Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Steba SV 50

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Steba Sous vide (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Köpte denna för att spara pengar i princip, men den hade problem med att hålla temperaturen och gick ofta över den önskade graden.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Simpel sous vide, utan en massa meningslösa funktioner som wi-fi och bluetooth. Lik den första generationens Anova, som många anser varit den bästa.

  Jag har använt min välkalibrerade termometer Thermapen emot Steban, och den har enbart felberäknat temperaturen till +- 0.2 grader, vilket är oerhört bra!

  Byggkvaliteten är helt OK. Jag har demonterat alla lösa delar på den en gång, vilket gick relativt problemfritt. Plasten runt cirkulatorns botten är relativt tunn. Personligen hade jag hellre önskat enbart fysiska knappar, och så hade jag även gärna sett att fästanordningen var med skruvfästning istället.

  Ett par minus får den för att den emellanåt stökar med att inte vilja sätta igång igen efter att ha stängt av den manuellt med knapparna. Detta har krävt att jag behövt dra ur strömsladden och sätta in den igen för att få igång den igen. Inget större problem i sig, men det är inget som ger en större tilltro till Stebas kvalitetskontroller.

  Jag har inte använt mixern så många gånger under de här 8-10 månader jag ägt den, så framtiden får utvisa hur den håller med tiden. Jag är optimistisk, då jag vid flera tillfällen använt den ca 8-10 timmar, utan att den blivit väldigt varm. Den jobbar också oerhört tyst, så att använda den över natten i mindre lägenheter vore inget problem alls. Priset är ganska svårslaget dessutom!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Känns gedigen i handen. Enkel och intuitiv att använda. Power-knappen kan vara lite svår att trycka ibland på då det är touch-knapp. Har testat mot min stektermometer som visar ca. 0.8 grader lägre. Behöver såklart använda fler referenstermometrar för att vara säker på vilken som visar rätt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Verkar fungera bra. Den har temperaturinställning och timer - väldigt enkel att använda. Man måste ha ganska stor gryta då den är ganska stor.
  Värmer snabbt upp vattnet och temperaturs verkar stämma överens jämfört med en stektermometer.