Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 7 Plus 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Apple iPhone 7 Plus med 32 GB lagringsutrymme släpptes under hösten 2016. Telefonens skärmstorlek är 5.5 tum med upplösningen 1 080 x 1 920 pixlar, internminnet är på 3 GB och batteriet är på 2 900 mAh. Baksidan huserar två kameror, ena vidvinkel och andra tele, på 12 megapixel medan framsidan har en på 7 megapixel. Apple iPhone 7 Plus är vädertätad och kan spela in video i 4K-upplösning. Stäng
Apple iPhone 7 Plus med 32 GB lagringsutrymme släpptes under hösten 2016. Telefonens skärmstorlek är 5.5 tum med upplösningen 1 080 x 1 920 pixlar, internminnet är på 3 GB och bat... Läs mer
Produktgeneration: Apple iPhone 7. 5 produkter i generationen. 9 föregångare och 3 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (127)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  9 mån sedan
  Min dotters iphone 7 låste sig så den blev tvungen att återställas och alla bilder etc gick förlorade. Säga vad man vill om Android men ingen av våra har nånsin kraschat på det här sättet.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gillar verkligen den stora storleken på skärmen, man vänjer sig snabbt. Härlig taktil känsla i knappen. Bra batterilängd och viktigt med vattentålighet. Gillar inte att skärmen fortfarande går sönder så lätt och att audio-utgång saknas.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Inte mycket att säga, mer än nöjd med denna mobiltelefon!
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kan nog vara det dummaste köpet jag gjort hittils.
  Dyrare och klumpigare telefon får man leta efter.
  Stora tjocka kanter runt om hela skärmen.
  Finns ingen anledning till det höga priset.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa telefon jag ägt. Men så ska det vara till det priset
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt nöjd! Första gången att testa en lur med 5,5", trodde den skulle bli för stor och svår/hal att hålla i men köpte ett slim silicon skal som knappt syns, blev dessutom perfekt grepp. Vänjde mig snabbt vid storleken och nu vill jag nog inte ha mindre skärm i framtiden.
  Bilder blir bättre och roligare att titta på med en större skärm, likaså surfen m.m.
  Kameran i denna 7plus är riktigt riktigt grym jämfört med min tidigare Iphone 6! Väldigt bra ljusinsläpp samt mycket användbart med 2x optisk zoom, trodde knappt jag skulle märka av den men använder den mer än jag trodde!
  Många nya smidiga funktioner som e väldigt bra samt kvalitetskänsla rakt igenom, 10p !
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Like it
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Efter en månads användande kan jag inte säga något annat en att jag är väldigt nöjd. Jag kommer självklart från en tidigare modell av Iphone, vilket var 6 plus och inte (S).

  Till och börja med är jag väldigt glad att det gick ifrån 16GB lagrings minne till 32GB vilket är standard på de flesta telefoner idag. Jag hade 64GB lagringsminne på min 6 plus innan och hur många appar jag en lade till så utnyttjade jag aldrig mer en dryga 25GB av 64GB inkluderad operativsystem. Därför blev 32GB valet för mig då för mig då jag klarar mig utmärkt på det.

  Batteritiden var störta anledningen att jag köpte plusmodellen och lär säga att aktivt användande av telefonen så klarar batteritiden en hel dag utan bekymmer och oftast laddar den inne på andra dagen. Då lyssnar jag på musik, webbar, facebookar och instagrammar.

  Prestandamässigt är det en markant skillnad mot min tidigare iphone 6, oerhört mer responsiv osv. Att uppgradera OS kan vara en energitjuv för en telefon vilket gör den mer trött och hängig. Är det inte stora förändringar eller saker du inte behöver så håll dig till samma version av operativsystem den kom med så kommer din iPhone alltid kännas som ny.

  Fortfarande lika hal i handen som min tidigare, så ett skal är ju att föredra. Men kvaliteten känns oförändrad och väldigt gedigen. Inga klagomål där!

  Färgen svart som jag har påminner lite av min iphone 5 och tackar väldigt mycket för den. Efter denna tid med Spacegrey ger jag svarta färgen ett varmt välkomnande. Väldigt snygg!

  Sen till det många verkar störa sig mest på är hörlurar uttaget. Ja den är tyvärr fysiskt borta från telefonen men medföljer en adapter för dem som utnyttjar 3.5mm uttaget. Gråt inte över spilld mjölk då möjligheten fortfarande finns.

  Sen till kameran vilket är också en av de viktigaste faktorerna för mig då jag älskar att ta bilder. Jag tycker att denna kamera är en utav Apple bästa ( Dock är kameran tillverkat av Samsung men de stör mig inte på något sett då denna kamera ger fanatiska bilder i både höstens mörkaste och ljusaste dagar. Blev väldigt många och fina bilder på Gävlebockens 50 års invigning idag 161127.

  Jag kan absolut rekommendera denna iPhone 7 plus till alla unga som äldre med mer eller mindre erfarenhet av IPhone.

  ------------------------------

  Vi drar lite skämt och sido här för personen under namnet Solen123 som känns lite mer mörk123 i kommentarer. Solen lyser inte starkare på andra sidan har jag hört och känns mer troligt att han inte äger en iPhone utan utgår vad Apple inte väljer att ha i sina produkter. Ja Apple är ganska tydlig med sina produkter och lägger absolut inte på mer en vad folk behöver. Att lägga på extra allt kan även innebära extra bekymmer samt att lägga extra allt gör inte en telefon något extra bättre på något vis. Vissa telefoner har något som kallas snabbladdning: Visst kan de vara bra för en person som är dagligt stressad och oftast inte klarar av att tänka lite längre om att ladda telefonen i tid en att stressladda en telefon 2-3 gånger dygnet. Då tycker jag man helt enkelt laddar telefonen i god tid. Vad tror ni följden blir av denna stressladdning? De låter jag er få tänka lite extra på då man verkligen inte behöver vara en raket forskare för det.

  Men då har jag ett tips för er iphone ägare som vill ladda telefonen lite snabbare utan att skada batteriet på en iphone 6 eller nyare: köp / använd er ipad laddare så sänker du laddningstiden med ca 30-40%

  Sen FM radio vilket är internetbaserat idag och inte en inbyggd hårdvarufunktion utan mjukvara vilket alla har tillgång till oavsett telefontillverkare, men de kanske han/hon inte är medveten om. IR port, ja de kom jag ihåg när man kunde föra över bilder/ringsignaler till/från en annan telefon innan Bluetooth var standard. Vad jag vet är det inte en funktion alla telefontillverkare väljer att ha i sina telefoner då det är en utdöd teknologi. Vill man styra flera media enheter med en fjärrkontroll finns då valet Logitech Harmony, eller så använder du en app från din tv leverantör / media tillverkare som i mitt fall är Telia och erbjuder appen "Zappa" som använder sig av Wifi. Jag styr hela min hembio / musikanläggning / TV via WIFI. Sen har vi batteritid? nu vet jag inte vilken telefon solen123 använder sig av idag men finns nog få telefon som erbjuder den grymma batteritid iphone har idag.

  Nog med dumförklaringar till Solen123, men ibland är det tyvärr inte plogat ända fram.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra mobil, är jätte nöjd. Rekomenderas!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fattar inte varför en telefon plötsligt måste sakna kanter för att anses modern. Gick från en 5s och kan meddela att storleken är något man snabbt vänjer sig vid. Mer minne och annat godis på insidan är dock välkommet. Hur FHD upplösningen kan vara ett problem på en 5,5" skärm förblir också en gåta för mig. Vad har du för PPI på dina bildskärmar etc isf? Köp en Samsung då och brinn upp.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft min lur I en vecka. Har tidigare haft både diverse Samsung och Apple lurar. Går direkt på plus och minus.

  + Apple iOS med allt vad det innebär med följsamt användande och smarta lösningar.
  + Kameran tar mycket bättre bilder än tidigare iPhone. Gillar verkligen andra zoom-linsen.
  + Mycket bra batteritid. Jag har inte lyckats använda slut batteriet en enda gång trots hårt användande.
  + Snabb som tusan.
  + Gedigen känsla och härliga material.
  + Taptic Engine tillsammans med en annan "hem-knapp" och andra hårdvarufinnesser är ett fall framåt.

  Minus
  - STOR. Känns faktiskt omodern i sin form p.g.a. sin storlek. Om man ser på Galaxy S7 Edge så har den samma storlek på skärmen men är inte i närheten lika klumpig att hålla i.
  - På en så stor skärm märks det att upplösningen och framförallt tekniken med LCD inte längre är tillräckligt bra.
  - ingen Aux utgång. Hur fan tänkte man här!? Tycker verkligen inte att dom argumenten dom presenterat håller för att ta bort den. BESVIKEN.
  - Klassiska Apple problem med inget uttag för SD kort eller möjlighet att byta batteri.
  - Saknar flera andra modernheter som trådlös laddning/snabbladdning.

  Med tanke på att telefonen inte är outstanding på egentligen något förutom programvaran enligt mig så tycker jag tyvärr att den för dyr. Men med tanke på att jag gillar iOS så är det bsolut en bra telefon och jag är nöjd med den.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Alltid haft Apple och alltid varit nöjd, iPhone 7 plus är inget undantag.

  Flytet och skärmen är i världsklass. Visst samsung har bättre skärmar och snabbladdning, men i övriga kategorier så är det Apple som visar vägen.

  Här kommer Apple, alla andra kan gå hem.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra och nöjd med det. Kamera är så mycket bättre än iphone 6s plus.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hade en vanlig 6a men har nu bytt upp mig till plus.

  Lite plus och minus!

  +
  Batteritiden
  Skärmen
  Kameran
  Nya hemknappen
  Sjukt snabb

  -
  Stor att hålla med en hand
  Kunde haft högre upplösning på skärm

  Allt som allt så är det en vass mobil som vanligt som Apple släpper! Jag valde plus för bättre upplösning och bättre kamera! Men annars en kalas telefon.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Haft den sen den släpptes. Mycket nöjd med telefonen även fast uppdateringen var den snålaste hittils från Apple. Gick från 6 Plus till denna och upplever telefonen mycket snabbare. Jag upplever ljudet mycket mycket bättre med nya kontakten. Att dom tagit bort 3.5mm uttaget är inget som stör mig.

  Hade jag haft en 6s så hade jag nog ångrat mig ganska hårt. Kan inte tänka mig att det är så stor skillnad mellan dem. Knappt så att det är någon skillnad mellan 6:an och 7:an. Kommer det inte en stor förändring till nästa år (förhoppningsvis iPhone 8) så överger jag Apple för första gången. Haft alla iPhone modeller sen den kom.