Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fujifilm GFX 50S

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fujifilm Systemkameror (61)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Snygg och tung. Med 32-64 på blir den ännu tyngre. Jag har bara haft min i en månad men tycker att bilderna håller hög kvalité. Bildernas storlek och informationen som bakas in i varje bild är förstås en fröjd för ögat. Däremot är den väldigt långsam och osmidig för en van Canon 5d Mark III användare, det bör man ha i åtanke om man kommer in från det hållet. Jag plåtar också Mamiya rz67 och skulle mer likställa gfx 50s med den typen av lite långsammare fotograferande, oavsett om det sker i studio eller på location. Fujifilms råfiler verkar inte funka jättebra med lightroom som jag vanligtvis tuschar i, det tynger mig just nu att kanske behöva gå över till Capture One bara pga filerna som kommer ur kameran. Undersök detta närmare om du funderar på att köpa!

  Vill också lägga till att EVF inte är svinfett, så om man inte är van vid det är det också en sak att fundera över. Jag tycker att EVFn pajjar min närvaro pga lagg och något annat som jag inte riktigt kan sätta fingret på.

  Jag landar i att jag älskar stora bilder. Och att jag gillar denna kameran mer än vad jag ogillar den, men jag älskar den inte.