Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Siemens SN436S04KS (Rostfri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Siemens Diskmaskiner (254)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Vi har haft den i 1 månad nu och vi är ganska nöjda med den.
  Diskar och torkar bra och den flera program. Vi tar oftast auto då bestämmer maskinen tiden och temp beroende på hur mycket disk det finns.
  Vinglashållare tar för stor plats och överkorg för bestick är sisådär.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Recension efter 3 månaders användning:
  Letade en diskmaskin & jag visste att jag ville ha en Bosch eller Siemens (samma tillverkare!?). Funderade först på en med Zeolith torkning, men många klagar på att den torkningen låter högt då den har en fläkt som väsnas!? Blev istället denna Siemens med "vanligt" torkprogram, billigare & tystare. Ändrade så det blev varmare torkprogram i menyn, för bättre torkresultat. Standard (skonsammare) så kunde det vara lätt fuktiga gods ibland.

  Använder diskmaskinen dagligen, den är lättanvänd & arbetar i det tysta och gör disken ren och torr. Finns flera program att välja på, men använder bara "auto" och "snabb".

  Följde med vinglasställ, har ej provat den men den tar ganska stor plats att förvara när den inte används. Tar upp stor plats i diskmaskinen när den används.
  En bra funktion är att det med ett enkelt handgrepp går att ändra höjden på korgen, samt fälla ner vissa delar i korgen.

  Bestickbrickan (gäller alla med bestickbricka), svårt att säga om den...både bra och dåligt. Hela nedre korgen får mer plats tack vare att besticken är på en egen bricka högst upp. Besticken blir rena, men man måste placera dom en åt gången i sina "fack". Man slipper få matrester på fingrarna då man placerar besticken i brickan. Har man inte sin besticklåda bredvid diskmaskinen, innebär det att man får gå flera gånger för att föra sina rena bestick. Går att enkelt ta lös hela bestickbrickan och balansera med den till sin besticklåda, men det är enklare med bestickkorg.

  En mycket bra diskmaskin som ger bra resultat, tyst och enkel.