Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G213 Prodigy (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (285)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  16 dagar sedan
  Typ samma problem som lamorte - mina funktionstangenter svarar ibland inte förrän efter några tryck. Annars helt OK.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Ett bra gamingtangentbord med hänsyn taget till prisklassen, går kanske inte att jämföra med toppmodellerna riktigt men så är ju priset endast en bråkdel av vad toppmodellerna kostar så den jämförelsen kanske man inte skall göra. Fungerar bra även som vanligt konstorstangentbord och är acceptabelt tyst för att vara ett gamingtangentbord även om många vanliga kontorsbord är tystare. Det stora frågetecknet är dock färgens hållbarhet på tangenterna. Har haft bordet i drygt 1 år med en del spelande men inte extremt mycket. Klassiska speltangenter som "wasd", space, ctrl med flera börjar redan bli ordentligt nötta och bakgrundsbelysningen syns tydligt igenom på de nötta positionerna. Verkar heller inte finnas som reservdel att få tag på .

  + Helt okej gamingtangentbord
  + Prisvärt
  + Fungerar även bra som "kontrorstangentbord".
  + Ganska neutralt utseende (Fördel eller inte beror ju på ens personliga premisser....)
  + ganska tysta tangenter i jämförelse med många mekaniska gamingtangentbord även om man inte skall förvänta sig ett tyst bord.
  + Perfekt som insteg i gaming eller om man inte vill betala vad de mer renodlade gamingborden med mekaniska brytare kostar.

  - Stort frågetecken för hållbarheten på färgen på tangenterna. Är delvis bortnött på utsatta ställen efter strax över 1 år med måttligt spelande + lite kontorsarbe
  - Inte riktigt så distinkt tryck som de flesta mekaniska brytarna men ändå helt okej. Vill man ha väldigt distinkt tryckpunkt så kanske man skall söka annat bord.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har haft detta i ett drygt halvår nu och känner mig helnöjd.
  För mig som föredrar membran är känslan i tangenterna toppen.

  Ett stort plus, och halva anledningen till att jag valde detta tangentbort, är att belysningen lyser upp TECKNEN och inte runt omkring mellan tangenterna. Detta gör det lätt att hitta rätt i mörkret, till skillnad mot många andra belysta tangentbord där ute, där design gått före funktion. Ljuset är förhållandevis starkt (styrka går att ställa in), så tecknen syns bra i alla ljusförhållanden till skillnad från mitt gamla tangentbord.

  Mjukvaran är Logitechs Gaming software, den gillar jag. Där kan man ställa hur tangentbordet ska lysa (jag kör fast vitt sken) och välja på några begränsade men snygga mönster.

  F-knapparna kan göras om till macroknappar som kan vara olika beroende på vilket program som är aktivt. En fantastisk funktion!

  Vinkeln på hela brädan är ganska aggressiv med benen utfällda och handledsstödet är fast. Båda dessa egenskaper uppskattar jag. Under handledsstödet är en greppyta som sträcker sig över hela bredden, så det greppar bra mot skrivbordet.

  Nu hoppas jag bara att det håller länge, för det känns som att jag har hittat precis rätt tangentbord för mig.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Helt okej tangentbord. lite mekanisk känsla över det. Detta är inget mekaniskt. Haft olika mekaniska innan och detta är klart i klass med cherry red. dock svarar det inte riktigt lika bra som cherry red i typ cs go. Men det är inte långt ifrån.
  Logitech levererar i särklass det bästa hybrid tangentbordet.
  Helt klart värt pengen.

  + Droppsäkert
  + Sköna hybrid switchar
  + Trevlig rgb

  - Lite plastigt och ``mjukt``
  - Svarar lite långsammare i spel
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Jag har reklamerat två utav dessa under lite mer än ett års tid. Det som felat för mina två tangentbord är att ett par tangenter först börjat reagera efter flera nedtryckningar och att de även "laggat efter" så att responsen är försenad ett par sekunder.
 • Dålig
  1 år sedan
  Knapparna som jag använder mest när jag spelar har börjat glappa och tyvärr har jag läst andra recensioner på nätet där folk upplever samma sak med sitt G213.

  Köpte tangentbordet för knappt 2 månader sedan och tänker reklamera det och lägga pengarna på något vettigare, som inte är prissatt efter hur coolt det lyser. Vanligtvis brukar jag gilla Logitech, men detta var inget att ha.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Bra pris! Mycket för pengarna. Snyggt med färgeffekterna och mjukvaran som man laddar ner från logitech funkar mycket bra. Känns helt ok att skriva på.

  Den enda jag inte gillar är att knapparna med ÄÖ och en till knapp näst längst upp till vänster har tre tecken så det ser nästan ut som kinesiska.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag tycker det här är skönare än många andra mekaniska tangentbord (inkl cherry mx red, brown och blue). Någonstans bland top 5 bästa tangentbord jag någonsin testat.

  Switchar som jag kommer på nu som jag gillar mer är t ex: buckling springs och matias quiet.

  Det negativa är väl att det inte är det snyggaste direkt. Men jag gillar heller inte gaming-looken med rgb och sci-fi-fonter.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar utmärkt och bra med spillsäkerhet när man har dryck vid datorn. Inte superavancerat så det blir 9 stjärnor. :)
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hur nöjd som helst med dessa!