Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips StyleTouch GC442

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (123)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.90)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  1 år sedan
  Mycket bra produkt som underlättar vardagen.
  Smidig, snygg design och lättare än strykjärn.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Lättare produkt att nyttja än ett vanligt strykjärn. Går väldigt snabbt att stryka , snabbare än med ett vanligt strykjärn och smidigt att kunna ta med om man tex vill ut och resa. Roligare att använda än ett strykjärn. Älskar att man kan stryka ömtåliga kläder utan att vara rädd att kläderna ska gå sönder. Prisvärd produkt för så smidigt sätt att använda! Rekommenderar starkt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Supersmidig och väldigt enkel att använda. Perfekt att man kan använda den både horisontellt och vertikalt, man kan tex stryka gardinerna medan de hänger uppe och slipper fula veck. Även toppen för att fräscha upp kläder som tagit lukt av tex rök.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Smidig steamer som funkar bra att få sina kläder skrynkelfria snabbt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Otroligt smidig och enkel steamer för hemmabruk, perfekt till gardinlängder, tunna blusar och för att fräscha upp plagg med! Snabb uppvärmning och relativt tryck i ångan gör den till ett prisvärt alternativ!
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Perfekt för gardiner och liknande, lite svårare att stryka kläder på galge.
 • Bra
  2 år sedan
  En bra produkt när man har bortom iväg men den ät lite otymplig. Det står i beskrivningen att man ska vänta 60 sec för att den ska vara varm och för att kunna använda den. Men man får vänta ca 3 min innan det går att använda den.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jättebra steamer som underlättar mycket! Snygg att ha framme och kläder/textil blir rakt på ett ögonblick. Kommer användas flitigt!
  Önskar att vattenbehållaren var lite större, man får fylla på ofta.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  En fantastisk produkt som uppfyller alla mina krav och lite till.
  Plus för att den är snygg och lättanvänd. Smidigare att pli på fram än ett strykjärn.
  Enda nackdelen jag kan komma på är sladden men samtidigt är det något jag kan leva med.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag tycker att den fungerade utmärkt. Den är enkelt att ta fram, använda och sedan ställa tillbaka. Du behöver inte ta fram hela strykjärn mm utan du kan enkelt göra dina kläder snygga igen! Om ni är som mig, inte har mycket tid över kan jag starkt rekommendera! Smidig!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Steamern är enkel att hantera och smidig då den är liten. Blev förvånad över hur enkelt det var att använda den i jämförelse med ett vanligt strykjärn. Den fungerade bra då den tog bort både skrynklor och lukt. Däremot måste man fylla på vatten väldigt ofta.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Nu har jag hunnit använda denna steamer nästan varje dag sen dag 1. Är fortfarande förälska utan att ljuga!

  Några klagar på att den inte är sladdlös. Min erfarenhet av sladdlös elektronik som tex strykjärn är att dom inte blir lika effektiva.
  Sladden på steamer är lång och är inte i vägen.

  Den är snygg, det tog dock ett tag innan jag lärde mig hur jsg skulle få kläderna raka men när jag hittade tekniken. Då gick det fort, jsg rekommenderar starkt denna steamer. Framförallt för oss med allergi och astma. Stranden tar nämligen död på bakterier och min sambo och mitt ena barn har eksem och då kan steamer även användas för att döda bakterier.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Superbra att använda för att fräscha upp kläderna & ta bort allt skrynkel! Värms upp snabbt & hinns med att använda även en stressig morgon. Tar ett tag innan man får in rätta knycket, sen går det undan!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jättenöjd med denna, även på örngotten funkade denna bra. Kan tycka att vattentanken var en aningen liten men den levererar helt klart det den säljer.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt perfekt för att fräscha upp dina kläder blir slätt och värms upp snabbt! Jag kommer inte att använd strykjärn längre! Skön att hålla och snygg design, hade önskat lite längre sladd. Jag jar testat på klänning jumpsuit och bröllopsklänning! Även gardiner funkar perfekt när de är upphängda😍
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jättenöjd med produkten. Har lite större vattentank än andra steamers jag provat. Smidig och fräschar även upp kläder man haft en dag eller två. Använder den flera gånger i veckan.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Super bra produkt som hjälper till att underlätta en stressig måndagsmorgon!
  Lång helg? Inte tid att stryka och förbereda inför måndag? Inga problem! Med denna fixar du den rynkiga måndags skjortan på nolltid! Så skippa strykjärnet :)
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tyvärr så känns den inte tillräckligt kraftfull. Funkar kanske för att stryka en t-shirt eller något annat där det inte är så noga. Provade två exemplar men lämnade tillbaka båda.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra produkt! Tyckte att den var riktigt snygg och enkel att använda! Perfekt om man bara vill stryka en skjorta och inte orkar dra fram ett stort strykjärn/strykbräda.
  Helt perfekt för en lat student! Rekommenderar den till alla som ej gillar att stryka. Den var så enkel att använda!