Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 7 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Apples iPhone 7 med skärmstorlek 4.7 tum finns i fem färger; matt svart, högglansig gagatsvart, silver, guld samt rosa guld. Den har kamera med bildstabilisering och tål vatten och damm bättre än tidigare versioner. Modellen finns även i den större varianten iPhone 7 Plus. Stäng
Apples iPhone 7 med skärmstorlek 4.7 tum finns i fem färger; matt svart, högglansig gagatsvart, silver, guld samt rosa guld. Den har kamera med bildstabilisering och tål vatten oc... Läs mer
Produktgeneration: Apple iPhone 7. 5 produkter i generationen. 9 föregångare och 3 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (110)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.74)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har gillat Apples produkter en gång i tiden. Nu däremot undrar man om de ens försöker eller om de vill gå back. För det första så är nya iOS vidrigt och har varit det enda sedan iOS 7 och uppåt. Man har ingen som helst frihet ALLS och kan bara ladda ner spel, musik och appar från deras egna butik. Apples mål är alltså att bokstavligen ÄGA konsumenten.

  Den här telefonen är för det första sämre än konkurrenterna på i princip ALLA sätt och vis. För lägre pris kan man få en s7, s7 Egde, Z5, senaste Nexus som har mer än dubbelt så hög skärmupplösning, mycket bättre kamera (fast 7:ans är bra), friheten att handla programvara var man vill (vem gillar monopol?) och sist men inte minst........ HÖRLURSUTTAGET!

  iPhone 7 är en bra mobiltelefon, men känslan av att vara instängd, det alldeles för höga priset (5500kr hade varit mer passande med tanke på det man får) och bristen på hörlursuttag sätter den på en 5/10.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft min iPhone 7 i drygt en vecka i skrivandets stund.
  Betalar man 8000 för en telefon måste det vara riktigt bra grejer, och det är riktigt bra grejer. Jag kommer från en S6 och det är verkligen ett kliv upp.
  Jag är absolut inte en fanboy av varken Android eller iPhone, tycker att båda håller hög klass!
  Tänkte köra +\- och skriva lite om min upplevelse hittills.

  + Designen. Design är alltid en smakfråga men enligt mig är detta den snyggaste telefonen på marknaden just nu. S7 Edge ser fantastisk bra ut, när den inte har fingeravtryck på hela telefonen vilket den kommer att få. Notera att jag har den svarta varianten och den är inte känslig för fingeravtryck vilket uppskattas då jag inte använder skal. Snyggt gjort av Apple när de satte dit "fake" högtalare på ena sidan om lighting
  porten för att få bättre symmetri. På min S6 satt varken laddporten, högtalaren och hörlursuttaget i mitten.

  + Högtalarna. Dessa låter riktigt bra för att komma från en telefon. Stereoljud är trevligt när man kollar på YouTube-klipp och det är en stor skillnad mot min S6a. Bättre ljud får man leta länge efter.

  + Hemknappen. Till att börja med är Touch ID sjukt snabbt och fungerar alltid. Precis som det ska vara. Jag älskar verkligen den nya "Taptic Engine" tekniken. Det känns som en knapp men ändå inte. Man måste uppleva det själv. Riktigt bra att man kan ställa in hur "hårt" den ska klicka. Den ska heller inte repas eftersom att den är gjord av safir-glas. Ljusår bättre jämfört med min Samsung där knappen faktiskt var gjord i plast och hade en långsam fingeravtryckssensor i förhållande till denna.

  + Snabbheten. Denna telefonen är extremt snabb i allt man gör. Ingen väntetid här inte. Dock finns det ytterst små "buggar" i iOS men de försvinner med regelbundna uppdateringar. Hade många mer buggar på min S6a som också var en snabb telefon, till en början.
  Förvånar mig om det finns en snabbare telefon och den ända som kan matcha iPhone i snabbhet är Google Pixel.

  + Kameran. Kameran tar bra bilder med neutrala färger. Skärpan är bra och är även det i mörka förhållanden. Inget "wow" över bilderna men helt klart en bra kamera. Det som imponerar mest är att den tar bilderna väldigt snabbt, något som min Samsung inte gjorde. Dessutom är videostabiliseringen helt fantastisk. Man kan skaka väldigt mycket och springa med den utan att det märks när man spelar upp videon. Slowmotion i 240fps är också någonting som uppskattas. 4K använder jag inte men det är trevligt att det finns när man har investerat en 4K TV. Live-photo är fortfarande den sämsta skiten som man har hittat på.
  Har även jämfört med min S6a ordentligt i datorn och det är relativt stor skillnad, framför allt i mörker.

  + 3D Touch. Det tar ett tag att lära sig använda 3D Touch men när man väl har gjort det kan man inte vara utan. Ett av de bättre sakerna som Apple har gjort.

  + Google. Bra stöd för Googles tjänster och appar om man vill använda det. Köper man en Android får man inte tillgång till Apples tjänster, som i flera fall är bättre.

  + Vattentät. Har provat att doppa den i vatten i några minuter och det var inga problem, känns tryggt. Skulle dock inte rekommendera att bada med den eftersom att Apple inte står för kostnaderna OM något skulle hända.

  +\- Skärmen. Tyvärr håller Apple fast vid sin Retina skärm. Amoled är bättre på alla sätt och vis och man borde få det för 8000:-, men men. Den är absolut inte dålig på något sätt men jämfört med Samsung och deras skärmar är det nästan pinsamt. 326ppi är för lite. 577ppi är ytterst onödigt som Samsung har. 400 skulle jag säga är lagom. Dock tänker jag inte på det när jag använder den normalt (alltså inte 10cm från mitt ansikte). Gå för 7 plus om du vill ha en skarpare skärm. Färgerna är lite sämre än på min S6, förväntade mig större skillnad faktiskt. Apple har gjort ett bra jobb med större färggenomgång.
  Skärmen kan även bli extremt ljus. Man kan se tydligt oavsett ljusförhållanden.

  +/- Batteritiden. Jag behöver ladda varje natt och den håller alltid en heldag oavsett hur mycket jag använder den. I standby drar den nästan ingen ström alls (kan ha 50% när jag går och lägger mig och ända ha 49% när jag vaknar) vilket är ett stort plus. Den laddas upp relativt långsamt med originalladdaren som man ska använda. Dock önskar jag USB C tills nästa gång, så att man har en sladd till alla enheter.

  +/- 3.5mm hörlursuttaget. Personligen saknar jag det inte eftersom att jag inte använder andra hörlurar. Snarare plus eftersom att Lighting-hörlurarna låter bättre än de gamla (har provat).
  Kan förstå att detta är en katastrof för andra som använder flera olika sorters hörlurar, men det ingår en adapter åtminstone.

  Inga riktiga minus!
  Sammanfattningsvis är jag riktigt nöjd med min telefon. Rekommenderar andra att köpa den om man har pengar och använder andra Apple-enheter.
  Hade jag ägt en 6s hade jag inte uppgraderat men hade jag haft en vanliga 6a skulle jag definitivt uppgradera.
 • Bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nja

  + Den svarta är grymt snygg
  + Nu med stereohögtalare, stor skillnad mot innan.
  + Gömt de fula antennbanden
  + Skippat den fysiska hemknappen mot en platta med vibration
  + Snabbaste telefonen på marknaden?
  + Bra kamera
  + IP-klassad, dock blev min första iPhone 7 vattenskadad lustigt nog.

  - Hörlursjacket var jäkligt onödigt att ta bort. Dock skickar de med en adapter.
  - Skickar fortfarande med samma värdelösa hörlurar.
  - Snabbladdning kunde de uppgraderat med.
  - Dyr
  - Utstickande kameralins
  - Ej full HD
  - Selfiekameran är bra, men skulle haft vidare lins. Får ju nästan ha en selfiepinne när man ska ta en bild tillsammans med dottern.

  Hade den otroligt fula 6s guld innan denna svarta skönheten och uppgraderade främst pga av den framåtriktade högtalaren och nya hemknappen och är väldigt nöjd!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Klockren
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Helt ok modell men lite utdaterad nu. Speciellt 32gb lagring duger helt enkelt inte längre när när systemet bara blir större. Knappt att 64gb är tillräckligt längre så kasta inte bort pengarna på de här budget mobilerna som är på väg att försvinna ur sortimentet.
 • Ganska bra
  12 mån sedan
  + Designen är snygg och stilren
  + Stabilt operativsystem
  + Touch-ID fungerar bra
  + Apple släpper uppdateringar länge
  + Kameran tar bra och stabila bilder

  - Själva mobilen är sjukt hal att hålla i om man inte har skal
  - Operativsystem känns långsamt samt segt med dessa animationer på menyer osv.
  - Appuppdateringar går långsamt jämfört med Android
  - Uppdatering av operativsystemet tar lång tid jämfört med Android
  - Kort livstid på batteriet, blir dåligt efter ett år och klarar ej kyla så bra
  - Begränsat operativsystem
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Nope, inget för mig.
  Fick den på jobbet och är tvungen använda den...
  På plussidan kan man nämna storleken och kameran.
  Annars består produkten av nackdelar, varav batteriet är det största. Ligger oanvänd under helgen och batteriet är helt dött måndag morgon :(
  Som tur är kan man åtminstone installera googles gboard så att det går skriva med sveppningar, då ios13 stödjer inte funktionen på svenska.
 • Dålig
  1 år sedan
  Har aldrig varit med om något värre! 1:a och 3:e hängde sig, skärmen flimrade, bilder och texter hoppade när jag surfade, vissa biler såg ut som fotonegativ, det gick knappt att skriva meddelanden med någon app som till exempel messenger, meddelanden, WhatsApp och mail. Den 1:a levde sitt eget liv och gjorde en massa konstiga saker som att skicka emojis till folk som jag chattade med (lagom vid chat med bank och det kommer upp en sur emoji som skakar argt på huvudet!). Den 2:a var död när den kom, så nu sitter jag med ännu en icke funktionell iPhone 7. Det blir byte till en annan modell. Som är mycket dyrare...
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Min första iPhone. Har kört med Android sedan jag blev med smartphone för första gången i December 2012. Att jag numera även har en iPhone beror främst på att operatören som jag använder, erbjöd en iPhone 7 till ett förmånligt pris när jag bytte upp mitt mobilabonnemang till ett bättre.

  Överlag är jag nöjd med denna. Gillar kanske inte att systemet är så pass låst som det är om man jämfört med en Android. Annars så gillar jag det mesta med den här och kan se hur jag kommer att ha stor glädje och nytta av den i många år framöver. Om så blir fallet så är det inte alls omöjligt att jag kommer att fortsätta att använda iPhone även efter att den här har gjort sitt.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  EDIT: Ju mer jag använder den, desto mer tycker jag om den. Från att ha kört Android så länge det har funnit blir jag mer och mer övertygad om att detta är ett mycket bättre OS. Att surfa går så smidigt att jag sällan ens bryr mig om att starta datorn längre. Trots att RAM-minnet inte på något sätt är superstort ligger ändå apparna jag använder mest alltid kvar i bakgrunden. Detta utan att dränera batteriet som på Android-telefoner. Processorn är verkligen väldigt snabb och hela upplevelsen är helt laggfri. Visst finns det några brister som det höga priset, det korkade beslutet att ta bort hörlursuttaget, tjocka ramen osv. Men just nu känns det ändå som att jag aldrig kommer vilja gå tillbaka till Android. Eftersom jag har känsliga ögon uppskattar jag också den flimmerfria skärmen (Samsungs lurar flimrar ju i 240Hz). Förstår dock folk som har 6:an och inte tycker att det är värt att uppgradera, men det är ju en helt annan sak. Man måste faktiskt inte byta telefon så fort det kommer en ny modell.

  ---

  Lite reflektioner från mig som förstagångsanvändare av iPhone.

  + Fantastisk skärm (fina färger, lagom hög PPI, bra i dagsljus, inget flimmer etc.)
  + Snabb
  + Hyfsad kamera (dock inte marknadsledande)
  + Batteriet håller faktiskt länge vid normal användning (2-3 dagar)
  + Snygg
  + Bra inbyggda högtalare
  + Riktigt bra ljud via sladd
  + Kvalitetskänsla

  - DYR (fick via jobbet, hade aldrig köpt den själv)
  - Saknar hörlursuttag (varför?)
  - Stor ram/bezel
  - Inget uttag för minneskort
  - Ingen bakåtknapp
  - Saknar FM-radio
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Köpte 2 till barnen. Den är fortfarande snabbare än många android lurar.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  +
  Jag gillar designen och storleken på iPhone 7.
  Den nya A10 Fusion-processorn med 4 kärnor.
  Mer vattentät än vad Apple påstår – Slår Galaxy S7.
  Analogt 3,5-millimetersjacket borta. – Bättre sent än aldrig.
  Ljusstyrkan har ökats från 500 till 625 nits.
  Utökat färgomfång i en mycket trevlig kamera.

  -
  Ännu inte hittat något...

  Ett mästerverk!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt okej telefon. Jag brukar köpa Iphones till de äldre i min familj.

  + Snygga
  + Enkla att förstå
  + Mycket mobiltillbehör
  + Håller sig fräscha i många år vilket är perfekt för de äldre

  - Batteri är inge vidare, men helt okej
  - Nya IOS är jag inte så väldigt förtjust i, jag gillade den förra mer.
  - Dyr
  - Jäkligt synd att truecaller inte är något vidare för IOS.

  Jag ger denna telefon: 7 av 10

  Jag önskar mer batteri tid, bättre pris, och jag är inte förtjust i nya IOS.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Minus:
  -Ingen plats för Micro-SD (snålt)
  -Inget plats för dubbla simkort (kan inte kombinera jobb och privatmobil)
  -Halvdan upplösning på skärmen (jämfört med de bästa mobilerna)
  -Dålig batteritid
  -Sämre kamera och video än de bästa (trots priset)
  -Ingen snabbladdning
  -Ingen trådlös laddning
  -Stora fula bezels.
  -Ingen IR-port (använder min mobil dagligen som fjärr bl a)
  -Ingen FM-radio (vilket jag använder t ex när jag jagar och har dålig täckning)
  -Egen typ av laddningsuttag som inte passar till något annat.
  -Inget 3,5 m uttag, varför inte kunna välja själv om man vill ha trådlöst eller inte utan någon ful adapter.
  -Kvalitén på deras skärmar kan man undra över, träffat många som fått byta ut sina spräckta skärmar eller t o m haft problem med färgåtergivningen.
  -Tvingas ofta till omstarter, hänger sig ibland
  -Uselt originaltangentbord, varför behöva trycka på en knapp för att få fram siffror mm.
  -Kan inte loopa skärmarna (jättebrist enligt mitt tycke). Måste scrolla från ena änden av fönstren till andra.
  -Otroligt tråkigt operativsystem. Jag vill kunna ändra widgetar/appar som jag vill ha dem med en viss storlek och placering.
  -Ingen bakåtknapp, istället får man leta på skärmen eller som oftast få upp fingret i övre hörnet vilket är helt ologiskt.

  Plus:
  +Den är vattentålig (vilket har funnits på massor andra telefoner i många år) men hur stort är egentligen problemet.
  +Skärmen är mer ljusstark än tidigare modeller (är det något problem?). Ta vilken telefon som helst och öka ljusstyrkan men oftast använder du ändå inte full ljusstyrka, inte ens i direkt solljus.
  +Den är snabb, men det är fler mobiler som är grymt snabba.

  iPhone säljer på fantastisk marknadsföring och att de har låst in en massa människor i deras system. Priset för iPhone 7 är absolut inte rimligt med vad man får för pengarna. De som förespråkar iPhone är de som marknadsför dem eller de som inte haft någon annan mobil längre än att känt på dem i affären en kort stund.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Som vanligt hög kvalitet. Kanske inte jättestor förändring mot 6/6S därav endast 9 stjärnor.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt bra, skärmen håller inte ett dugg, men jag har köpt en Otterbox (fodral) och har håller allt. Börjar bli långsammare efter bara en månad, så jag rkomenderar att vänta på X. Men bra kamera, bra batteri.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Allt är bara perfekt, batteritiden är mycket bättre plus en massa annat!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Först och främst så gillar jag designen och känslan när man håller den i handen. Den känns verkligen som ett stycke kvalitet där design och produktion flyter samman perfekt!

  + Tycker att kameran är bra men inte nämnvärt bättre eller sämre än konkurrenter (jämför med min LG G5).

  + Den är sjukt snabb. Appar startar utan fördröjning, multitasking och tunga applikationer kör som bara den. Telefonen blir inte otrevligt varm heller.

  + Vatten- och dammtålig - IP67 certifierad. Något jag gillar då man inte behöver oroa sig över telefonen när man är ute i en kraftig regnskur eller råka spilla kaffe på den.

  + Batteritiden - jag använder den som jobbtelefon och behöver därmed bara, ladda den 2-3 gånger i veckan.

  + Nya "hemknappen" - en knapp fast ändå inte. Det är nog en av de sakerna som jag gillar Apple för. Hemknappen som bara är en tunn skiva glas egentligen men ändå ger känslan av en

  +- iOS - jag gillar det. Men samtidigt så gillar jag det inte. Designen, enkelheten, funktionerna och att det bara rullar på är fantastiskt. Men samtidigt så är man instängd och har ingen större frihet till att anpassa telefonen efter sina behov och sin personliga smak. Tycker detta är lite synd, då iOS enligt mig har stor potential.

  +- Retinaskärmen - jag gillar den. Har en 5,3 tums skärm på min LG G5 och det har både för- och nackdelar. Men 4,7 tum på iPhone 7 känns bara rätt. Man når allting med en hand och har inte helmer problem med att hålla telefonen i en hand. Det jag inte gillar är upplösningen. 750 x 1334 pixlar på 4,7 tum är egentligen helt räkande. Men jämfört med konkurrensen så tycker jag att FHD iallafall skulle vart bra, då t.ex. text ser suddig ut jämfört med min LG G5. Men samtidigt så ger en lägre skärmupplösning bättre prestanda och batteritid.

  - Hörlursuttaget borta, varför? - Okej jag gillar idén om en sladdlös framtid, men adaptern är löjlig tycker jag. Det känns som ett steg tillbaka och inte framåt. Men vi är inte riktigt där framme än, tycker jag. Jag själv älskar 3,5 mm hörlursintaget med 24-bitars kodering på min LG G5 vilket med ett par riktiga hörlurar och musikfiler av hög kvalitet ger imponerande ljud som ger gåshud. På iPhone 7 saknar jag detta. Visst man kan använda adaptern, men på gsmarena.com så står inget om stöd för 24 bitars ljudkodering. Hur ska jag ladda min telefon när jag vill lyssna på musik? Sen så kan man ju använda bluetooth-hörlurar, men dessa kommer idag inte upp i den ljudkvaliteten på grund av att ljudsignalerna ska skickas via Bluetooth. Samtidigt måste dessa också laddas. Hur ska jag ladda min telefon när jag vill lyssna på musik? :/

  - Ingen snabbladdning. Tycker att Apple borde vara med på banan här också, med tanke på att största delen av de nya androidtelefonerna idag har stöd för snabbladdning. Men det finns en tanke med att inte ha den heller, och det är att livslängden på batteriet är längre, jämfört med enheter som har snabbladdning.

  - Utföranden på minnesstorlekar - ett skämt, eller en fräckhet? Något jag stör mig väldigt på hos Apple. Hur de utnyttjar deras monopol med att bara sälja enheter som inte har stöd för MicroSD-kort. Visst alla behöver inte ha 256 gb i mobilen. Men 32 gb känns för lite, med tanke på priset och att det inte går att expandera.

  - TouchID - kanske har en defekt enhet men det funkar bara att låsa upp telefonen 50% av gångerna med den som jag försöker använda den. Men har jag även kollegor som det alltid funkar för, så det kanske är telefonen eller mitt finger.

  Så för mig är detta inte en telefon som jag skulle kunna använda. Tycker det saknas för många funktioner som telefoner i denna prisklass borde ha. Men visst, det är min personliga smak. :)
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra produkt!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt lysande telefon som är galet snabb och har fungerat helt felfritt. Lyssna inte på alla näthatare här nedan, vissa växer aldrig upp..
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Skärmen är otroligt dålig och ömtålig
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar grymt bra! Riktigt snabb, precis som man förväntar sig att en helt ny telefon från Apple ska vara. Älskar att den är vattentålig och jag har tvättat av min under kranen flera gånger utan några problem alls.

  Kameran är väldigt bra och likaså ljudet från högtalarna som nu är i stereo kvalitet.

  Batteritiden är riktigt imponerande, speciellt när man använder wifi.

  Lite dyr, men man får vad man betalar för.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag brukar gilla Apple annars. Men med iPhone tycker jag de inte har lyckats.
  Pris/Prestanda så är den i botten.
  Rekommendera inte denna. Finns inget som ingen annan telefon har.
  Betalar för märket.
  Snygg design dock
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hade en iPhone 6 innan jag köpte denna, ingen stor förändring men sen var jag mycket nöjd med den.
  Skillnader som jag märker från min förra telefon:
  Skärmen är ljusstarkare,klarare färger och bättre svärta.
  Hemknappen tycker jag är en bra förbättring istället för en mekanisk knapp som slits.
  Touch id har blivit snabbare och funkar bättre.
  Att telefonen tål vatten är bra när man joggar så slipper man tänka på väderförhållanden.
  Den diskuterade avsaknade analoga 3,5 mm kontakten förstår jag inte vad problemet är,
  har använt trådlösa hörlurar i 2 år och ser bara fördelar med det.
  Batteritiden kunde varit bättre,upplever att det inte hänt mycket med den sen 6:an.
  Totalt sett en mycket bra, pålitlig telefon.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte du en iphone för 5 år sen? Ja men då behöver du inte uppgradera. Den här är precis likadan.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter en månads användning finns inget att klaga på! En strålande mobil som gör allt den ska utan att blinka. Perfekt enhet.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Telefonfiunktionen är något sämre än 5:an
  Hörlurar klick och skrapljud
  Batteritid hyfsad
  Telefonkontakter buggar,
  Som vanligt med iPhone är internet och surf bra men allt som har med telefoni att göra är katastrof, måste tyvärr ha den pga företag
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Same shit igen, inget nytt här.

  Fick den gratis på jobbet så jag kan inte klaga.

  Skulle aldrig i livet betala dessa priser för iProdukter, speciellt inte iPhone.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Najs lur, om du någonsin ägt/använt en iPhone så vet du vad det är..Små förändringar, inget som får en att skrika WOW.

  Gick precis tillbaka till iPhone efter 5års användning av Android och kommer troligtvis inte att återvända på ett tag.

  Mycket mindre lagg och mycket bättre flyt. Skönt med 32gb.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa iPhone! Köpte även till dom ruskigt bra hörlurarna från Apple, trådlösa, livet blev sladdlöst! 10p
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Antagligen sista iPhonen.

  Avskyr att 3,5mm är borta. Att kameran skrapar mot bordet om man inte har skydd.

  Känner ingen förbättring från min 6a mer än att den är snabbare.

  Hade Googletelefonen varit tillgänglig hade denna aldrig införskaffats. Något annat som gör att man fortsätter med Apple är att alla appar man köpt under åren bara fungerar med deras telefoner...
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  3,5mm... VART ÄR DU?

  Kanonbra som vanligt. KÖP!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Började lessna på min S6 efter 1 års användning, och var sugen på att testa nåt nytt. Dvs gå ifrån Android. Givetvis blev iPhone 7 nästa lur. Tänker inte säga mycket mer än att detta är en grym telefon som både är ruskigt snabb och är av synnerligen hög byggkvalité. Apples produkter har alltid ett relativt högt pris, men som ägare av flertalet iPhones & iPads måste jag säga att de är värda varenda krona.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Suverän.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  #Hal som en tvål.

  #Dålig respons på touch, blev till min stora förvåning bättre när den fick ett "pansarskal" med skärmskydd.

  #Föräldrafunktionen som begränsar app-installationer skickar inga notifieringar till föräldrakontot trots diverse efterforskningar på Apples supportsidor + Google

  #Krävdes en Googling för att ta reda på var man sätter PIN på SIM-kortet. Samla sånt under säkerhetsinställningar istället - men det är väl inget som intresserar Apple-sektmedlemmar.

  #Hur kan man 2016 lansera något som utger sig för att vara så top of the line att man plockar bort 3,5mm -uttaget men saknar stöd för trådlös laddning?
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det enda negativa är nog att jag blev utskälld av min fru för att jag köpt en telefon till henne utan "hål". Konstigt att Apple gör en telefon för kunder som inte gillar teknik, utan hål för hörlurarna.
  Kan faktiskt hålla med. Komplicerad teknik brukar ju heta Samsung.
  iOS systemet och iCloud är för övrigt fantastiskt.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Usel support och garantin är mycket begränsad .

  Min iPhone 7 höll inte länge.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  samma som 6:an vilket är bra. men man hoppas ju alltid på något mer när de kommer en ny iphone. hade min sexa inte pajjat hade ja nog inte bytt.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft alla "helsiffror" av iPhone samt använt en Nexus och en Sony under perioden 2007 - 2016.

  Iphone 7 är ett robust bygge, men att två års utveckling från 3500 av världens främsta ingenjörer resulterar i en iPhone 6 med lite extra allt och borttaget hörlursjack har gjort mig väldigt besviken. Borttagandet av jacket är en bra ide, men de har inte räknat med hur många prylat som har vanligt jack hemma i stugorna. Alla mac books te x. Nä, spara pengarna och köp en iPhone 6s, den bästa iphonen någonsin. 7:an med det priset kvalar inte ens in före en 5s med nytt batteri.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa mobilen jag haft i alla fall.
  -Grymt snabb
  Skärmen har tillräcklig bra upplösning. Fattar inte de som ska ha 4 K osv på en mobil! man ser ju inte skillnad om man inte är toknära
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Går från en LG G4 som är ca 18 månader gammal. Visste sen innan att det skulle bli en stor omställning, men pga att många nya high end Androider inte ska lanseras i norden så tänkte jag att testa en iphone. Jg äger ju ändå en Mac, ipad och en apple tv så hur illa kan det bli liksom...?
  Sitter nu här 5 dagar senare och vet inte riktigt vad jag skall tycka.
  För det första så tar det här så jävla lång tid att skriva då skärmen och då även tangenterna är så små så jag trycker ju fel hela tiden och får göra om....
  Sen är skärmen helt gul...? Det går väl hyfsat att fixa i inställningarna, men en 6'a har inte så gul skärm.
  Sen är kameran helt skit! Det är uppenbarligen nåt fel på vissa 7'or som gör att bilderna får dålig upplösning och konstiga färgstick och alla bilder man tar med blixt blir gröna, kul. Fattar ingenting av alla rescensioner som säger att kameran är bra, har inte haft en så här dålig kamera sen Samsung S2.
  Sen är ju ios en annan sak helt klart, men det vet jag ju och antingen gillar man det eller inte. Men en sak som alla iphone människor säger är att man kan ju inte ha större skärm för då når man inte med fingrarna, tro fan det när apple envisas med att fästa alla appar i övre högra hörnet och inte nåt går att fästa på skärmen där tummen är i motsatt hörn.
  Så för att sammanfatta: Fan vad jag saknar min G4, den var bättre på allt.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har den ca 2-3 veckor, haft en iphone 6 plus tidigare 16gb. Min fru har en iPhone 6 16gb och min systers dotter har en iPhone 6s 16gb. Så jag har jämfört de,
  Vad ska jag säga nästan ingen skillnad på design, kameran har blivit mycket bättre , menar skarpare bilder med bättre färger ljusare, lite snabbare , Om du har en iPhone 6s Behöver ni inte byta till en iPhone 7.

  Positiva

  Kameran riktig bra .... bra jobbat Apple
  Vattentät äntligen ..... bra jobbat Apple
  Finare starkare färger .. bra jobbat Apple
  Bra kvalitativa appar bättre än t.x android bra jobbat Apple
  Stereo högtalare bra jobbat Apple
  Hemknappen riktig bra ..... bra jobbat Apple
  Front kamera med 7 mp ....bra jobbat Apple
  Och till slut äntligen har Apple tagit bort 16 gb

  Negativa

  På iPhone 7 är det en HD skärm inte ens full HD
  Pinsam Apple, samsung s7 har mycket skarpare bild med sin UHD. Hoppas iPhone 8 kommer med UHD också.

  Samma disigt som iPhone 6 vad tråkig
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Många här som inte äger telefonen och fanboys?

  Jag kommer från Iphone 5s (tidigare Galaxy 4 och iphone 4)

  Telefonen är ett riktigt lyft. Väldigt snabbt - den osar kvalitet. Jag är ingen fanboy eller teknik-nörd - men detta är förmodligen det bästa på marknaden nu.

  Allt går snabbt och enkelt. Bra skräm och respons. Nya smarta funktioner. Och ni som gråter över 3.5mm köp inte telefonen då? Man får ju med en adapter.

  Därför borde man kanske rensa bland omdömen som inte köpt eller har telefonen. Jag kan bara säga att jag hade inte köpt denna om jag hade haft en 6s och inte var tvungen ha vissa nya funktioner och vattenskydd.

  Enda negativa är väl som på alla telefoner - man tycker batteriet dör för snabbt.

  Annars den bästa telefonen från iphone hittills såklart.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Galet snabb, naturligtvis.
  Bra att den är vattenskyddad, ingen dealbreaker men en klar fördel förstås.
  Hade hellre sett 8mp kamera men 12mp får man leva med.
  Inga minus av mig, eftersom jag helt slutat med sladdar sedan flera år tillbaka, ymmv.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Luktar kvalitet.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra service
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Inget revolutionerande, men en solid uppdatering.
  Snabbare, bättre kamera, vattentät.
  Kan vara lite störigt att man inte kan ladda samtidigt som man har i hörlurarna.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt perfekt. Aldrig haft en snabbare och snyggare mobil. Jätte bekväm att använda. Inte för stor och inte för lite. Ville skaffa en plus men den var jäkligt stor man kan inte jobba och ha den i fickan samtidigt. Har skaffat en 32gb " för att jag behöver inte mer " matt svart. Helt nöjd. En mobil som funkar som den ska inte en enda krasch. Och med iOS 10 allt smidigt och snabb.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Den är väl bra men Apple 720p var 2012 nu är det 2016 då är skärmupplösningen 1440p. Det är inte ens full HD skärm. Den är skrämmande snabb men var är HD skärmen. Kameran är ok men Apple galaxy s8 kommer krossa den upplösningen. Jag har bara en galaxy s5 och till och med den krossar denna i vissa grejer som tex batteritid och skärm med. Jag säger spara pengarna och köp galaxy s8 när den kommer ut.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fick ta över tjejens då hon gillade 5:an med hörlursuttag bättre. Skrämmande dålig telefon för det höga priset.. Har en Huawei honor, som osar kvalitet jämfört med denna.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har använt många mobiler men detta är min sämsta. Dåligt ljud, ful, ingen 3.5 kontakt, dåligt batteri m.m

  Jag lämnade tillbaka den och köpte en annan mobil istället.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har du en 5:a så finns de ingen som helst anledning att uppdatera om du verkligen inte behöver större skärm.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Var skeptisk måste jag säga, väldigt skeptisk. Men jag blev faktiskt glatt överraskad! Den är ju så mycket snabbare och allmänt smidigare än 6s. Den nya hem-knappen känns gedigen och som något från framtiden och det nya batteriet gör att jag numera kan ladda den varannan dag. Vattentäta mobiler är inget nytt men vadå då, det är ju fortfarande en väldigt välkommen funktion som gör att man slipper oroa sig när telefonen används vid vatten.

  Och avsaknaden av en hörlursingång, ja måste ju erkänna att jag inte hade köpt mig ett par bluetooth-hörlurar om inte Apple så att säga pushade mig till det. Och allt jag kan säga nu är att jag ångrar att de inte gjorde det tidigare. Sååå himla skönt att slippa hörlurskabeln när man är ute o springer/går, städar hemmet eller pendlar till och från jobb! Det enda lite tråkiga är att man inte får med ett par bluetooth-lurar på köpet, men jämför man samtidigt med lurarna jag t.ex. fick med min S6 Edge så är ju lightning EarPods'en fantastiskt mycket bättre!

  Allt som allt är jag supernöjd med min nya 7:a trots att jag uppgraderar från en 6s (kan inte föreställa mig den enorma skillnaden för någon som uppgraderar från en tidigare modell).

  Och jag förstår verkligen inte personerna som klagar på den, har ni verkligen provat den?? Helt klart den den bästa mobilen jag ägt hittills!