Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony DualShock 4 V2 - Jet Black (PS4) (Original)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Handkontroller (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.73)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Denna nya version (V2) följer med nya Ps4 Pro/Slim och har en extra ljusrand (liten lampa) på ovansidan i touchpanelen som inte den första versionen har, den har även mörkgråa knappar istället för svarta annars ska de vara lika utseendemässigt. Batteritiden är också bättre än i den äldre versionen, 13 timmar eller mer när jag har ljuset på lägsta (stänger du av skakfunktionen/högtalaren ökar det ytterligare).

  Bästa handkontrollen som finns, riktigt skön i händerna. Den lilla högtalaren och ljuset/lampan höjer verkligen känslan i vissa spel, touchpanelen fungerar också bra i många spel. Lampan kan t.ex vara till för att se hur mycket liv man har kvar (visar olika färger) eller som i "Tomb Raider" när man går med eldfackla så blinkar lampan (i gult/orange sken) så det blir en grym effekt om du spelar i mörkt rum.
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 22 dagar sedan
  EDIT: Båda spakarna glappar numera, det rör sig framåt/uppåt utan att man rör vid spaken. Riktigt dåligt eftersom konsolen inte är så gammal.

  Nja. Jag lyckas inte riktigt bli kompis med den här handkontrollen. Den vänstra styrspakens placering gör att man tvingas hålla dosan nästan krampaktigt vid längre spelstunder. Förmodligen har man lämnat den där av historiska skäl, istället för det som är vettigt idag.

  Dessutom, vad är grejen med L1/R1 och L2/R2? Ska man använda långfingret till den ena, eller flytta pekfingret hela tiden? Inget känns särskilt logiskt.

  Handkontrollen har en inbyggd högtalare (Nintendo gjorde det först!), en liten lampa och en pekplatta, ingen av de sakerna bidrar särskilt mycket utan känns mest som gimmicks. Det finns även en "Share"-knapp, vilket känns totalt meningslöst (å andra sidan var väl inte "Select"-knappen särskilt användbar heller).

  Många klagar på batteritiden, men den tycker jag faktiskt är helt OK. Dessutom går den att ladda via vanligt USB - smidigt! Kvalitetskänslan är också god, och vibratorn är kraftig.

  På det stora hela är den okej, men inte mer. Gamecube-dosan och den lilla handkontrollen till original-Xbox förblir mina favoriter.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Det är en Ok kontroller, men det finns en del brister, köpte en för drygt ett år sedan och nu glappar vänster joystick när man styr rakt fram, borde hålla längre, men det tyckte inte Sony med deras garanti och serviceverkstad. Har Xboxkontrollers som är runt 10 år gamla som håller än.
  Har aldrig gillat share-/optionknapparna, för mycket design istället för knappar man kan känna sig fram till utan att titta, lite samma sak med hela designen, gillar Xboxkontrollens ergonomi bättre (från 360).
 • Dålig
  3 mån sedan
  Kass byggkvalitet. Har två kontroller som jag använt ca 30timmar styck, på båda flippar vänstra joysticken ur och ger framåtsignal. Ser här att det är ett vanligt problem. Har skruvat isär, gjort rent och byggt ihop, samma skit.
 • Acceptabel
  5 mån sedan
  Värdelös batteritid och sådär kvalite
 • Dålig
  1 år sedan
  Kvaliteten på Sony's PS4 Dual Shock controllers verkar vara helt usel! Vi har två hyfsat nya Playstation 4. Ett Pro ca 2 år och ett Slim ca 1 år. Dom två handkontrollerna till Pro har stora problem med den vänstra analoga joysticken. Svårt att styra rakt fram eller springa som i vissa spel. Om man trycker väldigt hårt kan det fungera men förstör hela spelupplevelsen. På en av handkontrollerna så går man även framåt när man trycker ner L2 för att ex sikta. På handkontrollen som tillhör PS4 slim så går den numera framåt av sig självt, även i PS menyn så scrollar den uppåt av sig själv. Vi är inga gamers överhuvudtaget så att dom skulle vara utslitna på denna korta tid är helt uteslutet. Att alla 3 skulle ha utsatts för omild behandling är helt otänkbart. Har aldrig haft problem med vare sig Nintendo Wii controllers eller PS2, PS3 controllers för den delen. Och en ny kostar runt 600 spänn! Så jäkla dåligt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Pros:
  -sköna triggers
  -toughpaden är trevlig men tyvärr oanvänd
  -skön textur över hela kontrollen

  Cons:
  -Batteritiden är i princip ett skämt (6-7timmar)
  -gillar inte joystick placeringen, däremot vet jag att andra föredrar det över switch eller Xbox kontrollen
  -inte så hög kvalité, knakar nått sjukt
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Så himla skön handkontroll! Batteritiden kunde ha varit bättre, men de inbyggda högtalarna och de färgade ljusen i kontrollen är ett himla göttigt extra element. En del klagar på att kvaliteten känns sisådär, men jag har alltid upplevt dem som gedigna.

  En lite störig grej är om man tittar på DVD genom PS4an och lägger ifrån sig kontrollen aktiverar jämt L2 eller R2-knappen snabbspolning pga att de alltid rör vid underlaget och är känsliga.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Skönaste handkontrollen av alla jag har testat. Tyvärr har version 2 av DS4:an ett par saker som gör den sämre än version 1.

  Byggkvaliteten är sämre. Jag spelar mycket shooters där man sprintar genom att klicka ner vänstra spaken. Det senaste året har jag haft två stycken där vänstra spaken börjat gå sönder genom att klicken på L3 blir opålitliga och fungerar lite när de känner för. Det är en no-go när man kör first person shooters. Min version 1 har fungerat sedan launch (dock går gummit på spakarna lätt sönder, på den biten är version 2 bättre).

  Triggarna (L2 och R2) har större motstånd än version 1 vilket känns helt onödigt och gör det snäppet drygare att skjuta snabbt vilket har gjort att jag har switchat till L1 och R1 istället.

  I övrigt så fungerar den bra även om jag tycker att den nya finessen med att kunna skicka signal direkt över USB istället för bara Bluetooth känns lite placebo. Har inte märkt den minsta skillnad i stabilitet eller latency.

  Nästa gång letar jag rätt på en version 1 eller en helt annan kontroll då jag inte har lust att köpa en ny kontroll varje halvår.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag rekommenderar den här produkten till alla på grund av att, Den är symmetrisk & att man kan även använda den till en PC med ett program som heter "DS4".
 • Perfekt
  2 år sedan
  V2 är något bättre än V1. Rekommenderas att uppgradera
 • Perfekt
  2 år sedan
  V2 styrs via USB när den laddas vilket gör att man tjänar några ms jämfört med trådlöst :) detta funkar inte på V1
 • Perfekt
  2 år sedan
  Skönast kontrollen som passar min händer utmärkt trigger knapparna är de bästa som finns på en kontroller. Där ligger 360 kontrollen efter. Inte haft några problem med mina kontroller sen Playstation dök upp. Har även haft alla Xbox förutom Xbox One serien då den inte har erbjudit något som inte finns på PC eller PS4.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gick av på mitten när man vred till litegrann, skitkvalité.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  kontrollen i sig är väl skön men det är något ljud som kommer från den om man rör vid värsta delen vilket jag anser känns oprofessionelt oavsett så är det en bra kontroll och rekommenderas
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fördelar:
  -Det är i princip samma DualShock kontroll som alltid. Som är fantastisk i sin design.
  -Touhpad är ett trevligt tillskott.
  -Skön "feeling" över kontrollen
  -Högtalar/skakfunktionen är kanon.
  -Snygg.

  Nackdelar:
  -Batteritiden är dålig.
  -Kabeln till laddning är kort, jag får sitta på golvet framför konsollen för att ladda kontrollen.
  -Lite "knarrig" när man pressar den / lite dålig kvallé.
  -Ljusfunktionen är lite loj i vissa spel.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt nöjd med V2 versionen, belysningen genom touchpaden är nice! Sonys dualshock har alltid varit skönast och bäst enligt mig, är det fortfarande men tyvärr får DualShock4 ett minus för den låga batteritiden. Den är bara trådlös ibland då laddaren ofta sitter i :)
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  V1 var knappt okej med sliten joystick efter någon vecka, V2 känns mycket bättre nöjd..
  Du behöver inte Sonys Bluetooth för att de ska bli bra på pc, jag använder asus rog reciver Bluetooth och wireless i ett funkar väldigt bra
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Du behöver Wireless USB adaptern om du inte vill ha 'latency' i spel på PC via DS4.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Oergonomisk: vanligt att folk får problem med tummarna då pilotknapparna sitter så som de gör. Otriligt plastig och dålig kvallite och betteritiden är ju det största minuset ever. Skärpning till sony tack
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa kontrollen som finns på marknaden tycker jag. Den där lilla extra lampan på touchpaden är rätt nice, som kan indikera exempelvis hälsan under ett spel. Det bästa med kontrollen är högtalaren, som verkligen förstärker spelkänslan. Touchpaden är också ett stort plus, då vissa spel använder den på ett smart sätt.