Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Razer DeathAdder Elite

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Möss & pekdon (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.90)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Färgerna är en falsk marknadsföring, du har några grundfärger att välja på och sedan kan du ställa in ljusstyrkan på dessa, thats it! Vill du ha den färgen som visas på skärmen? Chansen är att du egentligen inte kan ha den utan något snarlikt.
  För att använda musen behöver du ett program som du måste skapa en användare d.v.s. användarnamn och lösenord.... för att använda en mus!?? Razer tror att deras möss behöver någon slags live service för de uppdaterar eländet hela tiden och det är lika trevligt som en windows update!
  Musens design är så pass basic att man kan tro att det är en standard mus från 1995.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Fungerar utmärkt.
  Ligger väldigt behagligt under handen

  Update: nu har den slutat att fungera efter 1 års tid. Höger knapp vill inte vara med längre
  Borde hålla bättre.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Den gör jobbet men designen är usel. Den ser ut som en mus som farmor skulle använda för att bara spela The sims 2
 • Ganska bra
  10 mån sedan
  En helt okej mus för gaming!
  Har tidigare använt deathadder2013 och måste därför anse att 2 st större skillnader. Exempelvis är Razer DeathAdder Elite större och har en mindre passande form för min hand, alltså mindre ergonomisk. Jag anser också att dess balans och tyngdpunkt inte är samma som för deathadder 2013. Sist tycker jag att det är värt att nämna att musen helt är i plast och att inga extra detaljer medföljer.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Mycket nöjd!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Bara haft den en dag men känns riktigt, riktigt bra från första sekund. Kommer från MX519 och G400-serierna men denna känns faktiskt snäppet vassare. Glad att jag vågade gå ifrån Logitech nu.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Har tidigare varit ett ”Logitech fan” och kört med flera mx518 och g400/400s. Tänkte att Logitech G403 var det självklara valet, men fick tips av en kollega att testa Razer Deathadder pga av att jag har väldigt stora händer. Alltid varit nyfiken på Deathadder då den varit populär. Så när jag såg att eliten släpptes så slog jag till kort därefter. Och inte blev man missnöjd!

  Tycker den passar perfekt för mina stora händer. Otroligt skön att hålla i. Även perfekt balanserad vikt. Hört lite om att kvaliten hos Razer inte är nå bra. Spelar varje dag och haft den i över 1 1/2 år och den ser och känns ut som ny. Så tycker kvaliten är bra.

  Den jämförs ofta med Logitech G403 som ska vara ”rivalen”. Eftersom jag först tänkt ta den slog jag till på en G403 för några veckor sedan bara för jag var sugen på att testa. Tycker den är helt okej, lättare än Deathadder elite, men inget jag tycker man märker stor skillnad på då Deathaddern är såpass bra balanserad med vikten. Det som drar ned G403 är att den har knölen bak på musen vilket blir lite obekvämt(titta på bilder sidrodren så ser ni, blir hög direkt). Samt att kabeln är för på tok för stel och tjock för min smak. På deathaddern känns det knappt som att det är en kabel, alltså den känns som trådlös i princip.

  Nä gick snabbt tillbaka till min Deathadder elite och kommer fortsätta njuta av den. Rekommenderas starkt. Min storlek på händerna är 20.5-21cm/ 10.5cm.
 • Bra
  1 år sedan
  Jag har testat denna mus och en Razer basilisk och personligen gillar jag bassilisken mer. Denna mus har bra passform och så men bassilisken har så mycket skönare knappar och scrollhjul. Om du vill vara helt säker på vilken som passar dig bäst rekommenderar jag att åka ner till t.ex Inet och prova vilken som passar dig bäst.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  hade hoppas på bättre kvalite från razer men har haft problem med 2 nya razer möss
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Världens bästa FPS-mus.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra mus som passar mina händer bra. Jag har storlek 9-10 på handskar.
  Det jag tycker är bra är att den har bra ergonomi, bra sladd som är mjuk och rörlig.
  Har även bra glid och sköna knappar.

  Om jag ska beskriva känslan på musen så är den underbart mjuk och fin att använda i sina rörelser samt mycket god precision, Buttery smooth~~ . Jag gillade även mjukvaran.

  Jag har svårt att jämföra med min tidigare mus som var en Logitech G5 för den var för liten och var därför inte lämpad för mina händer.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har länge velat mellan olika möss. Jag var på jakt efter en komfortabel, med sladd och hög känslighet.

  Nu spelar jag inte så mycket på datorn då jag mest använder den till fotoredigering, videoredigering eller surfande.

  Måste säga att den ligger hur bra som helst i handen och känsligheten ihop med en bra musmatta är helt underbar.

  Ljuseffekterna var kanske inte min prioritet men ger en skön känsla när den pulserar i olika färger. Nu blir man sugen att kombinera med deras tangentbord i framtiden.

  Att jag inte köpt den tidigare är mitt enda problem. Flera kompisar som spelat mycket har alltid rekommenderat Razer's möss till mig. Men som Apple användare var jag länge och sneglade på Apples alternativ, jag ångrar inte en sekund att det blev en DeathAdder! Köp!

  (Glömde nämna att jag har en bugg där musen inte går att använda om den är inkopplad när jag startar datorn. Måste dra ur den innan jag startar och koppla in när den är igång.) Kanske är för att jag kör 10.13.2 High Sierra? Det är inte de enda drivrutinerna eller programmen som buggat på denna macOS version :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bästa gamingmusen jag använt!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  har personligen testat och jämfört följande möss samtidigt
  Razer DeathAdder Elite
  Razer DeathAdder Chroma
  Logitech G403 Prodigy
  SteelSeries Rival
  Zowie Gear EC1-A
  Logitech G502 Proteus Core
  Logitech G402 Hyperion Fury

  och det jag kan säga om DeathAdder är följande

  + Bästa precisionen bättre än de andre vid muslyftningar den ända som kom i närhete vid muslyftningar var SteelSeries Rival
  + Klickar bra men jämnvärdig med flera av de andra
  + En av de bättre programvarorna (här går det enkelt att justera så att muslyftningarna blir perfekt gå bara in under calibration och ändra liftoff range)
  + Bästa komforten för större och bredare händer
  + Perfekt för er som vill att yttersidan av handen ska ligga på bordet till skillnad från G502 som du inte kan det med mina stora händer pga att G502 är högre.
  + Jämntung

  - Högra framkanten kanten där ringfingret ligger kunde varit mjukare eller inte haft så skarp kant(kan undvikas om man enbart har lillfingret på sidan)
  - Halkskyddet i gummi gör att man halkar
  - Materialet på sidan är halkigare än andra material skulle behöva byta detta material, det gäller för både greppet och resten av sidornas material
  - Alla kanter fram skulle kunna rundas även de som är längs fram på avtryckarna dock inget som stör men det är en liten detalj som skulle kunna göra musen bättre för de med större händer

  stör inte framkanten dig och du får till ett grepp som inte är halkigt är det ett solklart betyg på
  10/10

  det jag eventuellt skulle vilja se i nästa uppdatering är en platta för touchgester istället för och på samma plats som scrollhjulet alternativt två mindre knappar för att skrolla upp och ned samt annat material som inte är lika halkigt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ligger mycket bra under en medelstor hand.
  Slidar bra och bra känsla på knappar och hjulet
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd, köpte den på rea via CDON. Ersatte min Mionix Naos 700.

  Lite "knarrig" när man pressar sin hand mot den. Hög kvalite på musen men förväntad mig något bättre för en mus som vanligtvis kostar 799:-

  +Sensoren är riktigt jävla bra.
  +Formen är riktigt skön.
  +RGB:en pulserar vackert.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd, köpte för 599 på CDON. Ersatte min Microsoft SideWinder Mouse från 2008.

  Var jakt på en mus som passade min stora händer och hade hög kvalitet, tidigare har jag köpt Logitech men de har hållt usel kvalitet.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fick musen i onsdags (23/5) men har inte hunnit testa den förens igår (Söndag 28/5)

  Initialt så fungerar den väldigt bra, har tidigare haft Microsoft Sidewinder x5 (Bästa musen jag nånsin haft)
  Kört med en Andersson Mission SG GGM 3.1 mus som var okej.

  Har även testat en hel del logitech möss samt hade jag ett kort tag en Saitek R.A.T 7 (oerhört dålig mus för det priset)

  Detta är den första Razer mus jag haft och kan inget annat än att rekommendera denna mus, aldrig haft en så skön mus och pålitlig mus. Sjukt bra för FPS spel, blev chockad första gången jag spelade med den.

  Ger den inte 10/10 då jag tycker sensitiv-knapparna sitter helt galet för mig (vanesak kanske?)

  Det jag saknar är en extra musknapp vid vänster musknapp som min gamla mus hade, hade blivit beroende av den.

  Slutord: Köp köp köp!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Betyget i nuläget är efter en veckas användning.

  När jag först prövade musen i affären kändes den för stor för mina relativt små händer men jag genomförde mitt köp ändå, något jag absolut inte ångrat. Den är väldigt behaglig att använda, även under längre spelpass. Sensorn är ett stort lyft över andra möss i en något lägre prisklass!

  Orsaken till att jag bara ger 8 stjärnor är för att musen under ett tillfälle, än så länge, tappat sin tracking på ytan. Den kunde inte följa mina rörelser under några sekunder och tyvärr vet jag inte om det beror på eventuellt smuts på musmattan eller om problemet låg i sensorn. Jag uppdaterar om så är fallet!

  Annars är det bara köpa, finns inte mycket annat som slår den!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra mus. Bra form, sensor och knappar. Lätt att göra exakta rörelser med. Perfekt för FPS-spel. Aimen sitter.

  Obs! Kan inte användas utan Razer Synapse-programvara. Musen har inget inbyggt minne och inställningarna försvinner om du inte tillåter Synapse-programvara att köra i bakgrunden på din dator. Utan Synapse återställs musen till fabriksinställningarna varje gång du startar om data. Hur mycket resurser (CPU, etc.) Synapse använder datorn Jag är osäker, men det kommer säkert att bli bättre och bättre för varje uppdatering. Så var medveten om detta innan du köper. Mycket många professionella eSports spelare använder den här musen utan några problem.