.