Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beats by Dr. Dre Solo3 Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beats by Dr. Dre Hörlurar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Du kan få bättre krut för halva priset om du bortser från beatsmärkta produkter. Dessa ger mycket kraft i bas, men den kraften låter instängd och långsam. Vill du ha bra ljud och bra med bas så kör på något annat.

  Ser bra ut dock, du kan hänga dem runt halsen som ett halsband.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Positivt
  + Välanpassad ljudbild för modern pop, rock och särskilt hip-hop. Utöver det så fungerar de mer än väl för annan musik, dock ej klassisk pianomusik eller akustisk musik
  + Snygga!
  + Superenkelt att para till Apple enheter
  + SJUK batteritid! (40 timmar, kanske mer)

  Negativt
  - Dålig byggkvalité, jag har haft ungefär 5 olika par Solo2 och dessa känns likadant byggda. Det positiva med detta är att man alltid har nya hörlurar då jag har fått nya via garanti varenda gång (jobbigt att behöva åka till Media Markt en gång i kvartalet)...
  - Som sagt, passar ej till klassisk musik eller akustisk musik
  - Alla kulörer utom svart och blanksvart är vita på insidan och blir smutsigt efter ett tag

  Edit: Ett tips till framtida ägare är att använda 3,5mm-sladden då ljudkvalitén blir avsevärt bättre.

  Edit 2: Har haft hörlurarna i drygt två månader nu. Jag kan säga såhär: Dessa verkar vara bättre byggda än Solo2, efter en månads användning av Solo2 började plasten "knaka" som en gammal dörr nästan. Det har jag inte upplevt (i samma utsträckning) med Solo3.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag har haft mina i ett och ett halvt år nu. Den mekaniska konstruktionen av bygeln där hållfasthetsmässigt belastade delar är gjorda av plast är pinsamt dåligt för ett par lurar i den här prisklassen. Det var bara en tidsfråga innan de gick sönder där och mycket riktigt, min gick av just där idag. Uselt! Jag sätter en stjärna på grund av det. Hur är det med hållbarhetstanken Apple?

  Neutralt och bra ljud annars, men minus för att den aktiva dämpningen inte går att stänga av.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  + bas, batteritiden, sortiment på färg

  utseende, ljudkvalite och priset är sådär

  - mina funkar antingen endast med apple
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  jättebra lurar som laddar ultrafort och mycket batteritid. men problemet är att muffarna släpper från luren efter ett tag.. hänt på alla 3st examplar jag haft
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tänkte ge mitt omdöme efter nästan ett års användning. Lurarna har använts på gym, på cykelturen mellan jobb och hem samt när jag är ute och reser i övrigt. Lyssnar på varierad musik, även podcasts och i övrigt mobilsamtal.

  De bra sakerna:
  + Batteritiden, 40 timmar är fantastiskt.
  + Ljudet. Jag är generellt sätt kräsen men tycker ändå Beats levererar måttligt bra med bas och fylligt ljud, även bra för podcasts. Dock inte bästa ljudet på marknaden.
  + Tåliga i olika miljöer, har använts ute i fuktig väder utan problem.
  + Räckvidd, trots flera rum från telefon bort så håller kopplingen i sig. Det är imponerande.
  + Design. Få hörlurar som jag tycker har en så snygg design som Beats.
  + Parkoppling är simpel och inte det minsta krångligt.

  De mindre bra saker:
  - Runt 2 lax för dessa är dyrt. Jag köpte dessa för 1300:-, vilket bättre motiverar det ungefärliga priset de skulle kunna kostat.
  - Maxvolymen anser jag kunde varit högre.
  - Kan bli rätt obekväma för öronen efter någon timmes användning.
  - Fungerar OK på ett lugnt gympass. Men ett rörligt gympass gör att de glider av.
  - Dör vid kyla, klarar inte runt +10 grader.
  - Ljudet, återigen. Diskanten är inte den bästa, men går att justera i EQ.
  - Limningen runt bygeln har börjat ge vika. Inget synligt problem men ändå oroväckande.
  - Aningen plastig konstruktion.
  - Hade kunnat täcka öronen på ett bättre sätt, mycket ljud som läcker och det är såklart skränig för de som sitter intill dig på t.ex. flyget.

  Överlag en relativt bra hörlur. Jag upplever dock att priset är i överkant mot vad du faktiskt får för pengarna. Hade däremot nypriset legat runt över tusenlappen hade det varit mer befogat.

  EDIT: Använda i snart ett och ett halv år och drar ner betyget ytterligare. Limningen har börjat lossna på öronkuddarna samt kåpan. Sitter nu i fejd med Apple gällande reklamation. En varning till er som fått med lurarna med er Apple-dator; Härlurarna är en _gåva_ och då gäller inte apples egna garanti.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Använder dessa hörlurar till främst träning (gym + löpning + pw). Tycker att de har tillräckligt bra ljud för ändamålet.

  + Snygga
  + Sitter bra (blir inte för varm om öronen vid träning)
  + Superbra batteritid
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Detta omdöme kommer handla om 3 olika hörlurar. Blir som en jämföring mellan dem, (kommer jämföra bas, ljud, comfort och pris). Sen är det såklart upp till er vilka hörlurar ni föredrar: beats by Dre Solo3, beats by Dre EP och beats by Dre Studio3.

  Varje par har en bättre sida som inget annat par har (konstigt nog). Många tror ju att Studio har kraftigast och bäst basljud, men grejen är den att basen är inte kraftig utan den är snarare av bättre kvalite, men inte långt ifrån kvaliten på de andra parens baskvalite. Jag som älskar bas vill gärna ha ett par hörlurar vars bas är kraftig och hörs mycket, vilket jag därför inte nöjer mig med Studio. Ljudet var dock kristallklart. Comfort? Jorå, helt okej, dock FÖR stora. Men de är wireless och tråd medföljer om man inte vill förbruka batterierna när man är hemma. Min lillebror fick dem eftersom jag föredrog mindre hörlurar med mer bas. Ska ju sitta fint när man gymmar... Studio för 3000? Helvete heller... max 1200 kr.

  Solo3? Ljudet hade något sämre ljudkvalite än Studio, men det är väl självklart... studio hade kristallklart ljud. Men jag tyckte ljudet var ändå fint. Basen var lite mer instängt, men lite kraftigare. Var fortfarande ej nöjd med basen. Jag bar tvungen att skaffa spotify premium, då på den appen kan du syssla med Equalizer och då blev basen bättre. Jag ogillar faktumet att man ej kunde ha högre volym när jag hade på max. Men var ändå nöjd med ljudet och basen. Kunde bli mycket bättre dock. Comforten var riktigt nice, man kan byta låt, pausa, höja/sänka volymen genom att trycka på sidorna på hörlurarna. Wireless och medföljer tråd om man ej vill förbruka batterierna hemma (och lyssna på musik på datan/mobilen). Synd att man ej kan använda mikrofonen på tråden när man sitter vid datan (funkar dock på mobilen. Mycket snygga horlurar. 10 m räckvidd på bluetooth räckte bra för mig. Enda negativa med Solo angåebde comfort är att kuddarna trycker in mot öronen rätt mycket. Man blir öm om öronen efter förra timmars användning. Priset på dem är ju 2000 men tycker man som max ska lägga ned 900-1000 på dem.

  EP däremot... kostar 700 kr (borde fan kosta 800-900) och har samma ljudkvalite som Solo och dessutom mycket kraftigare bas? Hur är detta logiskt? Man kan dessutom ha riktigt hög volym på dessa och 0 distortion när man har sysslat med equalizer (mycket bas) på spotify-appen. Blev helt ärligt SJUKT NÖJD med dessa till att lyssna på musik. Basen... den var grov. Synd och bara jävligt synd att dessa inte är wireless... :-/ snygga annars, men tråden känns jobbig när man är och gymmar, vilket suger. Komforten är okej ändå, eftersom de inte klämmer dina öron lika mycket som Solo gör.

  Slutsats: ljudkvalite går till Studio, basen går lätt till EP, komforten till Solo och priset går till EP. Vinnaren? Svårt, men hade EP varit wireless, så hade jag tagit EP alla dagar. Alla. Dagar. Vill jag skryta lite med snygga hörlurar så får jag gå med Solo. Studio är till för Studio IMO. Vem fan går med skitstora hörlurar till gymmet eller har dem på stan...
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Snygga
  + Bra ljud
  + Sinnessjuk batteritid
  + Apples nya chip i för snabb parkoppling

  - Laddas med microusb, varför denna föråldrade standard?
  - Dyra
  - Tappar kontakten ganska ofta
  - kasar gärna av skallen, inget för träningen direkt.
 • Dålig
  2 år sedan
  Nice sound but very bad build quality! After 3 months of Office use they started to fall apart
  and both sides cracked on the holders ..not worth the money!.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Kan börja med att säga att dessa lurar verkligen inte är värda över 2500 kr, som dom från början kostade. Men nu på senare tid har priset börjat gå ner och har några saker o säga.

  Jag köpte dessa för 2190kr i Januari 2018. Ville ha ett par som jag kunde ha när jag åkte utomlands med, att ha på flyget osv. Jag har också använt dom på gymmet och hemma med datorn. Kände att jag inte ville gå upp till Studio3 då dom kostade en 700kr mer och har hört att ljudet och ANC inte är speciellt bra. Så det blev ett par Solo3 istället. Men har fortfarande några saker o säga.

  Positivt
  + Sitter bra på huvudet
  + Tung och skön bas
  + Inte så dålig ljudkvalité som många säger
  + Batteritiden, 40 timmar är sjukt bra!
  + Mycket bra passiv ljudisolering
  + Modern design

  Negativt
  - Inte så bra byggkvalité, känns plastiga (men har hållt bra ändå)
  - För dyra, 1200 kr skulle vara bättre
  - Efter ung 30 min så börjar det göra ont på öronen då de sitter såpass hårt.
  - Nästan inga mids så funkar ej bra med akustisk eller pianomusik.

  In conclusion så ett bra par lurar. Man betalar såklart för märket men det känns som att priset är det ända som håller dessa lurar tillbaka. En 500-lapp mindre och och dett skulle va full pott. Men vill du ha ett par hörlurar som låter bra, ser snygga ut, och är moderna (och att såklart du kan ta priset). Så funkar dessa utmärkt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grymt bra ljud tillsammans med Apple Music och IPhone. Vet inte hur dom låter med Samsung men Apple verkar mastra ljudet bättre när jag jämförde andra lurar tidigare.
  Batteritiden är sjukt bra.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  De höll ungefär tre veckor innan tyget började lossna och efter ytterligare några månader hade både tyget och kuddarna släppt helt. Tyvärr ingenting som går på apples garanti och skulle få betala 1200 för att få dessa reparerade. Så vill utfärda en varning till alla som har tänkt att köpa dessa lurar och tänkt använda de under lång tid... Har haft 100% appleprylar de senaste 6 åren men nu har jag gjort mitt sista inköp därifrån.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Haft första modellen innan och var nöjd med den.
  Denna är snyggare, lättare, mindre och spelar bättre.
  Har dem främst till träning, gym och löpning. Sitter perfekt på mitt huvud med lagom tryck över öronen. Behövs nog spelas in lite men i lite stökiga miljöer som till träning är det OK ljud.
  Kopplingen till iPhone är överlägsen tillsammans med räckvidden och batteritiden.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bra hörlurar som fingerar fint till alla Apple produkter. Synkar enkelt mellan dina iOS och MacOS.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Proshop skickade nya hörlurar snabbt och föredömligt.
  Ungarna nöjda med produkten för lyssnande på musik från iphone.
  Dock kass ljudkvalité vid tal (dålig mikrofon?).

  (Själv tycker jag ljudkvalité inte på något sätt motiverar priset, men applet tar ju ut de priser de kan...)

  ----tid. text----
  Trist varning för:
  https://www.google.se/?gws_rd=ssl#q=beats+solo+3+wireless+Loss+of+audio+on+one+side&*
  Har reklamerat, får se hur det går nu...
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  +40 timmar batteritid
  +Sköna kuddar som gör att lurarna sitter på plats
  +Kraftig bas
  +Lätta
  +Slimmade

  -Upplever de som för plastiga
  -Mikrofon tar in mycket ljud och vind (aldrig problem med iPhone-lurarna)
  -Saknar kraft i de högre registerna

  Summering:
  Lämnar mer att önska för hörlurar i 3000kr-klassen. Förväntar mig att mikrofonen ska fungera felfritt, iallafall jämlikt iPhones standardhörlurar (cyklade förvisso men som sagt aldrig upplevt det tidigare med andra hörlurar). Med det sagt så behöver inte detta vara en deal-breaker för alla men hade hoppats på att en sådan detalj satt 100%.

  Trots detta så finns en bra bas och de sitter garanterat bra vid promenader och säkert vid löpning också.

  Min rekommendation är att testa hörlurarna innan, beroende på din musiksmak kommer dessa passa mindre eller mer bra. Valde att lämna tillbaka dessa och köpte Sennheiser 550 PCX istället, bästa som hänt mig.