Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Emmaljunga Double Viking 735 (Duo/Kombi för 2)

 Lägg i lista  Jämför
OBS! Då vissa butiker inte alltid skriver ut årsmodell på sina vagnar kan en del olika årsmodeller ligga som varianter på priserna.
Jämför pris på alla Emmaljunga Barnvagnar (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En enkel premium barnvagn som har mått som fungerar i bussar, tunnelbanan. Finns gott om tillbehör och går att anpassa efter behov.

  Svensk tillverkad med 3 års garanti ( vissa har bara 6 månader), det gör det mycket enklare om något inte fungerar.

  Det är den dubbelvagn så den tar plats i bilen, men plockad ned i mindre delar snabbt och vid semester så är det bra med takbox. Får garanterad plats i Volvo V70, men som sagt takbox är bra vid resa. Behöver man en enkel kan man köpa nytt singel chassie.

  Tillbehör jag saknar, Side Bag eller sidokorg, när man har behov av ett barn och andra på bräda, skulle en shopping väska vara praktisk när man handlat eller är på IKEA. Kanske får vi se en side bag till 735?

  Det flesta barnstolar:babyskydd fungerar, dock verkar det finns det lite gammal groll mellan brio//britax som gör att alla modeller inte har adapter. Tråkigt men det är något man får tänka på när man köper barnvagn omsätt märke. Har själv brio/britax som ej är kompatibel med Emmaljunga VS. Britax tog till och med bort vissa saker samband med köpet av brio?!