Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SteelSeries Arctis 5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SteelSeries Hörlurar (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Det saknas verkligen ett smidigt sätt att ladda lurarna. På mina förra hängde jag alltid av mig dem på en laddstation vilket jag saknar mycket här. Nu slänger man på sig lurarna och spelar med polarna för att plötsligt höra det där pipandet att batteriet håller på att ta slut. Åh! Att dra en kabel till närmsta USB-port känns inte speciellt smidigt när hela poängen var att ha ett trådlöst headset. Tycker först att volymkontrollen för chat/spel var häftig men tycker inte den fungerar som jag förväntar mig.Tycker den kan sänka båda Discord och spelet.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  idiotisk kommentar av aboew eller va fan han heter steelseries tillverkar bästa gaming hörlurarna i marknaden!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd med mina hörlurar! Bra mic och ljud från både musik och spel. Spelar mycket FPS och de presterar bra. Sitter även otroligt bra på huvudet, vilket var ett viktigt krav från min sida. Haft lurar som efter några timmar sitter åt och känns tunga, vilket ger mig lätt huvudvärk. Dessa känner jag inte av, på gott och ont. :D Mjuka och sköna.

  Efter ett halvår började dock lurarna få något brus i sig. Men efter kontakt med Steelseries support fick jag ett par nya utan diskussion. Tummen upp!
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag hade inte rekommenderat dessa till någon som spelar t.ex ett fps spel. Dessa har bara budget på utseende.

  Inte för att överdriva. Men tror ni kan få bättre ljud om ni går till ICA o köper anykind av 33 cl burk, och sedan använder er av era gamla iPhone hörlurar. Ni får vara lite kreativa, men blir ungefär samma burkia ljud.

  Jag har ägt dessa i nästan 24h, hört rätt mycket bra ifrån dom. Och jag vet fan inte hur folk tänker när de rekommenderar dessa.
  Om du nu skulle rekommendera dessa till någon, så skulle de vara till någon som spelar ett spel som inte behöver ljud.

  Enda gången du ska skaffa dessa e om du streamar, om du nu vill se lite mer dum ut.

  ------Avslut------
  Jag rekommenderar dig nu som läser detta att fort som fan backa back och gå leta vidare.

  Obs! Dessa hörlurar är ENDAS för dig som vill se bra ut o spela, men har 0 koll på va som händer ingame!

  Gött nu vet du hur de ligger till????
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Positivt: Från en ergonomisk ståndpunkt så är dessa hörlurar bäst i sin klass. Slår förmodligen även dyrare hörlurar när det kommer till detta. Främst är det materialet som används för kuddarna och bygeln som gör att dessa lurar sitter så bra på huvudet samt den relativt låga vikten. Materialet som används i kuddarna är samma material som används i t.ex. skidglasögon om jag minns rätt, vilket är väldigt skönt och luftigt.

  Mikrofonen är även den helt okej antar jag, fick en kommentar om att det lät som om jag var förkyld till en början vilket troligen var att jag hade satt hög noise reduction i Steelseries mjukvara, efter att jag dragit ner denna till low så har det inte varit några problem.

  Själva volymkontrollen för att höja eller sänka spelvolymen relativt till teamspeak/discord fungerar även den helt okej. Ganska bra funktion att ha i spel som PUBG där man knappt hör sina lagkamrater medans man rullar runt i en bil eller ska bestämma vart man landa när man är i flygplanet. Denna känns lite väl känslig dock, och det är svårt att hitta en bra balans.

  Det är lätt att råka sänka spelvolymen lite väl för mycket och om man snurrar knappen från 0 > 50% så försvinner ljudet i en kanal i princip helt och hållet, istället för att låta mig finjustera ända till 100%.

  -------------------------------------------

  Negativt: Ännu en gång lyckas Steelseries på något sätt skapa en helt okej produkt som fungerar bra till en början men efter bara några månader med normalt vardagligt bruk så börjar slitage uppstå.

  Detta är främst volymkontrollen på själva headsetet som börjar krångla ordentligt. Även här blir det väldigt svårt att finjustera volymer, men främst är det att volymerna i vänster och höger kanalen blir obalanserad vid vissa snäpp, och ljudet knastrar när man väl ändrar volymen. Så för att få den volymnivå jag vill ha samt samma volymnivå i båda lurarna så är jag tvungen att sitta och försöka hitta en specifik punkt på reglaget. Har för många år sedan haft ett antal Steelseries Siberia headset som även dessa hade samma problem med volymkontrollen/reglaget. Skräpkvalité helt enkelt, vilket Steelseries tyvärr blivit ökända för.

  Rekommenderas om man tycker att okej ljud för 1000 lappen är något du kan tänka dig och om man inte kommer använda volymkontrollen på själva headsetet för att justera sin volym då denna är helt värdelös. Den fungerar till en början men efter ett tag ger den med sig.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bra ljud för priset om man inte har en potatis som ljudkort, märks väldigt stor skillnad på en laptop mot Supreme FX ljudkort. Sköna att ha på länge och riktigt snygga.
  Enda negativa är att steelseries mjukvaran kan krångla lite ibland.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter att ha haft Corsair och Razer ett tag, som gärna öser på med onödig vikt och mycket stora kåpor är detta en ren fröjd, superlätta och bekväma. Känner direkt att dessa inte kommer märkas efter att ha suttit på ett tag.

  Ljudet tycker jag är en klar förbättring efter att ha haft ovanstående märken och ingen klagar längre över att min mikrofon är kass.

  10/10
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det verkar som att vissa här inte riktigt vet vad de köpt.
  Detta är ett headset för spelande och VoIP/TS/Vent/Skype/Discord etc.
  Det är inte meningen att det ska låta bra när man lyssnar på musik.

  TIll det syftet de är avsedda är de fantastiska. Billiga, sitter helt sjukt skönt (har genom åren säkert gått igenom 20 lurar och detta är tveklöst de som sitter skönast), mjukvaran är bra, man kan koppla profiler till spel...
  Men det galnaste tycker jag är är att "fejksurround" fungerar. Jag har alltid varit otroligt skeptisk mot det, men det fungerar verkligen.
  Att headsetet registerar sig som två enheter är också fantastiskt, fadern som följer med är gudomlig.
  Det enda negativa jag kan komma på är att det inte är standardkoppling mellan de olika delarna. Hade det varit det hade de fått en tveklös tia. Nu blir det en stark nia istället.
  För 799 spänn får du ett par lurar som är värda det dubbla.

  Om det nu håller den vanliga SteelSeries-kvalitén och faller sönder efter ett halvår återstår dock att se....
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte dessa efter att ha läst massvis med reviews, både i text och på YouTube. Fastnade för designen och för att de skulle ha bra ljudkvalitet.

  När jag kopplat in dem och installerat Engine 3 för att justera EQ så satt jag och undrade vad som var fel. Det lät inte bra; basen var inte alls det jag förväntade mig och diskanten var inte 'högupplöst' och 'frigjord' såsom i mitt nuvarande Steelseries som har 5 år på nacken. Ljudet låter 'instängt'.

  Lekte runt med alla inställningar och EQ-presets jag kunde hitta, bytte mellan Game och Chat, tills jag insåg att dessa ej har såpass bra ljudkvalitet som alla reviewers framställer det som. Eller så har alla dessa reviewers inte samma krav på ljudkvalitet som jag har.

  Returnerade dessa och gick tillbaka till mina gamla, och kunde inte vara nöjdare. Min lärdom efter detta är att inte lita lika mycket på alla YouTube reviewers.

  Bra:
  - Design
  - Sköna att ha på sig

  Dåligt:
  - Ljudet är mycket bristfälligt (bas och diskant, låter 'instängda')
  - Kommer åt volymknapp när man sätter på sig dom.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag köpte detta med butiksbiträdets ord på att detta var det fetaste på marknaden i ljud just nu.. Den killen visste ju inte vad han pratade om kan jag säga.. Har provkört det under helgen med både dator och telefon för musik, gaming, voicechat.

  Jag har kommit fram till detta.

  Jag kan börja med att säga att jag jämnför detta med mitt gamla headset som jag nu suttit och korstestat med. Det är ett Steelseries Siberia V2 Frost Edition som tyvärr miccen lagt av på och hörlurarna börjar spraka på. Annars har de hållit fin fint i ca 3 år!

  Om man gillar bra ljud och lyssnar mycket på musik så ska ni leta någon annanstans. Detta headset presterar inte i närheten av andra headset. Den hänger långt efter mina gamla lurar. Basen är närmare platt om jag ska vara ärlig. Ganska jämn över alla register, men den saknar det där lilla extra för att sticka ut som bra ljud.

  Miccen är riktigt bra när man användder den via datorn och USB. Fin brusreducering som tillochmed plockade bort en microvågsugn på 1,5 meters avstånd för mig. Polarna hörde bara plinget när den var klar. Via telefon funkar inte brusreduceringen och då plockar den upp allt ljud från miccen som är riktad framåt och det är inte alls bra! Så den är inge vidare till telefonen mer än att lyssna på musik.

  Radar upp några punkter för att förtydliga:

  PROS:
  ----------------------------------
  + Snyggt. Där finns det inget att klaga på. Belysningen är mjuk och följsam och glöder så man ser det. Inga strålkastare man stör sig på.

  + Sitter skönt! Man klarar långa pass med dessa. Väger inte mycket. Bandet gör att det inte trycker ovanpå huvudet.

  + Miccen är väldigt klar och bra. Brusreducering funkar fint!
  ----------------------------------

  CONS
  ----------------------------------
  - Ljudkvalite. Knappt någon bas. Levererar inget spetsljud någonstans. Går inte att ställa in. Dessa lurar blir slagna av Siberia V2 Frost edition. Även när jag sätter bas på max och Siberia V2 fortfarande är kvar på standard så blir de överkörda i bas.

  - Volymreglaget kommer man åt varje gång man sätter på sig lurarna.

  - Miccen är ganska trög att få in i headsetet. Och tenderar att "streta emot" och inte fastna i det läget man sätter den på.
  ----------------------------------

  Jag rekomenderar inte detta headset, men går man från ett mobilheadset som man fick till telefonen så funkar det, men jag säger till de som faktsikt vill ha bra ljud och som vet hur det ska låta. Åk till en butik och prova dem först för att se om det är något för er! De var inte för mig iallafall!

  Jag brukar aldrig skriva recensioner på prisjakt, men jag kände att här är en produkt som väldigt duktigt marknadsförs som något det inte är. Detta är inte marknadens bästa headset! LÅNGT IFRÅN!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tjennaaaa.

  Sitter fast på skalln, otroligt mjuka kåpor och band på knoppen, man funderar helt enkelt inte så mycket på att dom är på huvve.

  Dem här är betydligt bättre än mina gamla audio-technica m50.

  Ljudet är ju helt sjukt bra, att dom bara kostar 1k är ju för mig obegripligt, man hör ju alla ljud som kan höras.
  Kan inte säga att något tar över, highs lows mid bas är enligt mig helt perfekt, är det fredag har jag eqn att fixa mer bas.

  Stör mig inte över kabeln och har inga missljud av något slag ifall jag rör i den.

  RGB ljuset, sjuuuuuukt najs, att man inte ser det när man har dom på är en sak, men man har dom ju resten av tiden på skrivbordet då ljuset är på då med :)

  Full pått enligt mig :)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra headset för priset

  Ljud
  Väldigt klart och tydligt ljud, även basen är klar och inte så förvrängd som den brukar kunna vara. S ljud kan vara skarpa men det är nog en vanesak.

  Komfort
  Väldigt lätta och hänger bra med hjälp av bandet och sitter inte hårt mot öronen.
  Kan dock uppleva att de finns ett litet glapp på undersidan av örat på grund av detta.

  Design
  Ljuset på kåporna är snyggt och enkelt att ställa in, även om det är totalt överflödigt.

  Mjukvaran är okej
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett väldigt bra headset för dessa pengarna, troligen det bästa i prisklassen!

  Fördelar:
  -Superbra ljud
  -Bra mjukvara
  -Otroligt bra och tydlig mic
  -Väldigt lätta
  -Relativt sköna att ha på sig
  -Man kan reglera volymen mellan t.ex. TeamSpeak/Skype och spelet/filmen etc med hjälp av en volymkontrol

  Nackdelar
  -Enda nackdelen jag upptäckt än så länge är att mina öron nuddar själva plasten på insidan av lurarna. Hade dem på mig i ca 9 timmar igår och efter det så hade jag ganska ont längst ut på öronen.

  Overall sjukt bra headset för pengarna! Rekommenderas starkt!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra headset där du får en hel del om du använder en dator.

  Fördelar:
  + Bekväm att bära.
  + Fint ljus (Kan programmera lamporna i programvara (endast PC)).
  + Lätt att använda headsetknappar
  + Kan justera volymen mellan chatt och spel.
  + Trevlig PC-programvara.
  + Ljud med massor av detaljer.
  + Tänd bra mikrofon.

  Nackdelar:
  - Förlorade många funktioner när du inte kan använda USB (som PS4 eller lyssna på musik från din mobil).
  - Känner till att ljudet "förlorar lite" när du inte använder USB.
  - Kan inte se lamporna från headsetet.