Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Google Pixel XL 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Google Mobiltelefoner (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har haft telefonen nu i ett halv år ungefär, och allt har fungera bra har tappad telefonen har även råkat slänga igen bildörren i samma veva som telefonen ramla ur fickan så de telefonen kom mellan bildörren och kanten tog hel stopp endast några få ripor på baksidan blev det displayen allt klarar sig på det avseende nog den mest hållbara telefonen man någonsin har haft, vilken annan telefon som helst skulle haft telefonen knekt eller sönderkrossad display, dock är de 1 sak jag inte gillar man ser inte så bra på displayen när man är ute i solen direkt kontakt med stark ljus då blir de som svart man får hålla handen över försöka blocka lite ljus för se lite grann, därmed drar jag av 2 star på den.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Grym telefon trots nästan 2 år på nacken, snabb, nya uppdateringar, bra kamera, bra kvalite, gick från Huawei p9 plus och är blown away! Toppenbra och känns som gedigen kvalité!
  Dock ett minus fick med en laddare i kartongen från "shield patrol" och inte google, visst var den snygg men den surrar vilket inte känns bra, får se om jag får en ersättare av Netonnet.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastisk telefon, den bästa jag haft. (Tidigare: Nexus 6P, Nexus 5, Nexus 4 mm.)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bästa telefon jag ägt på ett tag..