Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Google Wifi (1-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Google Routrar (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte en begagnad Google wifi och är riktigt nöjd. Hade tidigare Netgear Nighthawk R7000, kan ärligt säga att Netgear hade bättre räckvidd än vad Google har. Men rent generellt och antal funktioner så är Google klart mycket bättre.

  Testade att starta filter (så man inte kan söka på vuxet material) på min flickväns IP adress via routern och det funkade perfekt. Väldigt enkel att komma igång och få allt att fungera.

  Den får 9/10 pga sämre räckvidd men annars klart en 10a.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Strular konstant med wifi-hastigheten. Har 1gbit och har trådat till PC och får ca 900mbit. Via wifi hade jag ca 600-700 vilket är okej men detta räcker ett par dagar tills jag fick långa väntetider via appletv på netflix vilket jag tyckte var udda, laddade ner bredbandskollen på Apple TV som står ca 5 meter bort från routern, hade ca 3-4mbit. Så här har det hållet på fram och tillbaka. Ibland har jag 250mbit ca 6-7m bort och ibland 4mbit till 25mbit. Har kontakt google som gjorde lite diagnoser och bad mig återställa, återställning funkade en dag innan problemen uppstod..uppdaterar om det skulle dyka upp något nytt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Liten, snygg och gör det den skall. Bytte bort min gamla trotjänaren D-link dir655 mot denna med brutala resultatskillnader.