Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 7 Plus 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Apples iPhone 7 Plus med skärmstorlek 4.7 tum finns i fem färger; matt svart, högglansig gagatsvart, silver, guld samt rosa guld. Den har kamera med 2x optisk och 10x digital zoom, och tål vatten och damm bättre än tidigare versioner. Modellen finns även i den mindre varianten iPhone 7. Stäng
Apples iPhone 7 Plus med skärmstorlek 4.7 tum finns i fem färger; matt svart, högglansig gagatsvart, silver, guld samt rosa guld. Den har kamera med 2x optisk och 10x digital zoom... Läs mer
Produktgeneration: Apple iPhone 7. 5 produkter i generationen. 9 föregångare och 3 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (125)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.28)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  + Otroligt snabb mobil, känns mycket rappare än Iphone 6 plus.
  + Kameran är mycket bättre på närbilder framförallt, även zoom funktionen är väldigt bra att ha.
  + Skön att greppa tycker jag.
  + Extremt snygg i Jet black designen, lätt att hålla ren trots den blanka ytan, är bara ha en bra fiberduk så försvinner fettfläckar snabbt.
  + Bra batteritid
  + Skönt att inte behöva vara lika ängslig för fuktskador även om jag personligen inte vågar doppa den i vatten.

  - Tar längre tid att ladda än Iphone 6, kanske beror på bättre batteri som håller längre.
  - Avsaknaden av 3,5 mm plugg känns i början, men ska ändå skaffa nya hörlurar.

  Annars har den inga större minus tycker jag.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har haft iPhonen i cirka 3 månader, här är mitt omdöme:

  Skärm: suverän, den bästa LCD skärmen på marknaden.
  Batteri: klarar en hel dag med i princip konstant användning, lite surf, youtube och spelande utan problem, har ändå runt 20-30% kvar på kvällen.
  Ljud: jättebra stereohögtalare med klart och högt ljud. Avsaknad av 3,5 mm kontakt kändes av i början men man vänjer sig snabbt.
  Hemknapp: kändes aningen konstigt i början, men efter att man vant sig så känns vanliga knappar svampiga och knakiga.
  Prestanda: finns ingen snabbare iphone eller androidlur på marknaden för tillfället, appar öppnar direkt och inget lagg någonstans.
  Kamera: den bästa mobilkameran jag använt då den nästan alltid tar bra bilder och är snabb. Finns vissa mobiler som även om dem är lite ljusare i mörker så smetar dem ut bilderna för mkt för att få bort brus eller reproducerar färger fel, inget sådant med denna twlefon utan bilderna känns naturliga.
  3D touch: många säger att det är en gimmick, jag använder det konstant tex för att öppna appväxlaren, flytta textmarkören eller snabbkommandon till appar, tjuvkika på länkar i safari.
  Mjukvara: det jag älskar med iOS är apputbudet, kvaliteten på dessa och även att man får uppdateringar samma dag som nytt OS släpps, inte ett halvår eller mer efter som på android.
  Design: snyggare än 6s plus från baksidan men nästintill identisk på framsidan vilket är lite tråkigt. Vattentätheten har jag inte haft så mycket användning för men jag är inte längre orolig för sådana skador om jag tex låter telefonen sitta på bordet medans jag har en kaffekopp jämte.

  Summering: om du funderar på att köpa den så tveka inte mer, du kommer inte bli besviken. Finns nog inte någon annan telefon på marknaden som man kan säga att avsaknad av 3,5mm kontakt är det ENDA dåliga med telefonen.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra:
  + Den nya mattsvarta färgen, är i särklass den snyggaste färgen på en mobiltelefon någonsin. Visst, Jet Black (Gagatsvart!?) är fantastiskt vacker även den, under de få timmar den inte är repig eller befläckad av fingeravtryck. Men jag föredrar matt före högblank.
  + Batteritiden, bättre än någonsin. Efter en dag med mer eller mindre konstant användande, har jag runt 30% batteri kvar.
  + Kameran. Världens just nu bästa mobilkamera. Samsung Galaxy S7 Edge tar en del bättre bilder i ljusa miljöer med bättre färgåtergivning (naturliga färger). Men iPhone 7 Plus-kameran är outstanding vad gäller vitbalans, mörka miljöer och vid filmande. Dessutom 2x optisk zoom!
  + Nya "stumma" hemknappen. Det här kommer vara en vattendelare hos konsumenter, antingen älskar man eller hatar man den. Jag har lärt mig att gilla den!
  + Vattentät! Jag tillhör kategorin "klantiga konsumenter" och två av mina tidigare iPhones har förstörts av vatten. En vid regnoväder när jag var ute och tränade och en tappad i toaletten (ja, det är sant). Att telefonen nu är vattentålig är kanon för oss klantskallar!

  Dåligt:
  - Design/Komfort. Tråkigt att Apple valde att behålla tidigare design, men jag misstänker att de spar på det krutet till 10-årsjubileumet nästa år. Visst, den är riktigt läcker, men Samsung lyckas klämma in en 5,5"-skärm i en mobil som är betydligt mycket smidigare att bära med sig i exempelvis byxfickan. Jag skulle säga att iPhone 7 Plus mer eller mindre är omöjlig att använda med en hand (och jag har rätt stora händer).
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Haft min i knappt ett år och är fortfarande helnöjd!

  Det här blev en uppgradering från min iPhone 6 (mindre storleken) och jag är toppen nöjd!
  Riktigt härlig att både arbeta från och surfa/kolla film på tack vare den stora skärmen.

  Finns ju en uppsjö av recensioner sedan innan av både användare och proffs men kortfattat så skulle jag säga såhär:

  + Kameran
  + Skärmen
  + Enkelheten

  - Batteri tid
  - Lite seg sen senaste uppdateringen
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpt när den var ny och använder bara hans bryllar
  Köper alla mina saker kontant mycket dyr för att få upp GB i den dåligt
  men den bästa som har gjorts är den här tills 8 kommer ut
  kan inte förstå batteri tiden som är så dålig i iPhone telefoner 2017

  Nästa tele från dom kommer jag köpa men hoppas batteriet är bettre
  och kommer aldrig att köpa samsung eller något annat än

  bigbadboogie Han har rätt
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  SAMMANFATTNING-
  Jag var väldigt tveksam till iPhone först då jag har tyckt att den varit tråkig och "lam", utan spännande funktioner eller design.
  Jag var lite tveksam på om jag skulle ge den full pott, eller om jag bara skulle ge den en sjua. Visst, den kanske inte är jättespännande jämfört med andra mobiler, men den fungerar bra och har en del användbara funktioner, därför nästan full pott då jag anser att man inte kan ge en telefon lägre betyg bara för att den inte har massa roliga funktioner, den gör vad den ska och lite till.
  Den får inte full pott då den inte har någon ledlampa eller liknande på framsidan som visar ifall man fått notiser.

  DETALJERAT-
  Designen är det inget fel på. Utseendemässigt är det ingen stor uppgradering från 6 plus, fast ändå en liten förbättring tycker jag.
  Dels så har det kommit två nya färgförslag, båda svarta. Den ena är mattsvart och den andra är mer "Glossy", alltså glänsande.
  Jag gillar den den mattsvarta skarpt, men jag är lite tveksam till den andra då den lockar till sig lite för mycket fingeravtryck, ungefär som Samsungs telefoner i glas.
  Den tidigare tryckbara knappen har också blivit utbytt mot en touchknapp, men när man trycker på knappen så vibrerar telefonen, så det känns ungefär som att man trycker, och det gillar jag då jag tycker att man ska få lite "Känsla" och feedback när man trycker på knappen så man vet att man verkligen har tryckt.
  Antenn-linjerna på baksidan är också borta, vilket jag ser som ett plus då jag inte tyckte om dem särskilt mycket på 6s.
  Kameran har också fått en synlig uppgradering, enligt mig ser det snyggare ut, och mig gör det inget att kameran sticker ut lite mer.
  Enda anledningen att den inte får full pott är pga att det inte finns någon led-lampa eller liknande på framsidan som lyser/blinkar när man får notiser, det finns på i princip alla androidtelefoner och det är mycket användbart då man slipper öppna mobilen för att se om man har några notiser.
  En sak som också är lite tråkig är screen-to-body ration. Samsung's S7 Edge är betydligt mindre, även fast den har samma skärmstorlek, 5,5 tum. iPhonen är väldigt stor, även i förhållande till skärmstorleken.
  Mjukvaran är lite tråkig, det är iOS, givetvis. iOS har förbättrats mycket på dem senaste åren och det har blivit mer anpassningsbart. I vissa appar, t.ex snapchat på android kan man styra mycket om hur notifikationerna ska fungera, vilket jag gillade. Detta går tyvvär inte på iPhone, vilket jag tycker är lite tråkigt.
  Jag blev mycket förvånad gällande batteritiden. Batteritiden är faktiskt väldigt bra, jag kommer från en Samsung Galaxy S7 och batteritiden är ungefär 25-30% bättre, till en början kan batteriet vara lite ostabilt, dels ladda ur snabbt, men när du haft mobilen i några dagar och använt den mycket så blir batteriet mycket bättre, och håller en hel dag även ifall du använder din mobil mycket.
  Den största anledningen till att jag tog plus var batteriet, och det ångrar jag inte.
  En nackdel är också att telefonen är mycket dyr, ett tips är att köpa den med ett abonemang t.ex telenor change som jag använder.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Går från en iPhone 6 till denna iPhone 7 Plus.

  Vad ska man säga som inte sagts?

  + En bra telefon men ingen större uppdatering gentemot min förra iPhone 6 förutom den större skärmen. Gillar den större skärmen på plus. Lite otympligare men värt det för mig.

  - Ett jävla rövarpris. Kör med Telenors kontantkort fastpris halvår. Så denna slantade jag kontant. Nästan 10 laxar för en lur är svårt att motivera.

  Är osäker på om min nästa lur blir en iPhone. Det är en premiumprodukt men prisskillnaden mot vissa androidlurar börjar bli svår att motivera.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft iPhone 5,6 och nu 7+ i på firman. Kör Android privat (note 3, huawei p8 och snart Nokia 9 =D) och även kört windows phone (lumia 920 1020)
  Förväntade mig att iphone skulle ha kommit ikapp Android med 7+ men inser nu att de ligger ännu längre efter både Android och Nokias windows phone lurar. Surp,rised? Read on.

  Kortfattat
  Summerat i kort text
  Iphone 7+ är dyrast men inte bäst på något
  Kamera sämre än 4år gammal nokia
  Lur större med mindre och sämre skärm än en 3år gammal samsung och sjukt tung dessutom
  Värdelös (ingen) uppkoppling till extrna tillbehör som hårddisk, tv och inget utbytbart minneskort
  Sämre byggkvalitet än nya nokia 6 som kostar 30% av iphone 7+
  ITunes nödvändigt om du vill göra något mot en dator
  Färre och dyrare appar än Android och inga guldkorn utanför appstore
  Inget hörlursutrag

  Litar ni ej på detta, read on =)

  Storlek:
  Jämför note3 (Obs! som är 3 år gammal) med 7+ (senaste modellen)
  Note 3 har större skärm men mindre ytttermåt
  7+ väger 200g med skyddsglaset från apple (de apple fanatiker som kallade lumia 920 a brick pga dess tyngd för några år sedan får äta upp sina ord då lumian bara vägde 185g =) )

  Skärm:
  Gamla Note 3 amoled slår 7+ i kontrast och skärpa on par
  Det fabriksmonterade glaset lämnar en glipa mellan glas o skärm vilket samlar damm plus det är sjukt tjockt vilket gör mobilen tjock

  Kamera
  Lumia 1020 kör åttor runt 7+ på foton men även bildstsab på video

  Minne
  Note 3 & huawei expanderbart med billiga SD-kort (ta med flervid tex resa)
  7+ ingen expansion och väldigt mycket dyrare för mer minne och är det fullt på resan är du körd om du ej släpar med dator

  Extern hårddisk
  Med usb otg på Android (tex note 3) är det bara att koppla in en portabel usb-disk via adapter i micro sd kontakten och tömma minneskortet (om man inte bara bytt kort enligt ovan)
  7+ ej möjligt

  Portabel mediaspelare
  Med en enkel mhl-kabel kopplas Android upp mot tex tv på semestern och man kan kolla senaste serien i son bungalow
  7+ går ej

  Appar
  Android har fler, de är överlag billigare och sen som grädde på moset alla icke play store appar, där men ofta hittar de bästa apparna, gratis dessutom tex på github
  7+ har bra appar men jag saknar många som finns till Android

  Inkoppling till dator
  Android: koppla in och kom åt hela luren direkt utan drivrutiner eller extra mjukvara
  7+ kräver itunes (och itunes är bland det rörigare mest buggiga jag har på min windows arbetsdator)
  Och efter det kommer du bara år foton o filmer via explorer. Allt annat måste synkas via itunes. Sjukt meckigt

  Utseende byggkvalitet mobil
  Iphone har helt ok byggkvalitet i 7an (mer än vad msn kan säga om 6an som knäcktes om man satte sig med den i bakfickan) men sätter du dig med 7an i bakfickan böjs den och det vattentäta skyddet mot glaset är ej längre tätt.

  Intressant test här på
  Iphone 7 test (7+ lär bockas enklare då den är längre)
  https://youtu.be/0vYfAqEyGV0

  Nokia6 som kostar 1/3 av 7an
  Motsvarande ovan test https://youtu.be/_5aXkW0EFRI
  Teardown https://youtu.be/0M3Budnl3aI

  Jag kommer helt klart vänta in nokias flaggskepp 8 9 med tanke på hur robust Nokia 6 är (bättre än iphone och för 1/3 av priset) och dess fantastiska finish (apple slagen om man kollar reviews på nätet).

  Batteri
  Haft den en månad nu och ibland är den fulladdad på morgonen, 80% vid lunch men död på kvällen,med minimal användning och knappt några appar. Min iphone 6 har detta beteende också fast flest efter 1.5år och en kollegs 6a dog så fort det var under nollan ute.
  Något fel är det allt med apples batterier även om jag tror min 7a får returneras och bytas för så skall det inte vara på en så dyr lur.

  Stanardkomponenter FAIL
  Lightningkontakt ist för usb som resten av världens prylar använder
  Ofta specialtillbehör för iPhone (tex trådlösa hörlurar)

  Hörlursuttag - FAIL
  Enkelt, kräver adapter på 7+....alla andra...just plug it in
  Här är anledningen varför ;) https://youtu.be/PmTSN4zWeQ0

  2 stjärnor varav en stjärna är tröstpris för att de har störst vinst av alla mobiltillverkare vilket gynnar oss aktieägare i bolaget =) tack till alla som köper iPhone och ger pengarna till oss (och apple) =)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra mobil
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag satt och tänkte i veckor om jag skulle ha den vanliga modellen eller plus varianten, till slut så beställde jag plusen och ångrar mig djupt.
  Mobilen i sig är fantastisk men vikten vart alldeles för jobbig då den är klart tyngre än min förra iPhone 6.

  Ni som klagar på laddningstiden, köp en ipad laddare (usb strömadapter 12W) då laddar telefonen snabbare. Här har ni länken:

  http://www.apple.com/se/shop/product/MD836ZM/A/apple-usb-str%C3%B6madapter-p%C3%A5-12-W?fnode=97&fs=f%3Diphone7plus%26fh%3D458e%252B47e1

  + batteritid
  + Skärm
  + Snabb processor
  + Solid kvalitetskänsla (skön å hålla i trots storleken)
  + Dubbla högtalare ger bättre känsla när man ska youtuba!

  - iTunes............blääää!
  - Vikten! (skickat tillbaks min 7 plus till operatören och utnyttjar ångerrätten, halebop är suveräna!)
  - Inte alla appar som stödjer landskapsläge
  - Något för mycket diskant på högtalarna
  - Telefonen blir varm vid belastning
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det enda negativa med denna telefonen är designen. Jag föredrar designen på gamla 5S där man bara kunde skruva upp två skruvar så var hela baksidan lös så man enkelt kunde byta ut batteriet.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte "tyvärr" en iPhone igen.
  Var tidigare väldigt inne på att vänta in nästa Nexus eftersom jag vägrar Samsung så hittar jag ingen Android telefon som har motsvarande byggkvalitet.
  Kravet är också ett rent Android utan massa bloatware och skräp.

  Det här är förhoppningsvis min sista iPhone (Jag sa samma sak när jag köpte 6+).
  Hade Google Pixel släppts innan jag köpte denna hade jag i alla fall funderat på den. Men den är åt skogen för dyr. Apple har i allafall högt andrahandsvärde.

  Jag sitter och undrar vad som hände med telefonmarknaden. För bara något år sedan var folk så snåla att de köpte laptops på Mediamarkt för <4000kr. Nu har nästan alla 10kkr telefoner och byter varannat år. Jag fattar ingenting.

  + Man vet vad man får. Byggkvalitet, bra produkt rakt igenom.
  - PRISET(!)
  +/- De vanliga för och nackdelar Apple produkter har med sig.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  BosseTheMan har allt rätt i det han skriver.

  Har haft Android i många år. Höjer dock betyget lite för kvalitén och att iallafall min batteritid är bättre än någon annan Android telefon jag haft/provat/kompisar. Har 256GB modellen men ska inte vara någon skillnad.

  Hoppa till äpplet pågrund av att pixel inte släppts i Sverige och faktiskt inte besviken. Priset är ju en annan sak men sen är de inte mycket dyrare än en Samsung och de har jag fått nog av (mjukvaran).
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Än så länge är jag inte imponerad av Apples nya flaggskeppsprodukt. Jag kommer från Android sedan många år tillbaka och "tänkte pröva något nytt" då det inte finns så många spännande Androidmobiler på marknaden i skrivande stund.

  Första intrycket: Snygg, snabb och skrikande deluxe
  Andra intrycket: Begränsningar, inlåsning och dyra appar, udda laddsladd
  Tredje intrycket: Har sina starka sidor även om svagheterna är fler

  Fördelar:
  * Snabb i alla lägen (snabbare än de android-mobiler jag haft)
  * Bra batteritid, den räcker hela dagen trots intensivt användande
  * Snygg både fysiskt och färgerna i operativet
  * Apple är alltid duktig på mjukvaruppdateringar långt efter att telefonen blivit gammal, detta är en stark fördel
  * Google kontot integrerar mycket väl: Chrome, Gmail, Photos, Keep, Docs kan användas utan problem istället för Apples motsvarighet
  * Finns gott om tillbehör i form av Cases, Skärmskydd, Silikonskydd mm då det är en standardiserad telefon
  * Känslan att apparna korrekt backas upp korrekt på iCloud ifall man byter telefon eller att den går sönder (Detta är något Android varit dålig på innan Android 7)
  * Migrering från Android gick mycket bra (förutom appar man vart tvungen att köpa igen, men det är ju inte Apples fel)

  Nackdelar:
  * Laddsladden är av typ Lightning och inte USB-C eller Micro-USB som resten av alla prylar (inkl apple-datorer) använder
  * Dyr som satan
  * Lagring i iCload är dyrare än Google Drive (eller Microsoft OneDrive)
  * Appar som inte är gjorda av Google har svårt att integrera med Googles tjänster då iCloud är det som gäller
  * Många appar fungerar EJ i landscape mode
  * Appar 50% dyrare än motsvarande app i Google Play (finns dock undantag där det är samma pris)
  * Saknar hörlursjack (adapter h-vete)
  * Family-sharing (location, bilder mm) fungerar bara om de andra har Apple
  * iMessage fungerar inte med Android vilket ändå är vanligast i min bekantskapskrets, det blir till att fortsätta använda Viber, Allo etc
  * Bakåtknappen i alla appar ligger högst upp till vänster, så man måste sträcka sig med tummen hela tiden, detta slapp man på Android. Det känns som någon designmiss här som aldrig kommer åtgärdas.
  * Ljudvolymen med hörlurar är för hög för mig även på lägsta nivå. Det finns inget sätt att påverka detta med 3parts appar (jag hade samma problem med min senaste Android, men då laddade jag hem en app som fixade detta).
  * Kan inte använda mina ChromeCast lika effektivt som med Android där jag kunde spegla skärmen direkt.
  * På Android kan man lagra filer direkt på telefonen via USB, det är bara att kopiera in iso-filer mm. Detta är lite svårare på iPhone som inte tillåter detta

  Slutsats:
  Jag kommer göra mitt bästa att njuta av denna telefon och fortsätta leta ev. fördelar som gömmer sig under ytan. Dock är känslan redan nu att jag snart kommer att börja kika efter Samsung S8 eller någon annan kommande Android-telefon för att iPhone är tyvärr ganska tråkig, redan efter första dagen.

  Önskemål till Apple:
  * Lägg ner Lightning och byt till USB-C så vi kan använda samma kablar för alla tillbehör
  * Det är svårare att hitta bra appar i App Store, snälla städa upp och gör det organiserat så som Google har. Struktur och överblickbarhet borde ju vara något ni är bäst på!
  * Måste allt vara så dyrt i App Store? Kanske sänka eran marginal lite?
  * Kan ni bli helt kompatibla med ChromeCast så man kan skicka bilden direkt till TV?
  * Kan ni släppa era Appar för Android så att man kan kommunicera med vännerna inom erat ekosystem (varför vara en udda fågel år 2016?)

  Ledsen att krossa hjärtan på Apple fanboys med denna recension, men med lite tur så rycker Apple upp sig till nästa omgång telefoner och kombinerar mjukvara och hårdvara på ett sätt som övertygar alla inkl mig, de har ju trots allt ekonomiska muskler för att göra detta. Fat and happy är ju inte rätt sätt att ta sig frammåt, det är verkligen dax att innovera lite istället för att hålla sig vid gamla meriter. Vi håller tummarna!
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft mobilen sen den släpptes och finns fortfarande buggar kvar i mobilen som kommer och går. I börjar var det att mobilen fryste och startade om. Nu är det istället att kameran inte alltid går på - då tvingas man starta om mobilen för att använda kameran igen. Tycker även att fingeravtrycket krånglar ofta när mobilen ska låsas upp.
  Batteritiden är inte lika bra som jag trodde heller, den går nästan att jämföra med min Iphone 5 som jag tidigare hade.

  + Skärm
  + Snabb
  + Bildkvalité

  - Batteri
  - Buggar
  - Pris
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft en iPhone sedan iPhone 4s och alltid varit relativt nöjd. Jag uppgraderade till iPhone 7 när telefonen släpptes och var bara efter en vecka otroligt missnöjd.
  Batteriet på denna modell måste vara bland de mest usla som någonsin producerats. Helt chockerande. Batteriet förbrukas snabbare än min gamla iPhone 5S. Köper du denna telefon är ett extra batteri ett absolut måste. Jag surfar och lyssnar på musik på tåget på väg till jobbet 1h till och 1h tillbaka från jobbet, och den här modellen håller knappt i timmar innan den dör.

  Sedan så undrar man om det var någon i UX teamet som funderade på hur användarna ska kunna använda telefonen vid resande fot när batteriet är så uselt att man tvingas ladda telefonen på tåget var gång och då inte kan surfa och lyssna på musik samtidigt? Du får välja antingen laddar du telefonen eller så får du lyssna på musik och det går inte att göra det samtidigt. Är du på en längre resa med bil som passagerare och vill lyssna på musik och ladda telefonen i bilen så är det inte möjligt. För det priset som man betalar så är telefonen ett stort skämt. Otroligt missnöjd att man år 2016 inte kan erbjuda en telefon som för det första överlever mer än några timmar, och att man inte ens kan göra det mest självklara som man vill göra med en mobiltelefon som att ladda telefonen och lyssna på musik samtidigt. Köp ej, inte värt det.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  SUVERÄN!
  Har både android och ios där jag varvar mellan åren. Nu till denna sköna tel som jag är riktigt nöjd med. Visst det finns saker som kan bli bättre. Därav ingen full pott. Det jagsaknar är framför allt quick charge och 1440p skärm.