Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Neato Robotics Botvac D3 Connected

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Neato Robotics Robotdammsugare (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  27 dagar sedan
  Jag har två. Love it!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag har inget att klaga på. Den borstar så bra att jag måste byta/rensa filter varje vecka. Det är väl också det enda negativa, man hade velat se en mer självständig sugare. Men för 3-4 tusen är det en bra investering.

  Nu går det även att geofenca den för att inte suga upp barnens leksaker.
  Appen funkar bra men bjuder inte på några stora överraskningar men gör vad den ska.
  Varannan månad eller så får man suga upp lite längs med kanter och hörn om man vill hålla det riktigt rent.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Har haft min D3 i 1,5 år nu och den har fungerat väldigt bra. Eftersom den saknar sidoborste så blir rengöringen mot väggen inte perfekt, men jag går efter princip att om man kör dammsugaren dagligen så är det mindre smuts som kan leta sig in i hörnet. Känns inte värt att betala det (mycket) högre priset för en Botvac med borste.

  Appen har varit väldigt buggig tidigare men fungerar ok nu. Märker dock ingen skillnad på turbo- och eco-läget, men det är heller inget jag egentligen bryr mig i.
  Den relativt nya funktionen med virtuella begränsningslinjer ("no go lines") är riktigt bra. Förstår dock inte varför dom avaktiveras om man startar via knappen på dammsugaren?
  Den är även lite för känslig om man råkar ha flyttat på någon möbel som står nära laddstationen, då känner den inte igen kartan man har skapat och hoppar över linjerna.

  På det stora hela är jag mycket nöjd med den och sett till priset så skulle jag inte själv köpa någon annan dammsugare idag.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Uppdatering 12/9 -17
  Batteriet räcker inte för att städa mina 67kvm i ett svep. Har kört den i några månader och några laddningscykler, så batteriet har väl tappat lite kapacitet, och numera lyckas den aldrig köra en hel städning i ett svep utan behöver alltid åka tillbaka och ladda.

  =====================================
  Uppdatering 22/3 -17
  Höjer betyget då mitt utbytesexemplar verkar funka fin-fint med wifi:t och har under ca 5 dagar alltid varit åtkomlig när jag testat. Jag verkar ha fått ett dåligt exemplar från början, vilket andra förmodligen också varit drabbade av. Båda exemplaren körde samma mjukvara.

  Betyg 8 av 10 motiveras av att den gör sitt jobb väldigt bra när man väl trimmat in sin lägenhets möblering och med magnetband för långhåriga mattor etc., så att den kan köra utan att köra fast. Hade önskat lite mer funktioner i appen. Framförallt i situationer då roboten fastnat till synes av helt outgrundlig anledning.

  =================================

  Uppdatering 20/3 -17
  Har fått ett utbytesexemplar av Neato. Har bara använt den i tre dagar men den håller uppkopplingen än så länge. Återkommer när jag kunnat testa den över en längre tid.

  ===============================================

  p.g.a. problemen med WiFi kan jag inte rekommendera något köp. Har varit i kontakt med supporten via mail i snart två veckor men inte löst problemet. Har sänkt betyget tills jag lyckas lösa problemet.

  ================================================

  Min första robotdammsugare så har inte så mycket att jämföra med. Har haft honom i en månad nu.

  Finns massa plus, men här är motiveringarna till att jag inte ger den här produkten 10 poäng.

  Det tog 5-10 körningar innan jag fick den att städa hela lägenheten och återgå till sin laddstation. Fick köpa avgränsningsband och lägga under mattan kring matbordet för annars körde den in där och kom aldrig ut. Likaså gällde den semilånga ryamattan i vardagsrummet, som det glatt körde upp på och dammsög, men irrade bort sig mellan sittpuff och bordsben och inte vill lämna utan körde slut på batteriet. Men efter att även den mattan avgränsats med band så lyckades han städa hela lägenheten.

  I en normalt möblerad lägenhet räcker absolut inte batteriet till de "upp till 167 kvm" som den är specad på. Jag har 67 kvm och den räcker nätt och jämt.

  Utblåset sitter bakåt vilket känns lite dumt. Vet inte hur det brukar vara på andra modeller, men det gör att dammtussar kan blåsa runt och kan hamna där han redan har städat.

  Tappar kontakt med WiFi oregelbundet. Har varit i kontakt med supporten och det verkar vara ett känt problem med D3 och D5.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min andra robotsugare. Klart bättre än den förra, klarar normala hinder galant. Tar kanske inte ända intill väggen, men är det damm åker det med då också.
  Snabb, metodisk och rent blir det.

  Appen kanske något enkel, men funkar. Återgå till laddare går dock inte att trycka på...
  Wifi fungerar bara i 2,4 ghz bandet, dvs inte i 5 ghz. Så det gäller att ha telefonen eller whatever inkopplad på rätt wifi-område.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  3.3.0-645 firmware och inga problem från min billiga Linksys / Cisco X6200-router. Dammsugare 75m2 lägenhet på samma laddning. Små smuts och smulor ut kanterna trots sidoborst saknas. Användar ungefär 1min / m2 i möblerade rum.