Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple EarPods with Lightning Connector

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Hörlurar (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  350 spänn??? Wow.. dom går sönder efter vanlig användning väldigt snabbt. Som vanligt är apples kabelkvalitet rena rama skräpet. 2-3 par tappat ena kanalen helt spontant. Den senaste slutade mikrofonen fungera helt också dessutom. Hur kan man ta 350 spänn???
 • Usel
  2 år sedan
  Köp inte de billigaste. Köpt och reklamerat, och reklamerat. Är uppe i tre rundor nu, orkar inte reklamera fler. De håller ett timmar sen slutar ena snäckan fungera. Fullständigt och totalt värdelösa.
 • Usel
  2 år sedan
  Håller i ca 6-8 mån.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Håller med en tidigare talare. De billigaste är inte original, även om butiken hävdar det. Borde inte vara med i samma lista på prisjakt. De billiga börjar surra och bråka när man pratar i telefon och börjar glappa väldigt fort. håll er till de som ligger runt apples riktpris, i nuläget 350kr. Bara ett tips som inte vill gå i samma fälla som jag gjort. De riktiga är helt ok enligt mig. inget speciellt, men fyller sitt syfte.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Rätt kassa. Sämre kvalitet än tidigare varianter.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tips! Tyvärr blandar Prisjakt äpplen och päron i denna lista. Undvik billiga bulk-utgåvor med extra stor risk för att vara kopia, köp endast med ytterkartong till Apples riktpris från en auktoriserad återförsäljare.

  Alltså! Låt er inte luras av de billigare kopiorna, betala fullt pris!

  De finns inga billiga genvägar till äkta Apple-produkter, för Apple ger inte utrymme för rea-produkter om inte återförsäljaren vill sälja med förlust?

  Självklart kan en bulkutgåva vara något billigare, men då ökar risken att det är en 3dje partstillverkare som ligger bakom produkten och du får skräplurar som kan paja inom en vecka eller ger dig extremt dåligt ljud med en konstig hård billig sladd.

  Själv kommer jag välja en auktoriserad återförsäljare av Apple produkter, som säljer med ytterkartong, då lutar jag mot Elgiganten i denna lista. Andra förtroendeingivande återförsäljare har sålt billiga kopior tyvärr.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpt två st, båda rasade efter någon månad. Av någon anledning sämre byggkvalité än 3.5mm varianten.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ni som införskaffar dessa och klagar på dålig ljudkvalitet har för små öron. Visst - man måste trycka in dessa långt och hårt vilket kan göra ont, men när de väl är inne sitter de fast ordentligt och ljudkvaliteten är bättre än på mina 6000 kronors hörlurar. Det enda minuset är att sladden är av dålig kvalitet vilket innebär att du med största sannolikhet kommer behöva byta ut dessa två - tre gånger per år.  Jag är en professionell DJ och har testat över femtio hörlurar under senaste åren, nedan följer mina absoluta favoriter i kategorin ”Bästa hörlurarna i budgetsegmentet”:

  Urbanears Plattan ADV Wireless:
  (+) Riktigt bra ljud för den som gillar bas
  (-) Kopplingen med Bluetooth hackar till, cirka en gång var tionde minut
  SLUTSATS: Detta är de absolut bästa hörlurarna du kan få på svenska marknaden för under 1000-lappen i nuläget. Om du älskar djup och fyllig bas med en hyfsad diskant och letar efter ett par hörlurar som i princip inte läcker något ljud har du kommit helt rätt!
  BETYG: 9/10

  Jabra Move:
  (+) Riktigt snygg och tidlös design, byggkvaliteten, väger knappt något
  (-) Det tunna ljudet, läcker ljud
  SLUTSATS: Dessa passar perfekt för dig som ska träna eller röra dig mycket! De levererar (tyvärr!) knappt någon bas. Bluetooth-kopplingen är riktigt bra, det hackar aldrig samt att i mitt test räckte den 10 meter utan minsta problem.
  BETYG: 6/10

  Apple EarPods:
  (+) Det bästa ljudet du kan få för under 1000-lappen
  (-) Ganska många butiker säljer inte original-lurar, trots att de påstår att de gör det
  SLUTSATS: Detta är det absolut bästa ljudet du kan få för under 1000-lappen, men det finns en ganska stor hake. Ganska många butiker påstår sig sälja originalet av Apple, vilket de dock i själva verket inte gör. Originalet är de enda som har bra ljud, om du införskaffat ”dessa” och upplever dåligt ljud har du med största sannolikhet inte fått tag på ett original. De lossnar även ganska lätt så de passar sig inte för den som ska använda de till träning. Byggkvaliteten är även ganska dålig, så du lär behöva byta ut dessa 2-3 gånger per år. Ljudkvaliteten är dock tillräckligt bra för att väga upp för detta.
  BETYG: 9/10
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  "Acceptabel" tycker jag är ett lämpligt betyg - köper man en telefon för över 7000kr borde man kunna få med lite bättre lurar.

  Det är inget direkt fel på ljudet, även om det inte är jättebra heller. Jag föredrar dock att lyssna med "diskantsänkare" för att få lite varmare ljud. Men de sitter obekvämt och trillar lätt ur öronen, vilket gör att man i princip bara kan använda dem när man sitter still.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett ord - prisvärda.

  Detta är ett ord jag sällan använder för att beskriva Apples produkter, men dessa hörlurar är faktiskt helt okej för priset. Om du tycker om bas och inte vill betala så mycket, är Apple EarPods hörlurarna för dig.

  EarPods funkar bäst för hip-hop-musik och podcaster. Om du vill lyssna på annan musik rekommenderar jag dig överväga att spendera lite mer pengar på hörlurar (de hörlurar jag vanligtvis använder är Beats Solo3).

  Jag har två par EarPods, ett par med Lightning-anslutning (för min iPhone 7) och ett annat par med telefonkabel (till min dator). Det känns lite omständigt att behöva ha två olika par EarPods, men det är OK i och med priset.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt ok för pengarna. Betydligt bättre än de gamla, de sög verkligen.