Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Naim Uniti Nova

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Naim Mediaspelare (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppfattar att många ägare är missnöjda med mjukvaran. Kan hålla med den inte är i praitet med pris på 55 000 kr. Köpte min begagnad, och kom då från en NAD M10 som försöker tävla i samma segment (åtminstone med Uniti Atom), men har snarlika utmaningar/förbättringsområden var gäller mjukvaran. Uniti Nova har dock kraften som Nad M10 saknar. Ljudkvalitet och funktioner-ingånger finns inget att klaga på. En och annan gång snappar den inte upp HDMI-ARC när man slår på TVn (dvs man måste manuellt välja hdmi som källa i Novan för att få ut TV-ljudet.

  Överlag väldigt nöjd. Köpte begagnat för dryga 30 000 kr och tycker detn är värd pengarna. Har under dryga halvåret jag ägt den, kommit 2-3 uppgraderingar av firmware, så förhoppningsvis blir dess svagaste sidor något bättre med tiden.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otroligt kompetent allt i ett förstärkare.

  Uppdatering 1
  Måste dra ner mitt betyg.
  Ljudet är helt okej men denna har stora problem med att den hakar upp sig och man måste starta om den hela tiden. Otroligt irriterande. När jag va på demokväll och provlyssnade så hade dom samma problem i butiken med deras exemplar.

  Uppdatering 2
  Verkar som man ska trixa med appar och lite router inställningar för den ska fungera bättre.
  Höjer betyget när dom kommer med bra uppdatering till själva maskinen och appen. (Om den fortsätter att fungera bra efter det)