Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech MX518

 Lägg i lista  Jämför
För professionella spelare! Saknar du det där lilla extra för att bli bäst? Då är den optiska kraften i Logitech MX518 precis vad du behöver. Tack vare fantastisk precision utan fördröjning och speciella speldrivrutiner kommer du att sopa banan med motståndarna. MX518 Optical Gaming Mouse är utvecklad av spelare, för spelare! Funktionerna är speciellt utvecklade för att göra det möjligt för seriösa spelare att få den hastighet och precision de behöver i olika typer av spel och i olika spelsituationer. Glatt ytbeläggning i botten minimerar friktion och ljud, medan musens ergonomiska utformning ger totalkontroll och komfort under långa spelsessioner. Stäng
För professionella spelare! Saknar du det där lilla extra för att bli bäst? Då är den optiska kraften i Logitech MX518 precis vad du behöver. Tack vare fantastisk precision utan f... Läs mer
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (103)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag har haft föregångaren MX500 i 10 år nu, så i samband med jubiléet tyckte jag det var dags att lämna ett omdöme. Totalt har jag loggat dryga 20 miljoner klick med den och den fungerar fortfarande klockrent. Jag har både tagit isär och tappat den ett antal gånger. Jag har tryckt ner den i väskan många gånger. Logitech-märket syns knappt längre, så välanvänd är den.

  Genom alla dessa år har den troget varit vid min sida. Den ligger fortfarande precis lika bra i handen och knapparna är fortfarande lika sköna. Jag hoppas jag får ytterligare 10 år med denna fantastiska mus!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Guld!

  2021-08-13, funkar än idag!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Här snackar vi kvalité och valuta för pengarna.
  Har använt min dagligen i 14 - 15 års tid nu och den är kanske lite skitigare än första dagen men fungerar precis lika bra som första dagen jag kopplade in den.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra mus!

  Ligger bra i handen. En stjärna minus för att slitaget på kuddarna under blir hyfsat stort efter ett tag. Min första mx518 gick tyvärr sönder, glapp i kabeln.

  Har haft den hur länge som helst, fungerar fortfarande
 • Perfekt
  2 år sedan
  Kört med min sen 2005 och använder den fortfarande nu 2018.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har haft denna mus i snart 10 år nu. Otroligt välanvänd. Den har historiskt rest med på många LAN och reser fortfarande hyfsat ofta även om jag inte går på LAN längre (jag tänker att konsekvent packning i väskor ökar slitaget betydligt). Jag kan inte leva utan tum-knapparna på sidan och älskar musen på alla andra sätt. Extremt långlivad. Har haft flera andra möss som slutat fungera innan. Rekommenderar den till alla.

  Som någon annan skrivit; loggan syns knappt längre.

  UPPDATERING: ca 10 månader efter jag skrev detta var jag nära att köpa en ny mus då scrollhjulet la av. Men det var helt enkelt bara för mycket smuts i scrollhjulet för att sensorn skulle fungera som den ska. Så efter ca 10 minuters rengöring funkar den som vanligt igen.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Synd att den inte säljs längre för den var bäst.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har använt den här förr, och ville så gärna skaffa en egen. En riktigt smidig mus som har bra ergonomi.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har precis kasserat en MX518 efter många långa års användning. Helt fantastisk kvalitet då den klarade hård användning utan att fallera det minsta. För min del så blev jag dock aldrig riktigt överens med formen och hittade aldrig något riktigt bra grepp, trots att musen hade så många fördelar att jag försökte länge fram och tillbaka. Förstår fortfarande inte vad de som tycker att musen är skön håller i den för grepp. Palm - som jag gillar - funkade inte för mig i alla fall. 10 stjärnor för byggkvaliteten men bara 5 för greppet.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bästa mus jag haft, fungerar perfekt i spel och som vanligt användande. Något högt scroll ljud. Har haft i många år och fungerar fel fritt.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Outstanding etta som gamingmus och jag säger detta utan att darra på rösten för det är 100% sanning.

  Med denna i handen behöver du inte oroa dig för att någon annan har någon bättre gamingmus än dig.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft min sen 2006, efter alla dessa år är den fortfarande inkopplad i min dator, fungerar klockrent. Visst slitage under efter att ha blivit utsatt för olika ytor etc. Toppbetyg.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har använt denna skönhet i så många år så jag är osäker på när jag faktiskt skaffade den.

  Den ligger otroligt bra i handen, och man har riktigt bra tillgång till knapparna som finns på den. Känns bra att spela många olika sorters spel med den, och den var lätt att transportera.

  Det finns några få negativa saker om denna produkt, varav den första är mjukvaran. Har inte haft problem tidigare med mjukvaran, men vid min senaste ominstallation så funkar inte mjukvaran alls för det mesta, vilket resulterar i att rörelsekänsligheten och funktioner i spelet slutar fungera. Otroligt dåligt.

  Den andra negativa saken är väldigt förväntad efter många år av användning, och får inte minus för det, men det är att vänster musklick börjar ge sig för mig nu. Har använt denna mus intensivt under dom åren jag har ägt den, och är förvånad över hur länge den har hållt.

  Vad jag vet så finns inte musen att skaffa längre, men om ni skulle få chansen att få köpa en för en billig peng, slå till direkt då den funkar perfekt som en backup mus!
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Skön att hålla i, men låter lite väl mycket när man scrollar.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Denna är mig trogen. Jag köpte för ungefär 1 år sen en Qpad 5k men den började glappa efter några månader. MX518 håller mig kär och kommer användas i årtionden framöver(Om den fortfarande funkar då)

  Har förövrigt haft den sen 2005.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra hållbarhet och bra grepp
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Förmodligen den bästa mus jag någonsin ägt. Jag köpte min 2007 och jag har fortfarande ingen anledning att byta ut den. Trots att den varit med om mycket så fungerar den fortfarande klockrent.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Denna musen tycker jag har funkat kanon, inget krångel, bekväm, smidiga funktioner, allt kanon.

  Enda minus som tidigare skrivit är att skiten på (eller mjukbeläggningen) kan man skrapa bort efter ett tag så det ser ofräscht ut, Logitech märket är med lite slitet, har dock haft den i ca 4 år nu så den gör sitt jobb!

  Den får inte fullt på grund av att den slits och blir konstig då beläggningen på lossnar.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag har ägt 2st av den här sortens möss, den första gav jag bort och den andra har jag kvar, båda två fungerar fortfarande och är det skönaste jag har känt på. Det tog några minuter innan man har gått från en gammal vanlig microsoft (eller dyl)mus till denna, men det är det värt, sköna tumknappar också, sitter bra i handen.

  Känt på lite Razr möss och gaming möss från MS men denna slår dem med hästlängder.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Använder tredje år, bara scrollhjulet började hoppa lite efter ca 1.5 år.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Sviiinigt bra mus, dock börjar scrollen glappa lite efter inte allt för mycket användande, och hoppar liksom fram och tillbaka då och då. Oacceptabelt, men vad gör man? Världens bästa mus, ska få den utbytt...
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Hade min i cirka 8 månader innan jag tröttnade på storleken då jag hade haft en Roccat kone innan som var mycket större. Om man har relativt stora händer så e detta inget att ha.

  Det samma gäller om man har långa fingrar, jag har en lång tumme och fick böja den helt för att komma åt bakåtknappen på sidan. Hade gärna sett att framåtknappen var för bakåt och att det satt en knapp framför framåtknappen.

  I övrigt så e det en väldigt kvalitativ mus och jag märkte inte att färgen började flagna på 8 månader och ser det inte nu heller när min kompis använder min gamla mus som jag gav till honom. Kanske har att göra med att vi båda har väldigt mycket handsvett så det inte sliter så mycket.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Plockade precis fram musen (har legat i garderoben som reserv) efter att min Microsoft SideWinder gett upp klickfunktionen på scroll-hjulet. Måttligt imponerad måste jag säga. Osmart placering på knappar och alldeles för liten till storleken. Inget stöd för handflatan. Lite för hal och kurvig över högerknappen. Det är väl storleken som gör att man nästan missar med långfingret. Scrollhjulet är lite för slappt dessutom, men det klart att det inte går att jämföra med SideWinder och dess stenhårda hjul i metall.

  Går den att spela med då? Ja, trots en inlärningskurva framför mig så verkar den rätt ok. Det är nog värre då med känslan vid vanlig desktop-användning. Har trots flera timmar med olika DPI- och accelerations-inställningar inte fått till samma känsla i pekaren som med SideWinder. Kanske är något med optisk vs. laser? Eller fötterna på denna vs. steelpad 4D? Eller vikten som var betydligt högre på SideWinder (maxade vikterna där)?

  Uppdatering: Efter ett tag måste jag erkänna att jag vande mig vid greppet på denna mus. Kanske t.o.m. att jag föredrar det framför hel-handsgreppet på SideWinder. Höjer betyget iaf. Klart godkänd.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bra, bekväm datormus. Funkar som den ska men överraskar inte direkt positivt.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag har haft den länge länge och den funkar fortfarande. Simpel mus av hög kvalite och sitter bra i handen. Bra pris också.

  Jag hade en MX510 tidigare också =) Men den började glappa i knapparna.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Kanon-mus! Som Logitech MX500 Optical Mouse.
  Upplägget med programmerbara knappar är perfekt. Jag använder inte min till spel, bara som vanlig mus. Och det är kanon att kunna styra så mycket med knapparna på musen.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  trevlig mus och inte speciellt dyr vilket alltid är bra.
  tycker själv att den är lite liten för mig men det är ju inte musens fel.

  slits dock snabbt (menar utsidan av den dvs. tex logitech märket på min finns inte ens kvar)

  fungerat utmärkt för mig och jag har då aldrig använt något mus matta eller liknande, kört den direkt i soffan på en kudde eller på mitt halv taskiga träbord och den har alltid fungerat bra
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  En bra och helt klart prisvärd mus!
  +Bra precision
  +Höj och sänk känsligheten med ett enkelt tryck
  +Ligger skönt i handen
  +Bra scroller

  -Blir smutsig i ALLA springor som inte känns jättefräscht
  -Man kan skrapa bort "smuts" från ytan efter ett tag som inte heller känns jättefräscht, det sätter sig liksom

  Kan inte säga så mycket mer, har haft den här musen i mer än 2 år nu och det enda tecknet på att den är lite gammal är på logitech märket, riktigt bra mus. Men efter de här 2 åren funderar jag på att byta upp till Razer Deathadder Respawn men hursomhelst.. KÖP!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  En bra mus.
  andra musen jag haft.(Första fick jag med en dator, den var helt ur kas)
  Det är en ytters hålbar mus har varit med nu i 6 års åldern.
  (Kan knappt tro att den fortfarande fungerar)
  Den börjar visa tecken på ålder.
  logitech märket börjar förlora färgen annars ser den ny ut. (glänser inte som den på bilden annars snarlik)
  Bästa musen jag haft

  (Fast den första jag hade var usel svarade inte ens på att man flyttade den en halv meter, så jag har inte mycket att jämföra med)
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  En helt perfekt trådburen mus. Har dock inte testat den på min icemat, som enligt turki ska förstöra upplevelsen. Vet inte hur hans hand ser ut men alla knappar sitter där dom ska. Ser den här musen som en referensmus för hur möss ska se ut. Helt perfekt.Trasig numera.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Så löjligt högt pris det är på denna 4 år gamla mus. Den kostar mer nu än vad den kostade när jag köpte den för första gången för 4 år sen.

  Musen pajade nyligen (lampan spontant slocknade av sig själv varje minut). Så det var dags för ny mus. Tittade omkring efter nya laser möss men kunde inte hitta någon som jag blev nöjd med så jag köpte denna mus igen.

  Ergonomiskt utmärkt. Knappar utmärkt.

  Enda förbättringsmöjligheterna vore om det var en laser mus och att on-the-fly justeringen av mouse sensitivity hade haft fler lägen än bara 3. Möjligen också fler knappar.

  Denna mus är så löjligt poppis känner minst 3 vänner som har exakt samma modell.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Haft min ca 2 år nu och hittar fortfarande ingen som slår den.
  Alla andra recensenter har ju redan skrivit alla positiva saker, och det enda negativa jag kan komma på är att man lätt blir lite svettig om handen, men det är väl från person till person. Rekommenderas!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Helt nöjd. Den här musen har hjälpt mig att höja mitt apm i SC2 med 5-10.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Perfekt. Helt enkelt perfekt!

  Underbar att hålla i. Hänger med i svängarna.

  Kör utan logitech's mjukvara så jag använder inga speciella funktioner.

  Fruktansvärt prisvärd!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Köpte min 2006-07. Om den skulle bli stulen (för sönder kan den nog inte gå) köper jag en till MX518. Underbar!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag har varit supernöjd med denna mus som jag har haft i måååånga år, nu har tyvärr den högra musknappen gett upp och jag har därför köpt uppföljaren Logitech G400.

  Återkommer med betyg på den när jag har använt den ett tag.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Klockren mus!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  EPIC
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Billig, bra scroll och bra tum-knappar! Glider dock ganska dåligt men . En gedigen byggdesign!
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Framför allt väldigt billlig och gillar man formen så är det nog ett bra val.
  Scrollen är inte optimal, men finns tillräckligt mycket knappar att ändra funktioner på när man installerat programvaran. 1800 dpi är väl tillräckligt för de flesta.

  mina två exemplar jag haft har dock båda börjat ge av random acceleration, vid det tillfället jag boostat dom till 500HZ.

  klarar man av det, eller är nöjd med 125HZ så varför inte?
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Billig och mycket bra mus.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Väldigt bra mus. Gillar att man kan ändra DPI direkt på musen, lämpar sig bra vid jobb i bildbehandlingsprogram m.m.

  Dock är den en aningen "tung" om man ska använda den länge.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Sitter mycket bra i handen. Bra placering av knappar och hög precision. Jag har använt denna mus i 5 år nu. Och i ärlighetens namn har den tappats i golvet och bankats på en del, utan att ha berörts nämnvärt negativt. Har bara bytt glides på den en gång, that's it.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Haft min MX518 i 4 (eller är det 5?!) år nu. Spelat och CADat mm med högsta precision med den i alla år utan att den verkar ge med sig på något område. Tvättar du av den någon gång per år så funkar den perfekt.

  Kompletterar du den med en bra musmatta så ångrar du inte dig.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  The one and only.

  Om man rengör den någon gång per år, från chips händer och inte bankar i bordet när man dör med den, håller den länge också.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Haft min Logitech MX518 fast med den blåa nyansen i flera flera år. Skitbra faktiskt! Dock nu på senare tid så har underlaget på musen blivit sämre, men det beror på att den är så pass gammal och väl använd, min nästa datamus blir helt klart en Logitech MX518!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag har haft min mus ca 8-9 månader och har haft den tillsammans med min Steelseries QcK, dom gifter sig ganska bra med varandra.

  + Ergonomisk utformad
  + Åtkomsten av knappar
  + Snygg design
  + Lätt att rengöra

  - Ingen väv på kabeln
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  haft den i +5 år skulle jag gissa. hade en likadan innan också. el så var det föregångaren.

  eg inget negativt att skriva.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  skitbra! hållt länge och för mycket stryk!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  GRYM!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Änsålänge bäst