Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony PlayStation 4 (PS4) Slim 1TB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Spelkonsoler (68)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Älskar den nya designen. Mycket tystare än första versionen. Snygg helt enkelt. Nya kontrollen är utmärkt slippa vinkla den bakåt för att se vilken färg den lyser .
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Är verkligen nöjd, gör vad jag förväntar mig av den, speciellt för priset som jag fick den för vilket var runt 2800. Har ett stort utbud av spel vilket inte är ett minus heller. Gillar grafiken och spelkontrollen som har tillräckligt lång kabel, den lyser bra. Behöver inte mer än såhär. Det är min första PS4 så kan inte jämföra med de andra versionerna men antar det är samma grej men i mindre format med uppdaterad kontroll. Har inget att klaga på än så länge. Kommer att få mycket nöje länge av den här maskinen i framtiden, har haft den i många månader nu. Ser bra ut också och är kompakt tycker jag, passar bra i hemmet. Ett upplyft från PS3:an. Man kan då inte se om den är igång på konsolen men det kan man se på kontrollen istället då den lyser. Ser mycket film på den vilket funkar fin fint med bra bild. Startar upp snabbt. Tråkigt att man behöver PS+ för att spela online. funkar bara bra fortfarande...fortfarande utmärkt
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft min PS4 Slim 1TB i cirka ett år nu och tänkte dela med mig av mina tankar och vad jag tycker om denna spelkonsol.

  Först och främst, 1TB minnet är kanske dyrare än 500GB men med tanke på att alla spel på PS4 har mycket grafik så är det värt det, speciellt då det kommer ta mera plats i minnet.

  Sjävla konsolen i sig är snygg och är relativt tyst när man väl börjar spela, fläkten är absolut tyst nog och inte märkas av alls medans man spelar och är inget som stör mig. Bra mjukvara också, enkelt och navigera sig runt och kul att man kan surfa, kolla på Youtube och Netflix som dessutom är allt förinstallerat i mjukvaran. Spel med hög grafiknivå som t.ex Shadow of The Tomb Raider och Battlefield 1 laggar inte när man spelar och ger en bra spelupplevelse. Dock så går det inte att få 60FPS som ger bättre flyt, men grafiken är annars bra. Dual-shock kontrollen känns riktigt bra i handen och styrspakarna är mjuka och bekväma att spela med.

  Det enda som är negativt med PS4 tills vidare är man inte kan spela online förrän man går med i PS4 Plus, vilket kostar som minst 235kr för 3 månader. Att sätta en prislapp på att spela online är drygt enligt mig och gör att jag bara spelar multiplayerspel på PC istället. När jag spelar PS4 blir det antingen bara singleplayer eller spel med kompisar.

  Försökte dessutom att spela Minecraft på PS4:an men man måste först köpa det vilket kostar 200kr och för att spela med andra spelare över internet kostar det 235kr extra! Jag har redan köpt Minecraft på datorn och där är minsann multiplayer gratis, så jag känner inte för att spendera ytterligare 450kr för att spela multiplayer i Minecraft på mitt PS4 tyvärr. Kommer också inte ihåg om laddningsladden till kontrollen ingick eller inte men den är definitivt för kort för att ladda kontrollen och spela samtidigt.

  Och tyvärr så går det dåligt att surfa på internet på PS4:an, och att skriva ord och meningar överhuvudtaget med kontrollen går otroligt långsamt och är helt värdelöst. Till och med min Wii konsol från 2006 går tre gånger snabbare att skriva på.

  +Gott om minne! 1TB
  +Tunn och elegant
  +HDMI kabel & Dual-shock kontroll ingår
  +Tyst fläkt medans man spelar
  +Bra och enkel mjukvara
  +YouTube, Netflix och browser förinstallerad
  +Stort sortiment av spel i Playstation Store
  +Bra spelupplevelse & hög grafiknivå

  -För kort laddningsladd till kontrollen
  -Krävande betalmedlemsskap när man ska spela över internet
  -Internet kan vara trögt ibland via browser
  -Skrivande med kontrollen är värdelöst

  För och sammanfatta allt så är PS4 Slim 1TB en bra spelkonsol för alla åldrar som är värt sitt pris. Man får gott med minne (för denna modell), hög grafiknivå i alla sorters spel, minimalt med lagg, har många program förinstallerade, mjukvaran är enkel att använda och spelupplevelsen är mjuk och rolig. Dock så är den krävda betalningen om man vill spela online med vänner ett minus som gör att jag alltid går över till datorn istället. Men om man går med i det så har jag nästan inget alls att klaga på och PS4 är definitivt en värdig konsol som ger mig en bekväm och rolig spelupplevelse varje gång jag spelar, oavsett spel!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft ps2 som jag sedan bytte till ps3 och som jag byte sedan till Xbo360 pga. Systemet var bättre än ps3ans system.

  Men slutligen så bytte jag till ps4 som jag är riktigt nöjd med kan alldrig byta den med Xbox One.

  Fördelar:

  + Enkel att använda.
  + Massor av spel.
  + Gratis Spel varje måndag om du är medlem i Playstation plus.
  + Snygg.
  + Handkontrollen är väldigt bra gjord.
  + Bra spel upplevelse.
  + Systemet är bra anpassad så att man kan lyssna på Spotify samtidigt som man spelar.

  Nackdelar:

  - De borde ha satt in en ssd istället för hdd.
  - vissa spel som man kan ha mods som spelutvecklaren har satt dit i spelen så att man kan ladda ner. Ps4 har lite begränsat till skillnad från xbox one.
  - Hörs mycket enligt mig.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Slimmad och elegant. Älskar denna maskinen! Dock en litet minus för mindre bra handkontroll - föredrar designen på gamla Xbox kontrollen, men säkert en vanesak.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag slog till precis när PRO började lanseras och alla reade ut denna slim med ett spel (FIFA) till kalaspris.
  Räknar man med att jag kunde sälja FIFA, så kostade denna nästan hälften av vad en PRO skulle kosta. Så det var inte ett så svårt val.
  Jag hade inte spelat mycket Ps4 innan jag skaffade en egen så jag har inte så mycket att jämföra med där.
  Men ljudnivåer, fysisk storlek och allt sån där är näst intill helt ointressant för mig. Jag var ute efter en Ps4 som jag kunde ersätta min Ps3 med helt enkelt. Och det är dom små skillnaderna som gör det.
  Det är snabbheten, flowet och ergonomin (främst på dosan) som gör det.
  Sen är ju spelen sjukt mycket finare naturligtvis.

  Skulle jag göra samma affär idag när PRO sjunkit i pris? Kanske ... kanske inte.
  Det är egentligen rätt oväsentligt då jag fortfarande är väldigt nöjd med min slim, såhär en 1ish år senare.

  Bra
  Prisvärd
  Köp
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt rolig och bra konsoll
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt nöjd. Valde mellan Slim och Pro, men tycker Pro låter lite för mycket och drar mer ström. Kör spel som GTA V / Horizon: Zero Dawn och då räcker Slim utmärkt. Kanske kommer skaffa VR i framtiden för att köra bilspel framöver. Får se hur långt jag klarar mig med Slim, annars får jag sälja den och skaffa Pro framöver.

  Har bara haft den i ett par dagar så jag kanske uppdaterar i framtiden.

  Bra
  + Snabba och enkla menyer (Bättre än Xbox One)
  + Väldigt tyst för det mesta, men ibland kan fläckten dra igång en kort period
  + Strömsnål
  + 1TB hårddisk, räcker ett bra tag.
  + Tar lite plats, snygg design & väldigt slimmad
  + Priset (2700 kr inkl 2 spel i mitt fall)
  + Stort utbud av spel
  + Går att köra VR till en billig peng
  + Skön handkontroll (dock ej lika bra batteritid som Xbox Ones kontroll)

  Dåligt
  - Inte alltid 60 fps i 1080p (men då får man skaffa Pro!)
  - Kräver PSN för att kunna spela online
  - Batteritiden är ganska kort på kontrollern (skulle uppskatta ca 8 timmar)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Slog till på en på rea och är mycket nöjd än så länge. Funderade på en Pro, men valde denna istället och det var nog bra för det är tveksamt om Pro-modellen hade fått plats i min TV-möbel. Denna är nätt och fin. Kräver ungefär samma djup som en PS3 slim, men är smalare och lägre. Tyst är den också. Man hör Bluray-läsaren när den spinner upp och ner, men överlag tystare än min PS3 slim.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  2 stjärnors avdrag då det inte går att spela cd-skivor på PS4, men det visste jag förvisso redan. Priset inkluderar COD Infinity warfare
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Slimmad version av PS4. Är mycket nöjd med denna, är dessutom tystare än Xbox One S.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  3 mån sedan
  Paysant plattform! Det har inte RayTracing, varken 4k eller 144Hz, det erbjuder inte ens mods. Ta en dator mina kamrater