Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HBX Survivor XB Buggy RTR

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HBX Radiostyrda bilar (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Köpte denna till vad jag tyckte var ett rätt bra pris på black friday. Redan när jag skulle ladda batteriet för andra gången så går metallbiten, som håller batteriet på plats, av. Batteriet sitter i övrigt skyddat när man kör då det är en plastkåpa över det. Har reklamerat det till CDON men väntar fortfarande svar från dom.

  De två gångerna jag kört bilen så va den rolig att köra, tillräckligt rapp för att man som vuxen även ska gilla den. Lång batteritid. Tror jag och lillgrabben körde den i säkert 15-20 minuter innan batteriet började bli riktigt trött.

  Tyvärr kan jag inte ge byggkvalitén på bilen särskilt högt betyg då den gått sönder på ett ställe som den inte ska kunna gå sönder på av helt vanlig användning. Bortkastade 700kr,

  Handkontrollen känns riktigt plastig, men bilen får ändå räknas som en billig radiostyrd bil och man får väl därför kvalité därefter.

  4 hjulsdriften var riktigt skoj och det var ett bra driv i bilen så länge den höll.

  UPPDATERING: Efter att fått ett nytt chassi utan motor och servo så flyttade jag över delarna från den gamla bilen. Nu har jag en del reservdelar också, så den lösningen gillade jag.

  Bilen har nu gått 2 somrar utan problem och jag är mkt nöjd. Det kan vara väldigt finkänsligt att justera styrningen, men när man får till det är det en rolig bil. Både jag och min 6 åriga son kör den, och den har hållt bra hittills. Inget rostskydd att tala om, så kör den inte i vatten, blås den torr med tryckluft om möjligt om den blivit fuktig.

  Tycker helt klart att den är värd pengarna då man kan få betala samma pengar för betydligt sämre motor och kvalité på leksaksaffärerna (avsedd för mindre barn).