Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urbanista Berlin

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanista Hörlurar (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte dessa eftersom jag gillar Apples Earpods och tänkte att dessa har samma typ av design. Jag gillar absolut inte vanliga in-ear lurar eftersom jag tycker det är obehagligt att trycka in proppar i hörselgången, samtidigt gillar jag inte on-ear heller eftersom jag har glasögon och de då trycker för mycket på ytterörat. Jag tänkte också att Apple Airpods (alltså de med bluetooth) skulle vara lite väl lätta att tappa bort, eftersom de är helt sladdlösa. Så min förhoppning var att dessa skulle sitta kvar lika bra i örat som Apple Earpods, men ge mig den trådlösa friheten i kombination med min iPhone 7.

  Jag hade fel.

  De sitter inte alls bra i örat. Inte ens när jag sitter helt still på kontoret och kodar vill de sitta ordentligt i örat. Den högra hamnar alltid lite snett pga tyngden från kontrolldosan, och så fort man rör huvudet det minsta så trillar den ur. Det är alltså helt uteslutet att använda dessa på promenader och liknande.

  Ljudet då. Tja eftersom de inte riktigt kommer på plats i örat, så blir ljudet diskantigt och trist. Trycker man in dem lite blir det bättre, men så fort man släpper åker de ut lite grann igen.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  23 dagar sedan
  Jag gillade designen och hur de fungerade. Allt var bra, i alla fall i början. Efter några månader började jag få problem, och de blev bara fler.
  -Gummigrejen som gör att de sitter bekvämare i örat faller av hela tiden när man tar upp hörlurarna ur fickan eller tar av sig dem. Jag har fått leta efter dem många gånger och nu är de borta.
  -När man går hackar ljudet och ibland är det helt tyst.
  -Den lilla luckan som skyddar stället där man stoppar i laddsladden gick av tidigt.
  -Efter ett tag började de ändra låt och spola fram av sig själva.
  -Sitter inte bra i öronen utan faller ur hela tiden.
  -Ljudet i ena luren la av efter ett tag, men det brukar hända med hörlurar.
 • Dålig
  29 dagar sedan
  Är inne på fjärde paret på ett år. Gillar designen och att de är trådlösa men de slutar alltid att fungera efter ett par månader. Dyra och dålig kvalitet tyvärr
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Det står på hörlurarna "We design for a life in motion", aa isåfall så är de inte så bra på det. Så fort man rör på huvudet så åker de ut. Och de är alldeles för stora. Och för att få dem att passa bättre så medföljer ett par gummi grejer som man träder _Ovanpå_ lurarna så att de blir ännustörre. Det känns som att de lade ner mer tid på förpackningen och tillbehören än på produkten. Lådan hålls ihop med magneter och sedan lite av en smooth pop-up funktion. Det medföljer gummi-grepp och en liten nypa så att man kan fästa lurarna i tröjan. Ett plus är att de kom färdigladdade men batteri tiden är löjlig. Jag hitta ingen info i kartongen på exakta tider men det är alldeles för korta för att ta med på stranden eller något annat liknande. Men trådlösa lurar för det här priset är sällsynt. Jag köpte dem på gekås för 200 men 300 skulle jag inte ge för dem. Bättre lurar kan du hitta. Och laddarsladden är 10cm. Och luckan till laddporten gick sönder efter att jag öppnade den 2 gånger. Rekommenderas kanske om du sitter helt still vid användning och har köpt till en laddarsladd som när från närmsta USB-port till lurarna vilket nästan aldrig kommer hända. 2,5/5 | Uppdatering: Innan jag fortsätter erkänner jag, jag gjorde fel, det är inget att tveka på. Men hursomhelst, jag har fått dem att passa bättre nu. För att när de levereras, har dem redan på ett annat gummi-grepp som sitter på från början(man ser dem inte så bra, så jag dömer dig inte) . Så ta bort dessa från innan du sätter på de medföljande gummi greppen. Nu sitter de som berget(inte bokstavligen, de går fortfarande att dra ut) så det är alltid ett plus. Men jag drar fortfarande bort 2 stjärnor för den usla batteritiden. Och förresten, innan jag slutar, så hände en konstig sak med batterierna. En gång så räckte dem en hel dag! Batterierna alltså. Jättekonstigt! Der har bara hänt en gång. Förlåt för denna långa recension och för er som uppskattade den, varsågod :)
 • Dålig
  1 år sedan
  ingen isolering dåligt ljud förlorar kopplingen till mobilen genom nacken sändaren
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Efter tre dagars användande lossnade skyddet för USB-porten. Dålig kvalitet.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Köpte dessa då jag inte kan ha de "vanliga" öron plupparna. De här har fungerat riktigt bra och jag är nöjd med ljudet.

  Rekomenderar
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Funger bra och sitter bra i öronen. Ljudet är bra för prisklassen.

  Rekomenderar
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skräp! Låter sämre än de medföljande hörlurarna man fick till mobiltelefoner/MP3-spelare förr.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte dessa få jag ville ha något enkelt trådlöst att lyssna på ljudböcker mm med och med tanke på priset väntade jag mig heller inte mkt.
  Stora och klumpiga att ha i örat, tog av gummifattningen runt så dom skulle passa bättre men forfarande stora att ha i normala öron. Ljudet duger inte till annat än ljust nått enkelt som att lyssna på ljudböcker eller paddan när man ej vill störa andra. Låg volym och mindre bra kvalitet (vänster hörlur hörs högre än höger). Batteriet går från 20-0% på 2min. När batteriet varnar så har man ca 1min på sig innan den bryter helt och du kan ej använda dom medan de laddar.

  Vill man ha nått som bara ska funka för samtal mm så är dom ok. Vill man lyssna på musik så köp annat.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  1 år sedan
  Extremt dålig ljudkvalitet