Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica OptiGrill GO702D

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Grillar (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Gör sitt jobb ala stekytor, lååååångsamt...
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kött och fisk tenderar att bli lite torrt. Detta är ju knappast en grill - snarare en slags stekpanna... fett och vätska rinner bort från det som grillas så därför blir det torrare slutresultat än om man grillar på en riktigt grill. Är man bara medveten om detta så blir man inte besviken tror jag. Den är väldigt enkel att använda även om det är dumt att visa status med en lampa som ändrar färg - inget för den som är färgblind!

  Den fungerar väldigt bra för varma mackor.

  Så: detta är inte en riktig grill så förvänta dig inte samma resultat som du får från en ute-grill. Se den som ett nytt sätt att laga mat på och om du gillar varma mackor så är den ett säkert val.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kött, fisk, grönsaker kokta exakt som jag önskar. Torkas inte ut. Rök inte på grund av plattans lutning: fettet evakueras gradvis utan att det brinner. Det är inte lätt att rengöra plattorna mellan 2 satser när plattorna är heta men mycket enkla att rengöra i slutet av tillagningen när de är kalla.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Denna gillar hela familjen, och vi är oftast bara nöjda med resultatet från vår utegrill - men denna ger jämförbara resultat, är superenkel att lära sig, intuitiv och har många bra förprogrammerade grillmenyer för olika slags kött. Rekommenderar denna!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har använt grillen i en månads tid nu och provat det mesta på grillen. Överlag är jag väldigt nöjd, men det finns några fall där den lämnar lite att önska. Fina skivor kött klarar den fint och ger ett bra resultat, men lägger du i skivor av ojämn tjocklek eller flera skivor av varierande tjocklek så kan det lätt ge en ojämn stekyta på köttet. Toast gör den gudomligt bra och jag skulle vilja påstå att den är värd sitt pris enbart för denna funktion. Grillen är lätt att göra ren och tål diskmaskin, dock tar den upp en del yta, så har du begränsade köksytor kan det vara en dealbreaker.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt smart och effektiv liten grill. Perfekt resultat varje gång, tack vare sensorn. Ingen risk att man glömmer att den är på, då den ger ifrån sig ljud när den är redo, och när den nått de olika nivåerna på stektiden. Tummen upp! Väldigt enkel att rengöra, tack vara de löstagbara plattorna. Tror nog att nästa upgrade blir XL-varianten!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Klockren, enkel och effektiv grill. Snabb. Testat den ett tiotal gånger nu, alla program utom ett. Sensorn fungerar bra - köttet är precis som nivån den säger. Dock viktigt att komma ihåg vid marinerat kött att sensorn blir fördröjd! Oavsett om jag oftast vill ha välstekt har jag aldrig varit med om att det blivit torrt.

  Stort plus i kanten med löstagbara ytor som kan tvättas i diskmaskin!
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket dålig grill. Jag rekommenderar inte det.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte den endast pågrund av alla bra betyg och alla youtube videos jag sett.
  Men den levererar inte. Provat göra egna burgare från högrev och bringa.
  Köpt fin entrecote och ryggbiff men den har inte levererat.
  Jag gillar mitt kött medium rare men när den piper där det ska vara så är köttet well done.
  Provade färsk kyckling, den levererade inte där heller, kycklingen blev allt för torr.
  Meningen med matlagning är att just safterna ska vara i köttet, men det verkar som den bara trycker ut all saft och får köttet att bli så äckligt torrt.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fick först en som var defekt. men efter bytet kom det jag hela tiden förväntade mig. mycket nöjd. Perfekt kött. rekomenderar verkligen denna!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket nöjd. Så nöjd att vi bjöd hem ett par vänner som köpte en XL ett par dagar senare.

  Sällan har jag haft så här konstant och bra stekning av rött kött. Ett plus är att en medium är medium och inte "svensk-medium". Fryst kött blir enligt mina erfarenheter så här långt lite sämre än icke fryst. Har inte fått samma perfekthet av med medium i de fallen.

  Jag ångrar lite att jag inte köpte XL då den har fler program. Det framgick inte tydligt nog. Gör man lövbiff så är den lilla bristfälligt liten även om man bara är två personer med.