Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

NZXT Aer RGB PWM 120mm LED

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla NZXT Chassifläktar (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Kan bekräfta att dessa funkar med NZXT Smart Device V2. Har du ett av deras i-case behöver du alltså inte köpa till HUE 2!

  Jag kör den här (i push) på en 120 mm radiator till GPU och den presterar likvärdigt en Noctua F12 som satt där innan. Tempen är oförändrad med samma fläktkurva. Jag trodde givetvis inte att Aer 2 skulle matcha F12 som är specad som en radiatorfläkt men det gör den i min setup! När det gäller ljudnivå skiljer det 10dB på papperet vid max rpm men det är ingenting som hörs.

  Några saker som stör lite är:
  - 4-pinkontakten till LED klickar inte fast i kontakten på min fläkt vilket gör att kabeln sitter löst och lätt ramlar ur.
  - Upplever lite "bleeding" i hörnen. Det syns framför allt när man som jag kör statiskt färgschema; färgen blir inte helt jämn hela vägen runt. Det är inte såpass illa att jag kommer göra retur men det finns där.

  På det stora hela en bra fläkt med snygg RGB som presterar även på radiator trots att den inte är specad för det och den dök upp i CAM direkt efter installation. Det blir dock inte full pott pga ovan punkter.

  Edit 2020-06-01 Bestämde mig trots allt för att byta ut fläkten mot en ny och på exemplar två är inte kontakten defekt och även ljuset är betydligt jämnare hela vägen runt så det första exemplaret var nog bara ett måndagsex helt enkelt. Höjer betyget med en stjärna.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra fläkt. Kyler bra och är väldigt tyst. Bra luftflöde!

  Enda negativa är att man måste också köpa till HUE+
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Fantastiska fans, bra ljus, men viktigt att ha någon form av NZXT RGB-nav.