Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lowepro Flipside Trek BP 450 AW

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lowepro Kameraväskor (225)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Instämmer helt med tidigare recensioner. En väldigt praktisk och komfortabel fotoryggsäck med den stora fördelen att den rymmer mer än bara fotoutrustningen (tröja, jacka, överdragsbyxor, ipad mm). Om du inte har möjlighet att titta på den i butik, tänk på att på att totalvolymen (45 liter) förmodligen inkluderar toppfacket för själva kameradelen är bara marginellt rymligare än Lowepro Flipside 300 (30 liter) som jag hade tidigare.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt fantastisk ryggsäck för mina ändamål.

  Positivt
  - Axelbanden tar Peak Design Capture (osäker på senaste versionen av Capture)
  - Bra bärsystem.
  - Fantastiskt rymliga sidofickor för stativ/vattenflaska
  - Även om det är utanför specifikation så kan man packa Nikon D850 med 200-500 5.6 monterad. Utöver det får jag i kameradelen plats med Z6+35mm, FTZ-adapter, Tamron 24-70mm 2.8.
  - "Laptopfacket" är väldigt rymligt för t ex en tjock tröja e d.
  - Väldigt mycket potential för ytterligare expansion utanpå ryggsäcken.
  - Topfackets botten sitter med kardborre på tre av sidorna, så det kan fällas ner och väskan blir då även helt toppmatad.

  Har inget negativt att säga om denna ryggsäck.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  ​Mycket trevlig fotoryggsäck med flera smarta finesser, mycket utrymme och dessutom relativt låg vikt. Ett stort plus för kamerafacket som öppnas mot ryggen, det är både säkrare samt att ryggen slipper bli fuktig/smutsig om man lägger ryggsäcken på marken för att ta upp kameran. En annan bra finess är möjligheten att kunna använda ryggsäcken som en "midjeväska" för komma åt kamerafacket framifrån när man står och fotograferar. Rymmer både 10"-surfplatta och 11-12"-laptop i det yttersta facket. Mycket prisvärd och rekommenderas starkt om du vill bära med dig både kamerautrustning och annat som t.ex. kläder.