Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch SMU88PS03S (Rostfri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Diskmaskiner (321)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Galet bra än så länge, den torkar disken också ! Hur bra är inte det!

  Förhoppningsvis försvinner den där äckliga lukten som man får annars, även om maskinen är ren. Jag har inte känner den lukten från denna maskinen men bara haft den i någon vecka.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En fin maskin med hög kvalitetskänsla.
  Den har två displayer, en framtill och en upptill på luckan. Den upptill syns såklart bara när luckan är öppen och ger information om valt program, en enkel indikation om vatten- och enegriåtgång samt vilken tid programmet uppskattas vara klart. Tiden stämmer inte alltid helt men beror förmodligen på att diskmaskinen under programmets gång känner av hur smutsig disken är.
  Den främre displayen är större och växlar mellan programförlopp (t.ex. sköljning eller diskning etc.) Och vilken tid programmet uppskattas vara klart. Den tiden kan komma att justeras under programmets gång. Ibland blir den klart tidigare, ibland på tid och ibland senare. Men det rör sig bara om några minuter.
  Displayen visar även en horisontell vit tidslinje som allteftersom, från vänster till höger, blir röd. Unders visas valt program.
  Det finns många okika program och tillägg till dessa. Mer om dessa finns på Prisjakt och Bosch hemsida.
  Den rostfria fronten är lite känslig för fingeravtryck. Det kunde vara mycket färre men det kunde ochså vara bättre.
  Det tysta programmet är väldigt tyst. På pappret finns det maskiner som är något tystare men jag har inte haft möjlighet att jämföra live. Programmet är så tyst att man undrar om maskinen verkligen jobbar. Man måste gå fram till maskinen för att höra något. Nu har vi sovrummen en bra bit från diskmaskinen men frågan är om man inte skulle kunna sova gott även om man sov i samma rum.