Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Naim Uniti Nova

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Naim Mediaspelare (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppfattar att många ägare är missnöjda med mjukvaran. Kan hålla med den inte är i praitet med pris på 55 000 kr. Köpte min begagnad, och kom då från en NAD M10 som försöker tävla i samma segment (åtminstone med Uniti Atom), men har snarlika utmaningar/förbättringsområden var gäller mjukvaran. Uniti Nova har dock kraften som Nad M10 saknar. Ljudkvalitet och funktioner-ingånger finns inget att klaga på. En och annan gång snappar den inte upp HDMI-ARC när man slår på TVn (dvs man måste manuellt välja hdmi som källa i Novan för att få ut TV-ljudet.

  Överlag väldigt nöjd. Köpte begagnat för dryga 30 000 kr och tycker detn är värd pengarna. Har under dryga halvåret jag ägt den, kommit 2-3 uppgraderingar av firmware, så förhoppningsvis blir dess svagaste sidor något bättre med tiden.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har hört den här när jag varit inne i butiken hos Reference Audio i Stockholm. Den var påslagen när jag var på demostration för en annan produkt.. Den låter väldigt bra och jag blev imponerad. Riktigt bra. Inga hjärnspöken eller "ormolja" här inte inte utan tydligt och konkret sett en riktigt bra högtalare. Jag köpte i efterhand deras billigaste (men ändå inte jättebillig) Naim Mu-So QB till exet och överväger denna till mig själv framöver. Gör sig inte rätt på bild... Mycket läckrare IRL.

  Men det är samma app, det är jag ganska säker på... Många tror att man ska använda appen men det är antagligen HELT fel för den är katastrofdålig. Det man ska göra är att faktiskt använda delning via bluetooth (eller möjligen NFC) vilket funkar utmärkt oavsett om vi använder PLEX, Youtube, Tidal, Spotify eller lokala musikfiler. Jag undrar om teamet bakom Naim tänkt att man ens ska använda appen. Den känns övergiven sedan åratal. Så dålig är den. Men som sagt... Det förhindrar ju inte att man använder de redan etablerade apparna på något sätt. Dessutom finns ingångar om man vill köra trådat till något annat t.ex. CD eller dator med DAC.

  Ljudmässigt, kvalitetsmässigt och möjligen utseendemässigt slår denna högtalare varenda portabel högtalare med hästlängder. Jag ska ha min i köket och de normala portabla alternativen som t.ex. Marshall är inte riktigt samma grej. Denna är såklart väldigt mycket dyrare (äkta lyxkonsumtion) men faktiskt också ganska mycket valuta för pengarna. Så gillar du Naim, har du pengar och/eller ett väldigt stort intresse som jag. Ja, varför inte?

  Det stora minuset här är att displayen finns monterad. Det vore väldigt onödigt om appen är så dålig.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Otroligt kompetent allt i ett förstärkare.

  Uppdatering 1
  Måste dra ner mitt betyg.
  Ljudet är helt okej men denna har stora problem med att den hakar upp sig och man måste starta om den hela tiden. Otroligt irriterande. När jag va på demokväll och provlyssnade så hade dom samma problem i butiken med deras exemplar.

  Uppdatering 2
  Verkar som man ska trixa med appar och lite router inställningar för den ska fungera bättre.
  Höjer betyget när dom kommer med bra uppdatering till själva maskinen och appen. (Om den fortsätter att fungera bra efter det)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kvaliteten på ljudet är säkerligen enastående. Inte minst bättre på mina B & W CM9s.
  Gränssnittet, anpassningsbarhet och tillförlitlighet är bara ett skämt, en prerelease kandidatnivå. Hoppas på en anständig HW-uppgradering eller kommer att sälja mina.