Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SanDisk USB 3.0 Ultra Dual Drive m3.0 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SanDisk USB-minnen (149)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  1 år sedan
  Förbannat skräp. Långsam som hvete. Känner mig lurad. Köpte 128gb dessutom..
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skriver bara i 18 MB/s(vilket är MAX, räkna med dippar ner till 5 MB/s), vilket borde ligga på runt 60 som föregångaren.

  Mitt exemplar läser INTE i 150, snarare 75-80. Userbenchmark rapporterar ett snitt på 66MB/s för mig. Mäter via en USB 3.0 port med standard drivrutiner direkt på brädan, så det är inte där problemet ligger, även utökat policies till "better performance" för att maxa.

  Just den långsamma skrivhastigheten och att den blir väldigt varm och jobbar ojämt gör detta till ett DÅLIGT val. Att föra över en 15gb fil från dator till sticka tar runt 30 minuter. Hard Disk Sentinel rapporterar ett snitt på 9 MB/s, så 18 MB/s är bara att glömma.

  Så ska man lägga en film på stickan tar det tid, jag borde köpt efter skrivhastighet istället för läshastighet. Det är ju där skillnaden märks mest när man ofta raderar och skriver dit nya filer.

  Behöver man inte Dualdrive, så kolla efter något bättre. Den äldre versionen av denna är också bättre, sjukt nog. SanDisk gör bra grejer i de mycket högre prisklasserna. Men att backa prestandan så här mycket på en ny modell måste återspegla sig i betyget så folk vaknar. Minnet går att använda och vet man om detta kan man köpa ändå om man får ett bra pris, jag köpte för 199kr vilket jag tycker är max för den här usla prestandan.

  Gilla om detta hjälpte erat beslut. Om minnet går sönder(blir vaarmt) kommer jag uppdatera betyget direkt, så har jag inte skrivit något mer är det iallafall helt.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köp inte. Håller inte den hastighet den ska hålla vid överföring och vid överföring är hastigheten väldigt ostabil och oregelbunden. Rekommenderas ej.