Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus RT-AC58U

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Routrar (65)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Works perfect!

  Easy to setup with ASUS App, has great specifikations for the price!
 • Acceptabel
  1 år sedan
  efter 7 månader användning började tappa anslutning till internet varje halvtimme, omstart krävdes hela tiden, lämnades tillbaka. när den funkade fick man trådlös typ 250 mb från 1000 mb lina.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nja. Jag kommer från en Comhem-router och jämfört med den känns det om att AC58:an har både sämre räckvidd och hastighet. Eftersom jag har gått från koax till fiber borde väl snarare siffrorna ha blivit något bättre.

  Så jag är inte helt imponerad, borde nog kört på AC66 eller AC68 istället. Även om denna har fyrkärnig processor har den mindre RAM än sina syskon. Känns också som att 3x3 MIMO är mer värt än 2x2 MU-MIMO i dagsläget. Denna router är ju dock nyare, och formatet är väldigt smidigt.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Funkade hur bra som helst i min treplansvilla. Efter att ha uppdaterat den i maj 2018 så började den strula som fan och är extremt långsam, täckningen blev sämre etc. Får väl se om det blir bättre med nästa uppdatering. Förövrigt har den funkat kanon med fantastisk räckvidd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra täckning, snabb och enkel att komma igång med.

  Gjorde firmware update som den hittade. Rullade enkelt igenom

  Bra räckvidd även på 5GHz bandet
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har haft denna i ett år nu utan några som helst problem.
  Flera iOS- och Androidprylar igång för jämnan, en NAS, Playstation, ATV, Macar, en trådlöst bryggad gammal rt-n56u och ibland PCs.
  Tvärlugnt och stabilt. 5GHz når genom ett par tunnare betongväggar också!

  OBS! En stjärna bort för att denna inte kan köra Merlin FW , viket iofs beror på biligare chip, och en får ju vad en betalar för, men bra att veta!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bor i tvåplansvilla med fiber 100/100, uppgraderade från en äldre D-Link. Mycket nöjd, efter installation och kopiering av konfiguration har den tickat på utan några som helst bekymmer. God täckning och bra genomströmningshastighet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Med MU-MIMO teknologi och Quad-core processor gör denna router bättre val än många andra äldre router med högre prislapp . Har många inkopplade enheter genom Wi-Fi som fungerar utmärk utan att förlora anslutningshastighet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fungerade på en gång efter uppstart. Har BB fiber med 100/10. Bor i 70 kvm 3a med betongväggar från 50 talet. Når 5 ghz bandet i alla rum med stängd dörr. Enl Bredbanskollen har jag 110/12 i wifi så är mer än nöjd. Inte pillat och ändrat några inställningar mer än att uppdatera till Asus senaste firmware. Topp topp!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Du kan lita på Asus produkter. Köper alltid det märket inom Data.
  Grym router, aldrig några problem.
  Rekommenderas!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Använt nu i 3 mån.
  Förvånansvärt mycket bättre täckning på bägge banden än min gamla Linksys EA6900. MU-MIMO, tillräckligt mycket bandbredd trådlöst och GigabitLAN trådat. Klart godkänd byggkvalité, känns rejäl trots att den är ganska så liten. I min mening fult designat web gui för managering men man hittar det man behöver och det estetiska åsido verkar mjukvaran robust. Inte ett enda fel hittills. Mycket nöjd.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vad som inte syns på prisjakt är att denna har quad core-processor i sig. Grym router generellt! Dessutom 3 år nyare än den annars populära 68:an som jag valde mellan. Argumentet för 68an brukar vara att den har dual core istället för 66ans single core, men denna har alltså quad. En extra antenn också.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den första klarade av sitt jobb i ca 30 minuter innan alla utrustningar tappade anslutningen och routern hängde sig. Kopplade ur wan/lan kablar och lamporna släcktes ej.
  Ibland funkade bara 2.4ghz.
  Lämnade tillbaka och fick en ny, fungerade i 4h och den stängde då av wifit med omstart som enda hjälp.
  Har ca 6 anslutna trådlösa utrustningar(iphones, atv, tv, ps4, dator) vilket routern borde klara av men icket.
  Återlämnas och bytes till en Ubiquiti AC AP istället.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket nöjd. Äntligen klagar inte sonen när han spelar CS och vi ser på Netflix ????
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Råkade ut för ett missöde före jul. Råkade stoppa in fel strömkabel i min AC68U så den bokstavligen brann upp. Köpte en AC58U och jag kan säga att jag upplever den som lika bra som den dyrare AC68U. AC58U har tuffat på felfritt nu i tre veckor. Lika bra täckning som min tidigare router och detta trots att den är mindre och behändigare än AC68U. Kan absolut rekommendera AC58U som ett fullgott (och nyare och billigare) alternativ till den mycket uppskattade AC68U.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Valde mellan denna Asus RT-AC58U utan omdömen på prisjakt, och den lite dyrare AC68U som hade många fina omdömen. Vill därför meddela att AC58U också fungerar bra, den har inte strulat och tappat någon trådlös enhet, fast den står i ena hörnet av huset täcker den ändå hela huset på båda frekvenserna (trots att jag inte vet hur jag ska rikta antennerna). Gränssnittet är lätt, ett av barnen konfigurerade den på några minuter, inklusive VPN-klient som var väldigt bökigt på den gamla routern.