Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 7 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Apples iPhone 7 med skärmstorlek 4.7 tum finns i fem färger; matt svart, högglansig gagatsvart, silver, guld samt rosa guld. Den har kamera med bildstabilisering och tål vatten och damm bättre än tidigare versioner. Modellen finns även i den större varianten iPhone 7 Plus. Stäng
Apples iPhone 7 med skärmstorlek 4.7 tum finns i fem färger; matt svart, högglansig gagatsvart, silver, guld samt rosa guld. Den har kamera med bildstabilisering och tål vatten oc... Läs mer
Produktgeneration: Apple iPhone 7. 5 produkter i generationen. 9 föregångare och 3 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (125)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har haft iPhone 3G, 4, 5, 6, 6S+ och nu 7. Däremellan har jag haft ett tjugotal android-flaggskepp också. För varje år har iPhonen blivit bättre och det har alltid lagts till schyssta funktioner som gett en skäl att uppgradera till nästa nummer. Men denna gång är ett undantag. Om du har en sexa kan jag varmt rekommendera att uppgradera till en 6S eller en 7! Det finns mycket trevligt som hänt sen sexan, främst 3D touch och en ruggigt snabb fingerupplåsning. Men om du redan har en 6S kan jag tycka att uppgraderingen inte är nödvändig. Det finns egentligen inget i denna som är särskilt mycket bättre än i föregångaren. Tycker t.o.m. att det är svårt att se stora skillnader på kameran trots optisk bildstabilisering jämfört med VANLIGA sexan.

  Det som ändå talar för en uppgradering från en 6S, om man är prylgalen som jag :) :

  1) Stereohögtalare - Låter faktiskt riktigt bra jämfört med tidigare.

  2) Hemknappen - Att den inte är en fysisk knapp längre, utan styrs av en haptisk motor, är faktiskt riktigt bra. Den nöts inte sönder samt det känns helt enkelt mer exklusivt. Och så är feedbacken rent utav fantastisk!

  3) Vattentät - Eller ganska så bra iaf enligt specsen. Enligt oberoende tester på youtube klarar den lätt ett ofrivilligt dopp från bryggan. Det var på tiden skulle jag vilja påstå!

  4) Batteriet räcker faktiskt rätt så långt nu. Det var på tiden. På min 6S+ räckte den snäppet längre, men på min vanliga 6:a fick jag stödladda nån kväll i veckan. Denna räcker hela dagen. Äntligen!

  5) Färgerna - Intet att förakta. Jag köpte den mattsvarta varianten, och jag kan med största säkerhet säga att jag aldrig ägt en telefon med så snygg färg förut! Space grey var aldrig för mig, lite för "silvrig", men nu har Apple träffat rätt!

  Enda minuset är tyvärr att de tagit bort 3,5mm-jacket. Jag gillar ändå lightninglurarna, men min största farhåga är att man kommer nöta sönder porten. Tar ändå i och ur lurarna kanske 5-6ggr per dag... Löste det igår med att köpa bluetooth-lurar, men vore ändå nice om valmöjligheten hade funnits kvar.

  För mig var det iaf värt en uppgradering tack vare stereohögtalarna, vattentätheten och den mattsvarta färgen. Men om du är nöjd med 6S så har jag svårt att rekommendera en uppgradering.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft min iPhone 7 i ett dygn nu och jag måste bara säga att jag fullkomligt ÄLSKAR hur snabb denna telefon är. Apple närmar sig gränsen där appar inte längre behöver ladda när de öppnas.

  Förutom hur snabb den är så är kameran helt fantastisk, den tar bilder som får en att tro att de är tagna med en riktig proffskamera.

  Hemknappen kändes konstig i början, men man vänjer sig snabbt. Det är även väldigt skönt att veta att telefonen är vattentålig.

  Trots att skärmen fortfarande är 750p så upplever jag den skarpare än min föregående 6:a, det är möjligt att den ökade kontrasten och den bredare färgskalan hjälper till med det.

  Att hörlursuttaget är borta är inget jätteproblem, sätt bara den medföljande adaptern "permanent" på dina hörlurar så är det problemet löst. Man får även med EarPods som passar lightning-porten.

  Stereohögtalarna är bra med klart ljud, ibland svårt att förstå hur så mycket ljud kan komma från en så liten apparat.

  Gillar man Apples telefoner och ekosystem så tveka inte med iPhone 7. Som jag skrev först så är det nästan löjligt hur snabb denna telefon är.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag hämtad ut min vita iPhone 7 dagen den släpptes (förbeställt) och har nu haft den i snart fyra år.

  Den har fungerat perfekt de första 3,5 åren. Vid ca 3,5 år så började batteriet ladda ur snabbt vid kallt väder och pekskärmen har börjat försämras gradvis i kanterna, väst i under samt överkant. Jag har bytt batteri på en Apple Store och nu är batteritiden kanon igen, dock kvarstår givetvis skärmen.

  +
  Storleken
  Snabb och uppdateringar i en snart 4 år gammal mobil, respekt Apple.
  Vattentät. Har provat (kajak)

  -
  De runda hörnen
  Fingeravtrycksläsaren fungerar inge vidare om tummen är lite blöt eller om den flagnar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jämnbra med min Galaxy Note 8 som jag bytte ifrån på grund av integritetsaspekterna med att företaget Google samlar in och säljer så pass mycket information och data som de gör. Jag föredrar att vara konsumenten av en produkt, utan att mitt privatliv är företagets produkt.

  Enda nackdelen hittills är att Iphone 7 är väldigt hal med dess aluminium-yta samt att Note 8 har snäppet bättre kamera och låsmekanismer, men så är den också 1-2 år nyare.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En perfekt mobil med bra utrymme och bytte ut den från min IPhone 5 för dryga två år sen
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bytte från iPhone 6 plus för drygt ett år sedan primärt för att jag tyckte plus var för stor. Batteritiden är mycket sämre i de vanliga modellerna jämfört med plus men det är väl logiskt med tanke på att batteriet blir betydligt mindre. I övrigt är 7an snabbare, touchID fungerar mycket bra. Precis som i utseende så är det annars inte så stor skillnad på 6, 6s eller 7. Stör mig inte på att 3.5mm jacket saknas, trådlöst funkar bra.

  + touchID
  + Prestanda
  - batteritid
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta är en telefon som jag är riktigt nöjd me och som har väldigt mycket funktioner. Jag har tidigare haft IPhone 6 och och IPhone 6s Plus och jag tycker att funktionsmässigt är det inte mycket skillnad på dom tre. Ett stort plus med denna Iphone är att den är vattentät.
  Jag känner mig iallafall riktigt nöjd. Jag har haft denna nu i ca 6 månader och jag tycker den är riktigt bra.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Trevlig, även om jag till en början tyckte den var precis lite för stor. Det är väldigt skönt med större skärm, men ogillar att använda den med en hand. Dubbeltapp för att dra ner ovankanten är förvisso rätt okej, men samtidigt lite kluddigt och jobbigt med. Även noterat att den ibland buggar lite, så att det inte går att scrolla hela vägen ner.

  I övrigt så är den ju rätt snabb och trevlig. Blir lätt väldigt varm när man kör någon app som är lite mer krävande. Något annat som drar ner lite är att mottagningen "laggar". Dvs den kan visa full mottagning när det knappt går att kommunicera, och om den bestämmer sig för att det inte är någon mottagning så kan man behöva flippa flight mode av och på för att den ska fatta att världen fortfarande lever runt om den.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Gick från iPhone 6+ till iPhone 7. Jättenöjd och bra att den tål vatten!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Gick från sexan till denna med vetskapen om att det inte är stora skillnader mellan mobilerna. Haft denna i cirka fem månader nu, och mobilen är underbar. Vattenresistensen är ett stort plus, har simmat och haft med mig mobilen i duschen flera gånger utan problem. Batteritiden är förvånansvärt bra, men den lär bli dålig efter ett år, tyvärr. Kameran är helt fantastisk! Den största skillnaden mot förra mobilen är hur snabb denna är, på alla punkter, den flyger fram i operativsystemet och hemknappen är mycket kvickare, både på registrera klick och fingerigenkänning. "Stereoljudet" från högtalarna låter fantastiskt, äntligen!

  Minus för hörslursjacket, den låga skärmupplösningen och för det höga priset.

  Summan av kardemumman: är supernöjd med mobilen, men i efterhand kan jag säga att det inte är värt 8000 kr att gå från sexan till denna.

  Tidigare mobiler:
  Galaxy S2, iPhone 4s, HTC One m7, iPhone 6
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Efter iPhone 4, 5, 6 så blev det nu en 7a. Väldigt trevlig telefon på alla vis, enkel, snygg, känns som en trevlig uppdatering från 6an. Enda som är negativt är att hörlurarna är lightning och går därför inte att använda i andra enheter, och just att det saknas 3,5mm uttag i telefonen. Därför ryker en stjärna. Annars bra.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har ägt iPhone 3GS, iPhone 4S, iPhone 5S och nu hopp till iPhone 7.
  (OBS! Aldrig ägt en Android, men har vart hobbiesuport för ägare till sådana)

  Var nära på att hoppa över till iPhone 7+ , men så tänkte jag att jag fortfarande vill ha mobilen i fickan och då blev det den mindre varianten. Det enda jag saknar från plus modellen är kamerafunktionen med skärpedjup funktionen och någorlunda även Zoom funktionen.

  Fördelar
  + Batteritiden räcker gott 2 dagar. (- dock! har flygplansläge nattetid).
  + Att den tål att bli blöt! det tog någon generation till det :-)
  + Ljudet med stereo, är imponerande från så liten enhet.
  + Macro & Virus fri ! (Mest för att retas med Android ägare :-D)
  + Bra med utrymme på 128Gb och så har jag Apples iCloud på 50Gb för 9kr/mån.
  + 3D funktionen med touch, mer behändigt än man tror.
  + Taptic -motorn är riktigt bra uppgraderad.

  Nackdelar
  - Har inte samma kamera egenskaper som storebror plus har (iPhone 7+).
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Alltid bra med Apple's produkter.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt bra lur bra för att foto och kul att dom har fixat till 4k video riktigt bra är den att
  filma med kostnad för den här skulle vara 20k för den den kan göra idag
  titta på vad du får ute för 20k om du ska filma
  Hörlurarna är mycket bra..filma i 4k är mycket bra..fota riktigt bra..snabb..stabilisator
  Batteri är ok för det jag gör...fotar och filmar..fota i HDR-mode
  exponeringar visade utmärkt detalj över hela tonomfånget, med väldefinierade himmel och moln i höjdpunkterna , och synliga detaljer i skuggorna.
  Detta är en mycket bra kamera för 4k landskap och porträtt blörrr

  https://www.youtube.com/watch?v=yAiNE1gjl1I
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt underbar. Köp i Jet Black/Gagatsvart så är den inte hal som en tvål.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bara Apple som gäller här
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft en iPhone sedan iPhone 4s och alltid varit relativt nöjd. Jag uppgraderade till iPhone 7 när telefonen släpptes och var bara efter en vecka otroligt missnöjd.
  Batteriet på denna modell måste vara bland de mest usla som någonsin producerats. Helt chockerande. Batteriet förbrukas snabbare än min gamla iPhone 5S. Köper du denna telefon är ett extra batteri ett absolut måste. Jag surfar och lyssnar på musik på tåget på väg till jobbet 1h till och 1h tillbaka från jobbet, och den här modellen håller knappt i timmar innan den dör.

  Sedan så undrar man om det var någon i UX teamet som funderade på hur användarna ska kunna använda telefonen vid resande fot när batteriet är så uselt att man tvingas ladda telefonen på tåget var gång och då inte kan surfa och lyssna på musik samtidigt? Du får välja antingen laddar du telefonen eller så får du lyssna på musik och det går inte att göra det samtidigt. Är du på en längre resa med bil som passagerare och vill lyssna på musik och ladda telefonen i bilen så är det inte möjligt. För det priset som man betalar så är telefonen ett stort skämt. Otroligt missnöjd att man år 2016 inte kan erbjuda en telefon som för det första överlever mer än några timmar, och att man inte ens kan göra det mest självklara som man vill göra med en mobiltelefon som att ladda telefonen och lyssna på musik samtidigt. Köp ej, inte värt det.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  + I särklass snyggaste telefonen på marknaden (speciellt mattsvarta).
  + Snabb som attan och allt flyter på för det mesta.
  + Kameran; fantastiska bilder i de flesta ljusförhållanden!

  +- Acceptabel batteritid, dock inte lika bra som S7 eller S7 Edge.

  - Ibland (hänt mig 3 gånger på 1 månad) kan telefonen låsa sig och alla mekaniska knappar slutar fungera men touchen fungerar. Sedan går den igång igen efter 5-10 minuter. Detta är ett känt problem hos konsumenter men Apple har fortfarande inte hittat någon lösning.

  - Hörlursuttag saknas. Onödigt att ta bort denna. Bluetooth-användare kan behöva använda "vanliga" hörlurar ibland de också!

  - Att den är "vattentät" är härligt men att apple inte godkänner garanti-ärenden som innefattar "liquid damage" är ju helt absurt och automatiskt leder till att man till exempel inte använder den i duschen eller vid poolen.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Efter en vecka med iPhone 7 kan jag bara konstatera att jag är mycket nöjd.

  Onödigt dyr dock, men det är ju egentligen inget nytt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har haft telefonen i ca 24 timmar nu. Kunde (nästan) inte varit mer nöjd, alla förväntningar är uppfyllda. Tidigare har jag haft en iPhone 5S sedan den kom ut, skillnaderna är stora. Jag kommer uppdatera recensionen när jag kommer på något jag ogillar/gillar.

  Update 2 nov 2016, Har upptäkt tre nya saker:
  + Bra batteritid
  + Vibreringen känns annorlunda, annorlunda på ett bättre sätt (svårt att förklara)

  - I kombination med Apple's egna silikonskal samlas damm lätt i kanterna
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En underbar telefon som fullständigt krossas av den urusla batteritiden. Med exakt samma uppsättning appar och inställningar som min 2 år gamla 6:a är batteriet slut på 75% av tiden. Den klarar helt enkelt inte att användas en hel dag utan laddning. Sämre mottagning på tåg, fungerar knappt att kolla på Netflix när detta fungerade utmärkt på 6:an. Ångrar mitt köp.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan