Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

GoPro Hero5 Session

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla GoPro Videokameror (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har haft kameran i 1 månad.
  Jag använder den inte som en "action" kamera (inte på hjälmen eller surfbräda osv) utan som en semesterkamera. Tanken är att filma och sen klippa ihop 1-3 mån långa video med korta klipp för att sammanfatta resan. Då passar det bra att den är tålig och att det går och ha den poolen.

  Jag upplever inte problem med att den inte har en skärm. Tycker det är nästan skönt. Slipper och fokusera på att titta på lilla skärmen, utan man filmar bara. Går att koppla den till iPhone:en så man ser vad man filmar. Men det gör man bog bara i början eller om man verkligen vill se så att man får med allt.

  Det enda jag kan klaga på är att det inte blir samma kvalité inomhus som utomhus (men så är det väl jämt).

  Rekommenderar, men tycker den är rätt dyr (3250 kr + minneskort + tillbehör), hamnar på ca 4000kr. Det blir rätt dyrt för en semesterkamera. Kanske hade varit bättre och köpa den äldre versionen (men hade inte fått 4K, bildstabilisering och voicecontrol, den sistnämnde använde jag aldrig, men kanske användbar när man har den på hjälmen och inte kommer åt knappen).

  Här är ett klipp från San Francisco resan med ngr från jobbet. Klippet tog ca 15 min att skapa med GoPros egna (enkla) mjukvara. De har två olika redigeringsprogram, en enklare och en mer avancerad. Den enkla kan du göra 15, 30 och 60 sek klipp väldigt snabbt/enkelt. Den mer avancerade är mer avancerad :)

  https://youtu.be/olXjDnobYgU
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Smidigt och bra action cam
  Hade modellen innan och även haft 2 st Samsung. Denna är väldigt bra och prisvärd.
  Älskar att den är så liten. Formatet är viktigt för min del då jag ej vill ha en stor/synlig kamera.. Vill ha något diskret
  Bra bild kvalité och många funktioner. Samt nu även bildstabilisering. Vattentät
  Valde denna mellan den och GP 5an. Pga storleken och formatet.

  Enda jag kan gnälla på eller önska mig är bättre batteri tid + hål/plats för montering av en normal kamera skruv/stativ direkt i kroppen istället för att vara tvungen till att montera den inuti medföljande hus För det gör tyvärr att den lätt blir mycket större! För att nu när man har ett vattentät hus så kunde dem ha lagt till en möjligheten.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  för mej funkar kameran riktigt bra använder den ute i kylan -20 o mitt batteri har då hållit den tiden jag filmat på en dag o riktigt bra kvalitet för att vara så liten supernöjd :)
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Se upp för dessa kameror (Gäller bara Session-modeller, både 4 och 5).

  Jag köpte min för att ha i bilen och på cykel som en billig försäkring ifall något skulle hända. Den funktionen jag vill ha var att kunna loopa video. Alltså, när SD-kortet är fullt så skriver kameran bara över det äldsta på kortet och fortsätter så. Detta ska funka med dessa modeller MEN...Detta funkar bara bara genom att ställa in det via en app i telefonen, varje gång du startar om kameran! Det tar 1-2 min att ställa in det via appen, varje gång! Det är med andra ord en helt oanvändbar funktion.

  Om du bara vill ha kameran till att filma som vanligt och fylla upp ett SD-kort så tycker jag dock den är helt ok, väldigt bra t o m. Det går heller inte att tömma kortet utan appen dock, det är 1-2 min till.

  Tyvärr men dessa kameror är skit när det kommer till användarvänlighet. Appen är otroligt buggig. Hårdvaran är dock bra.

  Det blir bara en ett i betyg för min del, just på grund av den otroligt usla användarvänligheten.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kameran i sig har fungerat väldigt bra helt efter förväntan. Men lita inte på att den marknadsförs som vattentät. Första gången jag använde den i vatten slutade den fungera, vilket tydligen är ett vanligt förekommande problem. Jag fick en helt ny av go pro på garanti men köp inte denna om du har för avsikt att använda den under vatten.

  Problemet beror på att displayen kan vara dåligt monterad och läcker in vatten när kameran krymper pga kallare vatten, gäller både session och vanliga modellen.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Batteriet är ett skämt. Efter 30 minuter på endera inställningen, börja blinka om den snart är emty men håller i totalt 1 timme 15min. Hur förmodar jag att lita på batteriikonet om det inte är korrekt?
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Trevliga kameran, extremt dåligt batteri. Jag har en GoPro hjälte första modellen köpte 1/7/15 och det har batteritiden på 3 timmar. Hero5 Session har en timme och 40 minuter. rekommenderas inte. Snarare använda lite pengar och köpa Hero5 Svart, batteri på enligt ett test var 2 timmar och 18 minuter.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rekommenderas! Ingen anledning att köpa Hero 5 svart. Många fruktar dålig batteritid på hero5 session utan goda skäl. Med GoPro Hero5 session kan du enkelt ansluta till en extern laddare som kostar några hundra pounds och du har längre batteritid än Hero 5 Black. Även om jag kör kameran på hjälm cam med en ansluten extern laddare. Bildkvaliteten är nästan lika bra som Hero5 svart, men på ett mycket mer praktiskt format och till ett bättre pris. Varumärken skillnad på lägre ISO-värden, Hero5 svarta är det bättre. Kan rekommendera Micro SD-kort från Samsung pro + 64 GB. Kameran fungerar bra med program "Quik" (för Mac och PC) och "Capture" för Apple och Android-telefoner. Apparna är lätta att använda och en modig enkla inspelningar genom appen.