Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beats by Dr. Dre BeatsX

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beats by Dr. Dre Hörlurar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.13)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har använt dessa i ca ett dygn nu och var först väldigt skeptisk till ett par Beats. Använde Beats för ett par år sedan och tyckte både kvalité och ljud var under all kritik med tanke på prislappen.

  Men det börjar sakta men säkert ändras, kvalitén på lurarna känns betydligt bättre och dom har äntligen minskat basen i sina lurar. Det är ett helt okej ljud, betydligt bästa ljudet jag har hört från ett par Beats.

  Det som gjorde att jag köpte dessa var pga Apples W1-chipp, som både förbättrar anslutning och räckvidd. Det är löjligt smidigt att para dessa med en iPhone och räckvidden är det bästa jag upplevt i ett par blåtandslurar.

  Batteritiden är ca 8 timmar och dom har även fast fuel, så laddar du fem minuter så får du två timmars batteritid. En annan fördel om man redan kör Apple är att laddaren har lightningport. Så du kan ladda dom med valfri Appleladdare/kabel.

  Så kontentan blir, okej ljud, extremt bra räckvidd och anslutning, bra batteritid och ett plus med lightning. Man fick även med 3 månader apple music gratis eller 300:- att handla för i App Store. Dom sitter även riktigt bra i mina öron och isolerar annat ljud bra.

  Utan W1-chippet hade dessa dock varit ett annat par i mängden.
 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att ha haft dem i kanske ett år är jag besviken på dessa hörlurar.

  Parkopplingen, som Apple lyfte fram som en av de stora fördelarna med sitt W1-chip, fungerar dåligt när man använder flera enheter. Ibland ansluter de inte alls. Ibland ansluter de för att sedan direkt koppla ifrån. Jag använder mest med en macbook och en iphone.

  Dioden som ska lysa när hörlurarna är igång har gått sönder på mitt par. I kombination med den dåliga uppkopplingen orsakar det en del frustration när man ska sätta igång dem.

  Ljudet är rent ut sagt dåligt för priskategorin. De klarar ett register på i runda slängar 90-15000Hz. Ganska bullrigt ljud, även om det inte var så basigt jag var rädd för.

  Jag tycker de är ganska tunga att ha i öronen och de känns typ "varma" (i brist på en bättre beskrivning). Jag vande mig vid detta efter ett tag, men fortfarande känns det som en befrielse att gå tillbaka till sladdlurarna.

  Batteritiden har dock inte varit något problem.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  7 mån sedan
  De håller max 1 år. Mitt första par slutade helt plötsligt att funka. Blinkade bara vitt/rött. Fick ett par nya och efter 11 månader slutar laddningen att funka. Totalt värdelösa.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  På mitt andra par som jag fick efter att de andra gått sönder. Båda höll i max 1,5 år. Synd att de är så dåligt byggda eftersom de är superbra när de fungerar. Inte att rekommendera eftersom de går sönder så snabbt. Var precis inne hos en Apple certifierad butik för ett servicesamtal och de berättade då att de inte säljer denna modellen eftersom det är så mycket returer och fel med dem. Eftersom garantin nu har gått ut får jag inga nya. Skäms på er, Apple!
 • Dålig
  1 år sedan
  Om det inte vore för att de inte håller så hade betyget varit i topp.
  Köpte två par våren 2017 och de har blivit utbytta 3-4ggr vardera.
  Vill minnas att samtliga hade samma fel att de antingen är helt döda eller enbart blinkar rött/vitt när man försöker sätta på de.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Som många andra har jag också ägt 5 par och betalat för två. Dom slutar ta laddning, kopplar från titt som tätt eller bara blinkar rött. Får snabbt nya på garantin men det är FRUSTRERANDE! I övrigr bra ljud, sitter bra, sjysst att kunna se laddning i telefonen. Hoppas på en v2 som håller.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Också haft 4 par. De pajar efter 6-12 mån. Synd eftersom de i övrigt är riktigt bra.
 • Dålig
  1 år sedan
  Har ägt 4 par. 3 har gått sönder och byts ut minst 1 gång under garanti. Alla dessa lurar går sönder förr eller senare med samma firmware fel där lurarna inte kan startas upp. Bara knalla till Apple Store och lämna in och få nya ett par dagar senare. Annars skulle dessa lurar få 4 av 5 om de höll. Men Tim bryr sig inte om kvalitet längre.
 • Dålig
  1 år sedan
  Ljudet är bra, fungerar mkt bra med iPhone, men batteritid en är katastrofalt. Trots att jag hade läst innan att det var dåligt, då kunde jag aldrig tro att det var så här dåligt
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Som många andra skriver dessa går sönder o blinkar rött o vitt.. rekommenderas inte!
 • Dålig
  1 år sedan
  Jag önskar det kommer en version 2 av dessa för dom är bra, om det inte vore för den lilla detaljen att dom inte håller! Haft 5 par som gått sönder. När jag köpte/byte på garantin sista paret försökte elgigantens säljare lite diskret få mig att inte köpa dom på grund av att dom inte håller. Det exemplaret som höll längt höll i fem månader, dom övriga 3-9 månader.
 • Dålig
  1 år sedan
  Suveräna så länge dom fungerar. Efter 10 månader slutade dom ta laddning, blinkade vitt och rött och vägrade starta. Åkte in och tog ut ett par nya på garantin. Packar upp dom ur kartongen hemma och det är samma sak, startar inte, laddar inte. Får åka in igen och byta igen. Testar för säkerhets skull direkt när jag kommer ut från butiken. Startar inte, laddar inte. Fick pengarna tillbaka och letar nu efter andra lurar.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Trevliga hörlurar synd bara att dom går sönder efter ca 1 år. Mitt andra par slutade fungera för någon vecka sedan. Dessa fick jag på garanti då mitt första par hade slutat fungera på precis samma sätt.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nu har mina hörlurar helt slutat fungera, går ej att ladda men har läst att andra har samma problem..så köp ej

  Finns bättre hörlurar där ute till detta priset.
  På deras hemsida gick det inte att registrera promokoden för Apple music, så de bestämde sig för att ta bort det helt istället för att åtgärda felet.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Otroligt smidiga att para med iphone, ljudet är helt ok. Upplevde ljudkvaliten som bättre när jag använder Apple Music i jämförelse med Spotify.

  Dock känns produkten inte så himla stabil. Har på under ett år fått byta ut dem två ggr. Först för att ett högtalarmembran lossnade, sen för att lurarna bara dog.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Update: Haft dessa i 8 månader nu. Kvalitén är exakt samma som dag ett, inte haft ett enda problem. Ljudet fortsätter att förvåna mig, stört bra köp!

  Använt ca 1 vecka. Här kommer lite plus och minus

  + Bra passform för mina öron, vingarna funkar riktigt bra jämfört med till exempel Jaybird Freedom

  + Ljudmässigt är dessa inte alls som gamla beats. Mycket bättre mid och mindre bas. Har själv ett bar Jaybird Freedom och de är ganska lika, Freedom har faktiskt lite mer bas och dessa har lite bättre diskant.

  - Inte upplevt att batteritiden är jättebra, som tur var laddar dom snabbt men hade önskat bättre batteritid.

  Slutgiltigt är dessa perfekta för träning eller allmänt vill ha ett par sköna trådlösa lurar. Bra pris också för ett par Beats som har tendens att ligger ganska högt i prisklassen.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Jag köpte den med höga förhoppningar.

  Att para med iPhone är väldigt smidigt, men resten av interaktionen funkar inte speciellt bra. On/off-knappen är plastig utan klick eller haptik och ljudet är både flera sekunder för sent och samma om man sätter på eller stänger av.

  Att sätta igång under pågående samtal blir väldigt krångligt.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Jag tycker produkten är acceptabel som den är, dvs knappt värd sitt pris.

  Bra:
  * Pairing med mina iOS-enheter. Även om det kan vara lite förvirrande inbland. Brukar koppla om man trycker på knappen.
  * Räckvidd och stabilitet är strålande, inga tapp och grejer som med mina Sennheiser Momentum

  Acceptabelt:
  * Ljudet är knappt OK, inte mer. Öronen blir trötta fort, även om de inte är bastunga..
  * Batteritid är KORT, men istället laddar den "fort" med sin snabbladdning.

  Knappt godkänt:
  * Byggkvalitet är knappast i Apple-nivå. BEATS => Budget-Apple ????
  * Nästan ingen taktil feedback på knapparna, Speciellt inte avstängningknapp. Helt förvirrande, stänger av den och sätter på den på samma knapptryckning. Helt tokigt, det har hänt mig många ggr att batteriet är slut efter legat i fickan.
  * Volymknapparna och knapp klickar men men ingen signal går till telefon.
  * INTE EN APPLE-PRODUKT - det är mycket som saknas för att nå Apples fullständigt färdigdesignade produkter med total genomtänkthet.

  Letade på marknaden efter en sådan här produkt, och lotten föll här. Brukar vara nöjd över allt jag köper i en Apple Store.

  Inte denna gång tyvärr.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Helt ok lurar. Inte värt priset. Batteriet laddar ur ganska snabbt. Snygg interaktion när man kopplar mot iphone men svårt och få till processen. Kräver några omstarter tills telefonen hittar lurarna. Mindre bra är kopplingen mot android. NFC:n fungerar bara mot iphone. Ljudkvaliteten är inte bra alls, det låter som att det är väldigt obekväm bakgrundsbrus på hela tiden.
  Kommer från SBH80 som är mycket bättre på alla punkter.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Sitter skönt och ljudet är mycket fint. Dock är det mycket kabelljud när sladden är så lång och slår mot kragen på tröjor.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Toppen lurar.. lite för mycket diskant men annars helt ok
  +enkel parkoppling
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Fungerar utmärkt även med Android. Inget problem med kompatibilitet och med en app kan man även se batterinivå.
  Bra passform och ljud för prisklassen, kabel är väldigt följsam.
  Bonus är magnet som håller ihop lurarna när de inte används och inte halkar av halsen. Fler sånt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Imponerad att de höll för en maskintvätt i 40 grader när jag glömde dem i jackfickan.

  + Bra passform
  + Bra kvalitet
  + Bra batteritid
  + Laddas extremt snabbt
  + Bra med lightningkontakt när de laddas när man är iPhoneanvändare

  - Ibland har de lite svårt att parkoppla
  - Rätt dyra
 • Perfekt
  3 år sedan
  Har haft hörlurarna i ca 4 månader och jag gillar de mycket!

  + Ljudkvaliteten är över förväntan
  + Bra byggkvalitet
  + Ingen strul med bluetooth (funkar klockrent med ios enheter)
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Fungerar väldigt bra, är små lätta och bra ljud, haft mina nästan ett år. Dock är batteritiden för kort, de räcker inte en dag så om man tar dem full laddade på morgonen så är de slut på väg tillbaka från jobbet, även om du inte talat i dem, dvs de räcker inte mer än 8 timmar ens i "standby" läge. hoppas nästa generation av dessa lurar kan få längre batteritid, de skulle behöva klara uppemot 20h i standby.

  Men trots att de behöver laddas under dagen så rekommenderas för alla som jobbar så de kan ladda under dagen utan större ansträning, annars går de inte att ha.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Älskar dem.

  Grymt enkel koppling till iPhone/Apple TV/Mac med inbyggda Apple w1 chippet. Lightning-kontakt tillsammans med fast-charge (5min ladd = 2h speltid) är guld då jag redan har flera iPhone-laddare i huset/bilen/powerbanken och kan enkelt och snabbt ladda upp dom.

  Passar bra i mina öron och ger härligt ljud och lite mer bas än andra alternativ jag testat. Skönt med den lite styvare sladden runt nacken, som håller allting upprätt så att man kan ha i bara ena luren utan att den dras ner, eller ha dom hänga som ett halsband utan att dom faller av.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar bra, skön sladd. Udda nog är diskanten off dock, standardhörlurarna (Earpods) har ett varmare och behagligare ljud. Stör mig bara när jag lyssnar på musik vilket jag löste via EQ. Duger fint tills version två av airpods kommer:)
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lätta men tyvärr passar dessa lurar inte bra i mina öron.

  Parkopplingen med telefon fungerar sådär. Flera ggr har jag varit tvungen att para dom igen
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt okej, dock lämnades de tillbaka tack vare öppet köp. Ljudet funkar, men borde vara lite bättre för 1000kr.

  Ibland när man tryckte igång dem så anslöt de automatiskt, men råkar man hålla en liten stund för länge så blir det som när man parar ihop dem första gången, dvs man måste bekräfta på telefonen.

  Tänkte ha dessa när jag tränade (vet att Powerbeats finns men gillar inte bygeln) men testade lägga mig på golvet hemma för att se om de sitter kvar (tex vid bänkpress) men de åker av och när man då sätter sig upp hänger nackbygeln på ryggen.

  Funkar säkert bra till vardags, men jag störde mig även på att sladdarna var för långa.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gallren tål inte att rengöras med bomulsstops utan att ger vika (aldrig varit med om en så usel konstruktion). Ena luren fick glapp i sladden efter en vecka och nu får jag inget ljud i alls ur den luren längre. Hemsk produkt från Apple som kostar mer än den är värd. Sjukt besviken.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag själv upplever att det ekar när jag pratar och svårt att veta hur högt jag pratar när jag är runt folk . Var Skitnöjd i början men nu dag 2 när jag provat dem lite överallt så har det gått över till att de är okej till musik och samtal blir korta eller utan dessa ✌????
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Sjukt bra! Bra ljud som inte låter trådlöst och enkel parkoppling. Räckvidden är fantastisk! Har telefon på laddning på entréplan och kan sedan röra mig i hela villan utan minsta bryt eller stör. Plus också för att det är lätt att koppla till Appletvn och min dator.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft dessa lurar i en vecka nu. Gillar dem skarpt. Snabba på att koppla upp sig om man inte trycker för länge på knappen, då blir det "pairing" och man måste trycka okej på rutan som kommer upp i telefonen. Laddar snabbt, från 42% till 80 på 10 minuter. Mycket smidigt att man laddar med lightning och ingen lite "fibblig" plastlucka över uttaget.

  Jag är definitivt ingen audiofil, gillar verkligen det ljud som Koss portapro levererar, för de som känner till dem.. Dessa har betydligt mindre bas vilket iofs är positivt när man lyssnar på podcast.

  Lurarna sitter bra i mina öron. De enda pluggar jag haft problem med genom åren är Jays, gissar att det beror på att de har mycket kraftiga "tunga" kablar och en tung fjärrkontroll. Man kan dock behöva vrida dessa lurar lite då pluppen är lite vinklad, i mitt fall inte helt optimal passform när sladden hänger rakt ner. En mycket liten vridning gör stor skillnad.

  Ligger mycket bra runt halsen, mycket smidigt att trycka på pausknappen och plocka ur vänster lur ur örat när man exempelvis kommer fram till kassan i en butik, de ligger stadigt kvar runt halsen tack vare att de små "klumparna" runt halsen är precis lagom "tunga"

  Kommer inte att sakna 3,5 jacket den dag jag köper ny iPhone

  Testad med iPhone 6+ med IOS 10.0.2
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kasst ljud, dålig passform och sladdar överallt. Förstår inte skillnaden till att koppla till mobilen direkt.
  Doktorns lurar får knappt godkänt. De förpassas till elektronikkyrkogården.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Better than ı expected
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft mina Beats-lurar i snart två veckor. Ljudet är jättebra, pairingen fungerar sömlöst men passformen är inte den bästa för mig. Har fått byta till ett par gamla gummipluppar för att få dem att passa, de medföljande gjorde dem lite för långa för mina öron och storlekarna var antingen för stora eller för små så de ramlade ut. Jag tycker även att sladden är aningens för lång runt halsen så det är svårt att kombinera dem med vinterkläder (jacka och halsduk). Men till våren kommer de nog bli perfekt till cyklingen!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har använt mina BeatsX i snart en vecka. Otroligt nöjd med kvalitén då jag varit skeptisk mot Beats tidigare, dem har verkligen utvecklats dem senaste åren och har gått från en designikon till en något mera "ljudikon" inom teknikvärlden. Älskar den lätta "pairing-funktionen" vid användning av iPhone och Applewatch i och med det inbyggda Apple W1 chipet

  Det enda lilla bekymret jag har är att kabeln som binder ihop snäckorna är något lång för min smak, men det är förmodligen bara en vanesak då detta är mitt första par trådlösa in-ear.

  Rekommenderas starkt!