Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips GC440

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (121)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vad ska man säga? Ersätter inget strykjärn på långa vägar och väldigt fumligt handhavande. Trodde i min enfald att bara för att jag köpte en utav dom dyrare modellerna så skulle den fungera dugligt.

  Har testat den både på skjortor och vanliga t-shirts i bomull och tycker inte att det är värt fumlandet med att försöka stryka plaggen hängandes på en galje mot min garderob. Det är enklare att bara ta fram strykbrädan och strykjärnet.

  Om jag inte lämnar tillbaka den så kan den möjligen duga som ett resestrykjärn för att fräscha upp kläder när man är på resande fot.

  *Edit
  Efter att använt det lite mer och fått in snitsen så tycker jag att den är okej så jag höjer betyget något. Dock inte på långa vägar så bra som man skulle önska.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Är jättenöjd med steamern! Använder den på alla plagg i min garderob, gillar speciellt att slippa stryka skjortor och istället steama dem. Har märkt att ångan också tar bort dålig lukt på kläderna. Rekommenderar den verkligen!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En väldigt bra produkt som underlättar strykning. Den är lätt i handen och är ergonomiskt bra. Kommer definitivt rekommendera den till familj och vänner. Den gör allt den lovar och jag har provat den på såväl gardiner, klänninga och skjortor. Perfekt resultat varje gång.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt okej steamer funkar bra som komplement till ett vanligt strykjärn. Kräva en viss teknik tar ganska lång tid för varje plagg. Bra till tunna material som blusar framförallt. Har en bra design.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väldigt nöjd! Snygg design, liten, smidig, lagom stor vattentank, lång sladd 👍 den värmer upp snabbt så även om man har kort om tid innan man ska iväg hinner man med att värma upp och få plagg fräscha och släta!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Väldigt lätt och smidig att använda. Så lätt att min pojkvän äntligen orkar få sina skjortor skrynkelfria själv. Helt klart värd ett köp!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Superbra när man inte har tid att stryka eller bara inte vill. Resultatet blir slätt utan kraftansträngning. Rekommenderas!
 • Bra
  2 år sedan
  Ful design men användarvänlig. Funkar ej på skjortor men funkar på siden och tunnare tyg
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har bara gott att säga om produkten. Så enkel att använda och gör verkligen vad den utlovar att göra. För att testa den ordentligt använde jag en skjorta som varit instängd i garderoben väldigt länge. Efteråt? En fräsch, rynkfri skjorta! Den luktar inte alls unket och instängd längre. Perfekt att ta till när man är på språng. Mycket nöjd!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Steamern är enkel att använda, smidig att förbereda och såpass snygg att den kan få stå framme mellan användningarna. Området precis kring "avtryckarknappen" blir lätt varmt och därför är det lätt att bränna sig, det är mitt enda minus som jag hoppas att man jobbar bort till nästa modell. Funkar bättre på bomull, kraftigare tyger och vanligt t-shirttyg än på tunnare material.
  Dock är den inte lika effektiv som ett vanligt strykjärn och klarar inte de svårare skrynklorna, så jag skulle inte påstå att den ersätter strykjärnet, utan bör nog snarare ses som ett komplement.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Lätt att använda. Kommer år även på de svåra ställena. 👍🏻
 • Bra
  2 år sedan
  Är väldigt nöjd med min steamer. Kommer åt svåra ställen så som resårer osv. Tar även bort röklukt för mig som rökare, och kläderna blir fräscha och härliga. Hade önskat en trådlös, det hade varit ett plus!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Enkel att använda med bra resultat
 • Bra
  2 år sedan
  Det var inte lika smidigt att steama som jag tänkt mig då det är svårt att hitta något riktigt bra ställe att hänga upp galgen på. Jag hade problemet att galgen gled i sidled när jag försöker hålla ut plagget åt något håll. Detta drog av på poängen för mig.

  Jag har många volang plagg som annars är väldigt svårstrukna pga tex resåren i midjan på byxan och volang effekt från resåren... Dessa är väldigt svårstrukna och det var betydligt smidigare att streama då jag slipper de veck som annars kan bli när jag stryker. Däremot kunde jag önska att jag hade 3 händer för att lättare ge motstånd till plagget när jag streamar det. Steamern var även väldigt bra att använda för att fräscha upp och jämna ut små skavanker på mina tunna sidenplagg.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Dålig produkt med enbart köpta omdömen.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  VARNING. Allting dastan skriver stämmer bra. Riktig skräp produkt som via betalda omdömen här på prisjakt lurar användare att köpa denna produkt. Riktig dålig effekt på strykning, helt oanvändbar till kläder. Vi fick plocka fram strykjärnet direkt trots att vi hade hoppats att den skulle klara lättare strykningar... Icke. Tur att jag handlat via komplett som tog tillbaka den utan tjafs. Köp inte!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna produkt passar mig utmärkt. Tunna skrynkliga blusar kräver bara några drag med steamern för att se som nyköpta ut! Kan verkligen rekomendera denna produkt för er som har lite tid och ork att släpa fram strykbrädet. Jag använder min steamer till allt ifrån kläder men tycker även att den funkar utmärkt på skrynkliga gardiner!