Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SVS SB16-Ultra

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SVS Subwoofers (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Bra tryck, hyfsat tight, svår att få ner på knä
 • Perfekt
  1 år sedan
  Efter att ha haft lite olika subbar genom åren, allt från hembyggen, Velodyne DD, Sunfire mfl har jag kommit till Nirvana med denna pjäs. Var faktiskt ganska överraskad över att det kan vara så stor skillnad. Är så förälskad i den att jag beställt en till. Har svårt att beskriva hur bra den faktiskt är, men ordet som kommer till mig är "effortless", dvs den spelar ALLT med en självklarhet och lätthet utan att färga eller få tendenser till bullrighet. Och den går BRÅDJUPT. Plus för appen, den underlättar ljudjusteringarna via den parametriska EQ´n så man kan sitta i favoritpositionen och tweeka det sista.
  En tia känns nästan lite fjuttigt, ger den 10+
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt enastående sub! Kunde jag ge elva stjärnor så hade jag gjort det! Subben är också relativt liten för sin prestanda. Dock tung. Den spelar med stor auktoritet, den är både snabb och går mycket djupt. Trycket är helt enormt och den spelar väldigt korrekt. Responsen är mycket imponerande, när det kommer en transient så levererar den omedelbart och stannar sen direkt. Det ger en bas som inte är boomy och levererar det ljud som det var tänkt. Jag hade en del funderingar kring portat och slutet då jag alltid haft portat. Med en SB16U kan jag lova att man inte behöver fundera! Den levererar! Sen som vanligt är det gynnsamt att köra en dubbel uppsättning, men det gäller oberoende av vilken sub ni väljer. Och har ni ett stort rum så skulle jag tittat mer på pb16u.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte på hembiobutiken för 1 månad sedan. Har haf velodyne dd+ samt diverse canton subbar innan. Jag har egentligen tyckt subben varit en jobbig del ev bioanläggningen. Det har känns svårt att ställa in och få korrekt. Visst har jag fått baskänsla och det har skakat till ordentligt i actionscenerna.

  Det är först nu jag vet hur en sub kan låta. Efter jag installerade denna sub och lät den köra på i 10tim så fixade jag crossover, volym samt avstånd. Jag valde sedan ett av de förinstallerade alternativen.

  Jag blev verkligen blown away hur bra det kan låta. Jag vet nu att en sub är åtminstonde 50% av upplevelsen då man kollar action eller liknande. Det skakar inte bara om rummet. Det griper tag i mig och skakar om själen, utan att bli överdrivet, utan att brumma. Precis på rätt ställe, energin tar tag i mig. Jag vet inte hur jag skall beskriva det mer än att jag är överlycklig att ha hittat rätt submässigt.

  En annan fråga som jag alltid ställt mig. Kan man köpa för stor sub? Svaret är definitivt nej. Inte när det gäller svs iallafall. Sjukt imponerad. Rekommenderar verkligen alla som läser detta att provlyssna svs innan ni köper något annat.

  Pris/prestanda är utan competition. Svs slår allt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ref. Punkt
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  För priset perfekt och mycket välljudande.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  samma bestyckning men med mindre sluten låda än EISA vinnaren 2017-2018 svs pb16-ultra och ca 10000kr billigare.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mkt nöjd med denna sub!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft denna subwoofer sedan mars 2017. Tog mig ungefär 2 månader att tweaka in alla inställningar i mitt 2-kanalsystem och vill säga att det är mkt lång inspelningstid på det styva baselementet, är först nu det börjar låta optimalt efter ca 500 speltimmar.

  Rekommenderar denna sub till de som vill ha en bas som smälter ihop med övriga högtalare sömlöst oavsett 2-kanal eller hembio, släpar inte det minsta rätt inställd.
  Inställningar via appen funkar klockrent!

  Prestandan behöver vi knappast tala om då det finns så många rewievs redan på nätet toppbetyg i princip överallt och jag kan bara instämma.

  Valde den slutna SB före portade PB pga rumsstorleken jag har.

  Motsvarande produkter i ungefär samma prisklass från andra tillverkare framstår som leksaker i jämförelse, lyssna själv för en egen bedömning. :)