Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AEG L99697HWD (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AEG Tvättmaskiner (76)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag gillar den skarpt, tvätten blir minst lika ren som en vanlig tvättmaskin och torktumlaren fungerar väldigt bra då det är luftvärmepump i den.
  Det men får se till om man vill få kläderna helt torra är att inte ha för mycket kläder i maskinen (så dom inte klumpar ihop sig för mycket).

  Handukar och sängkläder kan man behöva köra lite extra torktid på för att få dom helt torra, skulle säga att det tar ca 6-7 timmar med tvätt och tork.
  Vanliga kläder (40-30 grader) brukar jag köra med deras nonstop program som klarar 3kg kläder på 3 timmar med tvätt och tork. Den fungerar bra, men om man fyller och har en full 3kg tvätt kan man behöva lägga på torktid och då tar det ca 4 timmar att få helt tort.

  Sen förstås händer det att det inte alltid blir helt torra, det kan bero på som jag nämnde tidigare att dom klumpar ihop sig i mitten, men det får men leva med och om man vill kan man ju alltid ta ut det torra och köra lite extra torktid på den fuktiga tvätten.

  Jag har även testat deras ångprogram för att ´´stryka´´ kläderna. Hade en skjorta som hade väldigt mycket veck i sig, jag blev väldigt förvånad hur bra det fungerade.

  Jag råkade ut för ett måndags exemplar med min första maskin, den gnisslade och trumman slog lite konstigt, men det hjälpte elgiganten med genom att byta ut mot en ny. Den nya fungerar jättebra, enda som jag stör mig på är att toppen på den nya vibrerar lite vid torkning, det är inget som påverkar eller skadar maskinen utan är bara lite irriterande. Det försvinner då man lägger något på maskinen, då slutar toppen skaka.

  Men som slutsats skulle jag rekommendera denna AEG Tvättmaskin/torktumlare, jag och min sambo är helnöjda och den har gjort våran vardag betydligt lättare då den fixar allt så vi för det mesta behöver bara lyfta kläderna direkt från maskin till garderoberna.