Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Copter Exoglass Screen Protector for iPhone 7/8/SE (2nd Generation)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Copter Skal & skärmskydd till mobiler (463)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Tyvärr! Jag har samma dåliga upplevelse som många andra här:
  - fäster inte i kanterna
  - täcker knappt den aktiva ytan av skärmen
  - iPhone 8 har sensorer i skärmens överkant som ”halveras” av glasets kant

  Har tidigare monterat flertalet glas av andra märken men aldrig upplevt dessa problem tidigare.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har använt copter tidigare på iPhone 5 men då var det förvisso inte ett exoglass utan mer en plastfilm. Köpte detta då jag ville ha en lite mer exklusiv känsla, eller känslan av att man petade direkt på "iPhone glaset", den känslan får man helt klart med detta glas.

  Men att säga att samma glas passar till både iPhone 6/6S/7/8 (ser nu att prisjakt uppdaterat rubriken till 7/8) men det spelar som ingen roll då det säkert sitter väldigt bra på en iPhone 6 men med en perfekt montering på min iPhone 7 som är större och bredare än en iPhone 6 med kanske 0.5 mm så täcker den absolut endast den del som är skärmen och inte hela glasytan runtom vilket jag själv hade föredragit!

  Viss rörelseinput där man ska börja dra med fingrarna utanför skärmen och sedan in blir något mer komplicerat men det går. Hade helt klart föredragit ett glas som täckt hela framsidan ända ut till kanterna istället för det minsta möjliga.

  Som även sagts i andra omdömen här så har glaset släppt lite i kanterna vilket också känns dåligt. Jag frågade även i butiken där jag köpte skyddet (innan köpet) hur det kom sig att det kunde passa till både iPhone 6 och 7/8 då de senare är större/bredare? Svaret jag fick var att det står så på förpackningen så då måste dom ha kommit på något sätt som fungerar... det kan man själv också klura ut så själv kan jag tycka att det är falsk marknadsföring från Copter då detta glas täcker mer på en iPhone 6 än den gör på en 7/8:a. Kommer framöver vara extra noga vid val av nytt exoglass eller annan typ av skärmskydd.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Perfekt monterat, utan dammkorn, trotts detta så har skyddet inte fäst i vissa kanter!
  Detta displayskydd monterades direkt på en helt ny iPhone 8. Extremt besviken, rekommenderar ingen att utsätta sig själva för detta skräp, tveksam till om tillverkaren testar dessa innan de kommer ut på marknaden.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Varning - Fäster inte hela vägen ut i kanterna, fick nytt av butiken med samma resultat. Ska returnera. Köp ej.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Skärmskyddet täcker inte hela displayen. Själva glaset är bra men när det inte täcker hela diplayen finns det ingen användning för det. Webhallen som jag köpte det från hävdar bara att det ska vara så. Det går inte att göra något återköp.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag måste bara höja ett varningens finger för detta skyddsglas. Jag har applicerat det helt perfekt men det täcker inte hela glaset. Saknas ca 0,5mm på varje sida, tillräckligt för att man ska få en irriterande kant några pixlar in. Extra irriterande blir det när man vill flytta appar i sidled på hemskärmen. Kvalitén och känslan går det inte att klaga på och funktionaliteten, t.ex. 3D-touch är det inget fel på. Hade det bara varit 1mm bredare så hade det varit perfekt men nu kommer jag byta så snart jag kan.