Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

American Crew Fiber 85g

 Lägg i lista  Jämför
Stylingkräm med fiberliknande konsistens som hjälper håret att se tjockare och fylligare ut. Matt finish. Fungerar bäst i kortare hår.
Jämför pris på alla American Crew Hårstyling (57)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra vax, håller håret på plats hela dagen. Hårt i början men blir lättare att jobba med när man värmer upp produkten i händerna. Det här vaxet luktar verkligen inte snus, det luktar citrusaktigt. Det här är inget vax för långt hår. Vaxet ger inget glans heller.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Av nån anledning så mognar vaxet med tiden. Efter en timma eller en halv dag i håret blir det bättre att jobba med och ser bra ut, trots att det såg fånigt och kladdigt ut från början. Om man har vatten i håret efteråt blir det svårt att kontrollera och blir ofta till långa tråkiga spikar (med lite längre hår). Att applicera i blött hår är bättre.

  Ska nog prova att vänta en stund nästa gång enligt nedanstående tips.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bästa vaxet, aldrig tänkt på att det luktar illa???
  Ta inte för mycket, smeta ut det ordentligt i händerna, vänta en stund innan du applicaerar det i håret, det ska vara klibbigt först, det tar 5-10sek, sedan är det bara att rufsa till.
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Fick det snabbt och billigt från NordicFeel.. men lukten från detta vax..
  Det luktar som General Portion snus.. helt otroligt.. jag snusar inte men har en bror som gör så han fick även lukta.. och visst var det General Portion säger han... fy fan... Blir aldrig mer detta vax.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Håller med föregående skribent, rymdrattan, lite bättre än D:Fi Extreme Hold Styling Cream (den med grönt lock). Detta vax är väldigt starkt och samtidigt lätt att skölja ur håret och av händerna med bara vatten. Det som gör att det inte får toppbetyg är faktiskt doften, det luktar inte särskilt gott.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra wax! Gillar nog detta mer än d:fi extreme cream, lite konstig konsistens. Som kylskåpskallt margarin ungefär.