Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Pro Stream Webcam C922

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Webbkameror (35)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Funkar bra så länge man har bra ljus. Inga fönster bakom mm. Se till att ha lampa mot ditt ansikte som inte är för hårt. Eller från sidan i 45 grader från ett fönster. Då funkar den bra. Sedan är mikrofonen helt ok och jämfört med de flesta inbyggda laptops mycket bättre. Men så klart vet du vad du gör och köper en dedikerad mik så blir det så klart bättre. Vill ni ha ändå bättre så kolla på brio 4k modellen. Jag köpte för 888 kr på elgiganten och är nöjd med köpet. Och det ingick ett litet stativ som är behändigt till lite annat också om man nu inte använder till webcam. Jag har en led lampa med batteri som går att ställa in en del på och med softbox som lyser upp min mörka sida motsatt fönstret. Blir mycket bra.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Enkel installation i Windows 10 (bara att ansluta i USB)
  Riktigt bra krispig bild, ett litet minus för mic som inte har noice canceling och plockar upp fläktljudet i min gaming lap top.
  Gillar att de levererar med en tri-pod också.

  Har en C922 PRO och vet inte om det är exakt samma modell.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Funkar fint i Linux.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Riktigt skräpig bild, "you had one job", 2020 måste det finnas bättre alternativ, den här kanske var ngt att ha 2005.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Haft denna i ett antal månader och den har fungerat utmärkt. Mycket bra bild- och ljudkvalitet och mängder av bra funktioner i Logitechs egen mjukvara. Rekommenderas starkt.
 • Ganska dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Får inte den här att fungera på min windows 10 dator med deras eget Logitec program eller OBS. Med windows eget webcam program fungerar det dock så kameran är ju hel men det är något mjukvaruproblem, Besvikelse. Har Logitech inte uppdaterat drivrutinern?

  Har varit i lång kontakt med Logitechs "support" som det tog ett tag att hitta. Det enda som händer är att man får ett icke svar efter att de talat om hur viktig man är som kund. Och sedan kommer ett meddelande om att om man inte hör av sig om 7 dagar så stängs caset ner.

  Har väl hållit på länge nu och så kom det igår ett email om att jag skulle gå till butiken och få en ny kamera. Köpte den här i en butik och har flyttat så hittar inte kvittot. Suck.

  Funderar på att köpa en annan webkamera men det blir knappast en Logitech då. Har tiidgare tyckt Logitech står för kvalitet men vet inte längre. Köpte nyligen nya Logitech högtalare till datorn som ska vara THX men tycker inte de låter så bra.
 • Ganska dålig
  11 mån sedan
  Trodde logitech var bra produkter. Köpte precis högtalare Z623 för 1290kr. Tycker inte de lever upp till något bra ljud för det priset och så nu den här logitech C922 som jag inte ens fått att fungera än.
  Kontaktat support för att få hjälp. Får se om jag hittat någon support som fungerar. . .

  Jag lever på hoppet så den får ett lågt betyg tills vidare, höjer eventuellt om jag får hjälp.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Den fungerar bara för mig med Windows Camera programmet. Om jag försöker köra den med OBS tex så får jag ingen kontakt. Och frågor till Logitech support ger inget svar , , . .än.

  Så det får bli Dålig tills jag får hjälp. Och får jag ingen hjälp kanske jag sätter ner den till Usel. . . .

  Suck! Kämpat bra många timmar med det här. Att sätta upp sådant här ska vara enkelt!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Gedigen kamera, sitter/hänger väldigt bra ovanpå en skärm. Det följer även med ett litet stativ av hög kvalitet.

  Ljudet/mikrofonerna är tyvärr bara knappt "ok", det låter burkigt, när jag testade mot en modern laptop så var laptopens mikrofon märkbart bättre. En fördel är att webkamerans mikrofoner plockar upp ljud som är 4-5m bort. Så den borde passa bra vid möten där det är 5-10 personer runt ett bord. I jämförelse med en riktig separat mikrofon för ca 500kr (en Blue Snowball) så blir C922 helt utklassad.

  Bilden är riktigt bra, och autofokusen fungerar bra. I början flimrade bilden rejält, men efter att ha ställt om ljuskompensationen till PAL/50Hz så försvann problemet. Tyvärr saknas linsskydd.

  En bra produkt, men Logitech kunde ha hoppat över att skicka med ett stativ (som ser dyrt ut) och istället lagt pengarna på bättre mikrofoner. De borde också lägga pengarna på en 50cm längre sladd. Nu är sladden så kort att det går inte att ha datorn stående på ett golv om mikrofonen ska hänga på skärmen.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väldigt bra, nu uppdaterad.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jätte bra!