Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beats by Dr. Dre PowerBeats3 Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beats by Dr. Dre Hörlurar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.54)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Använde mina rigoröst i 4 år utan anmärkning. Sprang, cyklade, tränade varje dag och dom höll måttet in i det sista. Jag var inte försiktig med dom utan kastade ner dem i ryggsäcken med allt annat. Så till slut gav dom med sig. Men jag är riktigt imponerad av kvalitén. Ljudet är även de bra!
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Läs recensionerna på apples hemsida och begrunda: https://www.apple.com/shop/reviews/ML8V2LL/A/powerbeats3-wireless-earphones-black

  Efter två reklamationer är jag nu inne på mitt tredje exemplar av Powerbeats3. De fungerar än så länge tack vare att jag undvikit att tvätta av dem under rinnande vatten. Man kan tycka att de ska tåla mer när de marknadsförs som vatten- och svettresistenta sporthörlurar. Dessutom har ena bygeln för örat lossnat men det är väl inte värre än att limma fast den igen.

  Det positiva med dessa hörlurar är att de har bra tryck i ljudet, mycket tack vare att basen redan är boostad så det slipper göras i en equalizer. De sitter även bekvämt i öronen utan att ramla av, de har lång batteritid och bluetooth-parkopplingen är helt felfri.

  Men, eftersom hållbarheten är så dålig kan jag dessvärre ej rekommendera.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har haft tre par, och funderar på att inhandla ett fjärde. De tidigare tre fick en hel del stryk, men fungerade alltid felfritt (tappade bort två par, det tredje dog efter en vattendusch). Paret jag haft längst började falla samman i delar efter ca 18 månader, men fungerade fortfarande. Kvalitén på telefonsamtal är sisådär, men för musik är de oslagbara. Sladden kan ibland trassla in sig vid långt hår.
 • Bra
  11 mån sedan
  + Låter väldigt bra. Man kan "justera" basen beroende hur hårt man sätter de i öronen (klassiska in-ear tricket)
  - Sladden är för kort och kommer inte under käkbenet riktigt utan hänger bakom huvudet vilket gör att sladden tar slut när man vrider på huvudet.
  - Inga magneter för att de ska kunna hänga tät ihop när man inte har de i örat.
 • Dålig
  1 år sedan
  Bra ljud, men det är det enda positiva med dessa lurar. Sladden stretar när man vrider huvudet och nu efter att ha haft dessa i bara en månad så fungerar inte volymkontrollen på sladden längre. Och det har inte ens regnat när jag har sprungit.

  Urusel kvalitet. Lämnar tillbaka dem till butiken och köper något annat märke.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Använt mina lurar i snart 3 år och kan inte säga att jag är annat än nöjd. Batteriet håller ca 3-4 gympass och under passet märker man inte av lurarna mer än att det är grymt bra ljudkvalitet.

  Sen kanske man inte, som jag läst nedan i bedömningsfältet, skölja dem under kran, det är inga mirakellurar men mycket bra för pengarna.
 • Bra
  2 år sedan
  Bra som träningshörlurar. Ljud med mycket bas, bra batteritid och ramlar inte av.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Sitter bra runt öronen, gillar ljudet med mycket bas. Väldigt bra batteritid.
 • Usel
  2 år sedan
  Sämst kvalitet.

  Båda "öronkrokarna" lossnade efter ett par månaders sparsam användning.

  Efter 9 månader med sparsam användning är de nu helt döda. Går inte längre att ladda.

  Apple store vägrade laga den ursprungliga skadan (öronkrokar) på vanliga garanti och nu vägrar de ens ta in dem för undersökning enligt konsumentköplag. Jag tror de känner till kvalitetsproblemen och försöker komma undan kostnaden för denna lågkvalitativa produkt.

  I övrigt helt okej ljud och W1-chipet är smått genialt, väldigt bra batteritid och integrationen med iOS är smidig.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Top notch i allt förutom micen.

  Man kan knappt gå/promenera ute då det blåser lite så kan man inte föra en normal konversation över micen eftersom den suger upp vindljud.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Alla som skriver hur dåliga dessa hörlurar är har nog förknippat beats med hiphop för mycket.

  Dessa hörlurar behöver spelas in 20 timmar innan du kan märka ljudet....

  Ljudet är super för tung prog techno, minimalistisk techno dvs ... gym hörlurar.

  Har inget negativt att skriva mer än att köööööp! +++
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har inga större problem med ljudkvalitet och sånt, men skaffa dem inte för att ha som jobb-hands-free som jag. Det är inget man slänger på sig lite snabbt när man får ett samtal på telefonen. Det tar nog närmare en minut för mig att krångla på dem och få dom att sitta bra. Sedan ska man hitta den där pyttelilla påknappen och hålla in den någon sekund (fast ibland är det nog närmare fem). Ingen tydlig feedback i knappen, så man vet inte om man håller in den eller inte.

  Ibland är de på, kopplade till telefonen, och man får ändå ingen ljud förrän man stängt av dem, slagit på dem och kopplat upp dem igen. Vädligt frustrerade när det tar så lång tid att svara på ett vanligt telefonsamtal.

  Verkar inte finnas någon batterivarning. Helt plötsligt spelar de bara en lite truddelutt och stänger ner sig. Mina Jabra säger "battery low" när de börjar närma sig slutet, och då har man nog minst kvart på sig att hitta en laddare eller sladd.

  Litet plus för räckvidden.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  PowerBeats3 (PB3) är en uppgradering av PowerBeats 2, som jag använt dagligen i ungefär ett år innan jag köpte PB3. Skillnaderna är att ljudet är förändrat, den angivna batteritiden fördubblad, Bluetooth-räckvidden mycket längre, fjärrkontrollen på sladden är utbytt, och högtalaren på snäckan är förlängd. Såhär upplever jag det i praktiken.

  Ljudet: PB2 hade ett basigare ljud, vilket i sig inte är bra. Även röster i t.ex. en podcast blev märkbart mörkare. Som helhet lät de dock bra, om än inte fantastiskt, i de flesta fall, och eftersom PowerBeats till skillnad från en klassisk in-ear inte sluter tätt vid örat (detta är avsiktligt) läcker ljud både in och ut. I praktiken måste Beats kompensera för denna design med ett ständigt påslag av extra bas och högre volym. Delvis för att utesluta störande ljud från omgivningen, men också för att de ska låta bra över huvud taget, eftersom basgångar och toner läcker ut mellan högtalare och örkanal.

  PB3 har mycket mindre bas och ett renare ljud, och under perfekta omständigheter (du sitter helt stilla i ett helt tyst rum) så låter dom också bättre. Men under normala omständigheter låter dom faktiskt betydligt sämre. PB3 låter mycket lägre än PB2 på samma volyminställning och bristen av bas är nästan alltid påtaglig, vilket ger ett livlöst och ihåligt ljud. Kort sagt, i teoretiska fall kan de låta riktigt bra. I praktiken låter dom inte alls bra.

  Batteritid: Den enda anledningen till att jag köpte PB3 var fördubblad batteritid. Mina PB2 användes så flitigt att inte ens laddning varje natt räckte. Förvisso är PB3 bättre, men även här så får man skilja på teori och praktik. Vid första användningen klarade PB3 cirka 80% av utlovad batteritid. I normalfallet klarar den 60%. I enstaka fall kan det sträcka sig till 80%, förutsatt att alla omständigheter är perfekta, t.ex. med mobilen placerad på bordet 20 centimeter från hörluren och oförhindrad siktlinje. Batteritiden är således bra, i all ärlighet, men den lever inte upp till det utlovade i praktiken.

  Fjärrkontroll: Fjärrkontrollen på PB2 var insluten i gummi och kändes väldigt hållbar. Det var inte alltid lätt att känna eller höra att man tryckte på den, dock. På PB3 är den utbytt mot en mer standardiserad RemoteTalk-kontroll i plast. RemoteTalk-kontrollerna är sisådär byggda och även om de har blivit bättre med åren så är de fortfarande inte särskilt hållbara. Visst, ljudet är trevligare, men jag hade föredragit den gamla fjärrkontrollen.

  En exceptionellt störande detalj är att den nya fjärrkontrollen producerar rejält mycket störande ljud. När jag vrider huvudet knäpper det lite när kabeln blir utsträckt. När jag går blir det skrapande ljud av att kabeln rör mot kinderna eller liknande. Detta är inte ovanligt i sig, men ett problem som var obefintligt på PB2.

  Bluetooth-räckvidd: Exceptionell. Det finns inget annat sätt att säga det på. Det är rent chockerande hur det ens är tekniskt möjligt. Jag bor i ett stenhus med tjocka väggar. Går jag runt en vägg med mina Bose QC35 dör dom direkt. Med PB3 kan jag lämna mobilen i vardagsrummet och ta en sväng upp på taket om jag så vill.

  Högtalaren: Detta är den lilla plastdetaljen som går in i örat och where the magic happens. Högtalaren var ganska kort på PB2, vilket aldrig påverkade mig, men något som en del klagade på. På PB3 är den för lång för mig, vilket gör att de inte sitter särskilt skönt. I klartext satt alltså PB2 helt perfekt på mig, jag kunde t.o.m. glömma att jag hade dom på mig, medan PB3 vill jag gärna ta av så fort som möjligt. Det ska dock nämnas att PB3 mycket väl kan sitta skönare på de som hade problem med PB2, något som för all del kan vara en majoritet.

  För att summera hur PB3 står sig som uppgradering:
  Ljudet: Mycket sämre.
  Batteritid: Bättre.
  Fjärrkontroll: Sämre. Särskilt med alla störande ljud.
  Räckvidd: Mycket bättre.
  Högtalaren: Individuellt (vare sig bättre eller sämre)

  PB3 är alltså ett steg fram och två steg tillbaka. Betalar du som jag rekommenderat cirkapris för dessa så får du vad du förtjänar... Om du inte behöver lång räckvidd eller batteritid, köp istället PB2. De är billigare och har faktiskt flera fördelar. Om du verkligen vill ha PB3, se till att vänta på en rea.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sämsta jag har haft. Som så många andra skrivit har jag lämnat in dem på service. Efter första gången funkade de ett bra tag. Städade i lådorna jag har kvitton sparade, slängde massa kvitton däribland detta kvitto typiskt när de nån månad efter hade behövt det igen. Så nu är de bara skräp. Betalade kontant också så de gör de omöjligt att få ut något.

  Så köp ej dessa! Tål inte svett..
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sitter "sådär" i öronen.
  Något instabil uppkoppling till telefon
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Som många andra skrivit, de tål inte svett. Mina fungerade i två veckor.Sen började de tappa bt kontakt eller starta om sig/stänga av sig helt. Speciellt ca 40-50min in i gym passet när man blivit rätt svettig. Låg på "tork" sedan fungerade de igen. Inget jag kan rekommendera till ngn förutom svettfria prommenader eller bara ha hemma...
  Sen hade jag ett helskotta att reklamera dem samt att de hittade inga "fel" vid service på lurarna.... men det är en annan historia...
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jävligt bra passform. Dom sitter fast när man tränar. Basen är helt sjuk. Jag tror inte att alla kommer gillar det. Men om du bruka lyssna till hiphop så dom här hörlurarna är nånting att kolla på batteri tiden och wireless är super bra . Fått dom på rea 1100. Helt nöjt. Hade jaybird X2 och X3. Förut. Jag tror att Powerbeats är bättre för träning.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har just skickat iväg mitt par för tredje gången på grund av samma fel som alla andra - de slutar fungera när man börjar svettas. Otroligt dålig kvalitet, sämre än Powerbeats 2 som iallafall fungerade något år innan de gick sönder.

  Jag misstänker att nästa par jag får också kommer sluta fungera och då kommer jag häva köpet. Även om Apple är tillmötesgående och skickar returboxar på nolltid så vill jag använda mina lurar - inte skicka tillbaka dem hela tiden.

  1/10.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att ha svettats sönder tre par så kan jag konstatera att dessa lurar inte håller vad de lovar. Mycket tråkigt då jag gillade allt annat med dem, de sitter bra vid träning och har bra ljud. Jag använde lurarna till löpning och de funkade några pass. Sedan var det alltid samma visa. När jag sprungit cirka fyra-fem kilometer började de stänga av sig mitt i passet. Lagom till jag började svettas. Problemet är förmodligen att kontrollern på sladden inte tål svett/fukt. Efter att ha bytt tre gånger fick jag till slut reklamera lurarna och detta gör att jag verkligen inte kan rekommendera dem till någon som ska använda lurarna för träning.

  Ska du bara använda lurarna hemma eller för promenader kan det vara något, men annars: leta vidare.

  Detta är den första och med stor sannolikhet den sista Beats-produkten jag köper. Uselt. Dyra är de också.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt godkända hörlurar till ett lite högt pris.

  Jag använder dessa när jag är ute och cyklar; tidigare har jag haft problem med att andra lurar trillar ut eller inte vill sitta på plats men jag blev positivt överraskad av hur bra dem sitter. Det var väldigt lätt att ansluta till mobilen och jag har inte haft några problem med ljudet eller bluetooth.

  Dock känns hörlurarna rätt plastiga och ljudkvalitén är inte så bra, hade förväntat mig bättre ljud för detta pris.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funkar riktigt bra för mig efter 1 mån+ användning.
  Ok ljud.
  Sitter bra i örat. Bluetooth har varit stabilt. Bättre än med Beats by Dre Studio wireless som jag också använder.
  Används enbart när jag tränar, hade önskat man kunde skruva upp volymen lite mer men helt ok tryck och kvalité i ljudet
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft dessa powerbeats3 i 1 månad nu. ljudet är bra och dom sitter skönt på, kör dock med snöret under halsen ist för bak på nacken. Om jag lägger den bakom nacken fastnar sladden lätt då man vrider på huvudet. Micen kommer dessutom för långt bak då och vid samtal hör den andra personen dig mycket dåligt.
  Räckvidden är bra! Jag kan lägga ifrån mig telefonen på gymmet och gå iväg flera meter eller till ett annat rum utan att musiken drabbas.

  Det negativa är anslutningen. Som 9/10 gånger fungerar bra. Men ibland ballar den ur. Det går helt enkelt inte att ansluta. Jag kan stänga av o sätta på blåtanden på iPhonen/beats3 flera gånger utan att något händer. Också vips, efter några gånger fungerar det igen. Detta drar tyvärr ner betyget och är väldigt frustrerande....
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Detta är nog de bästa blåtandshörlurar av den här typen, dvs in-ear som jag lyssnat på. Sitter grymt bra, låter väl bra även om de naturligtvis inte går att jämföra med riktiga lurar. Enkla att använda och bra battertid. Betyget ska ju jämföras med samma typ av lurar med in-ear.