Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony FDR-X3000R

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Videokameror (66)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Bästa jag haft
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min första action cam blev X3000 med diverse gopro tillbehör.

  Det här är en bra produkt men med mindre detaljer som ger lite minuspoäng.

  - Skärmen, den är inte bakgrundsbelyst så lycka till att se något på den om det är mörkt ute och du inte har någon annan ljuskälla tillgänglig.
  - ISO/Mörker filmande, det blir ett påtagligt brus i bilden vid filmning i mörker (ej överdrivet störande).
  - Mikrofonen, (det här kan vara både positivt och negativt), den är oerhört känslig och fångar upp de minsta detaljerna du kan tänka dig. Detta medför att om det är blåsigt så kommer det garanterat att höras, du måste med andra ord skaffa en extern mikrofon eller tillverka en DIY-vindfångare för att komma runt problemet.

  Eftersom jag inte har någon tidigare erfarenhet av liknande produkter så kan jag inte jämföra, men jag känner mig nöjd med mitt köp. Har fungerat bra tillsammans med gopro mounts via adapter. Stillbilderna man kan ta med kameran är fullt dugliga för att lägga upp på nätet eller i liknande syfte.
  Rekommenderar att skaffa absolut minst 64gb minne till den här om du ska filma i 4K. 64gb räcker till 1h 22m filmande i 4K 30fps 100mbit.
  Stabiliseringen fungerar riktigt bra som bekant med den här kameran, vilket gör att filmning på fri hand nästan gör att en gimbal blir onödig beroende på i vilket syfte du filmar.
  Batteriet håller hög klass, minneskortet tar slut innan batteriet.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Valde att uppgradera till denna efter att jag var så otroligt nöjd med dennes lillebror AS-50. Och denna har alla de fördelar som AS-50 har plus ännu bättre bildkvalitet mm. Använder denna främst för dykning, där den är helt perfekt med det medföljande fodralet som är vattentätt till 60m, optisk bildstabilisering och undervattensläge för bild/video.

  Top of the line! GoPro ligger i lä här, långt bättre bildkvalitet och prisvärdhet från Sony!