Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Anova Precision Cooker Wi-Fi

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Anova Sous vide (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med min Anova sous vide Bluetooth + WiFi som jag nu haft i någon månad. Har hittills hunnit lagat lax, entrecoté och fläskkarré (24 h carnitas/pulled pork) och allt har blivit perfekt. Ikväll blir det ankbröst. Det känns omöjligt att misslyckas. Matlagning på helgen har blivit jäkligt skoj för en tekniknörd som jag.

  Några plus och minus:
  + Intuitiv manövrering
  + Robus och snygg
  + Ballt att kunna välja ett recept i appen och bara trycka på "Start cooking" så löser Anova resten (temperatur och tid)
  - Lite struligt att koppla upp sig på WiFi, men det löste sig
  - Appen blir bättre och bättre, men det finns lite kvar för utvecklarna att jobba på

  Köpte Bluetooth + WiFi-modellen för 1099 kr från tillverkarens hemsida, vilket är ca 700 kr billigare än det lägsta priset som finns listat här.

  Köpte Bluetooth + WiFi-modellen för 1099 kr från tillverkarens hemsida https://sv-se.anovaculinary.com/ där de har 500 kr rabatt, vilket gör att produkten är ca 700 kr billigare än det lägsta priset som finns listat här. Skulle absolut vilja slå ett slag för WiFi-modellen då den bara kostar 100 kr mer. Det är faktiskt ganska schysst att kunna lämna hemmet och fortfarande ha koll på maten, speciellt vid långkok.

  Obs! Gällande kommentarer som klagar över dålig app och WiFi så vill jag bara säga att utvecklarna har uppdaterat appen ca 1 gång/vecka i flera månaders tid där man ständigt gjort förbättringar av både app och WiFi-anslutning. Idag fungerar det mycket bättre än för några månader sedan.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Tappar kontakten med blåtand när jag går in i ett annat rum än köket. Uppkopplingen till hemnätverket fungerar dock utmärkt och jag kan styra Anovan från jobb. Lättstyrd via appen. Att ställa timern på själva Anovan är pinsamt omständligt och det står inte ens hur man gör i den utökade manualen på nätet! Den är flexibel nog att fungera i ett 2 liters kärl. Värmer upp hyfsat fort och är rätt tyst. Även snygg. Sammanfattningsvis: bra om den funkar med hemnätverket, köp något annat annars.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Mycket nöjd.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Haft min i 2,5 år och är supernöjd. Appen har blivit helt ok, efter att ha varit småkass i början. Pipandet när den är klar är väl det enda störningsmomentet, men det kan jag leva med. Grym grej!
 • Dålig
  9 mån sedan
  Bra produkt hårdvarumässigt som ger supergod mat. Men när den är klar så piper den OAVBRUTET! Den kan pipa i flera timmar. Det finns inget bra sätt att stänga av pipet från appen. När man frågar supporten när de tänker fixa det så säger det bara att det ska vara så. Köp en annan produkt med bättre app. Bara provad denna, men det finns garanterat en produkt med bättre app. Den tappar konstant kontakten med Wifi också och appen säger att den inte hittar den.
 • Usel
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Har ej lyckats koppla ihop med wifi och Bluetooth kopplingen funkar dåligt (kan ej se temperatur osv). Har tagit kontakt med supporten om att den ej går att koppla upp med wifi. Om jag får den att funka via wifi kan jag ändra betyget, annars känner jag att det är bättre att köpa en utan Bluetooth och wifi då dom fyller upp samma funktion.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt outstanding
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den bästa sous vide'en i Europa, och näst bäst i världen för hemmabruk - enligt dom flesta, och mig.
  Grymt nöjd, bra byggkvalité, appen fungerar bra och utvecklas, resultatet blir perfekt.
  Inga problem med Bluetooth eller WIFI, 2.4Ghz med AP och ett 5Ghz som överlappar. Är man osäker och inte så kunnig inom nätverk kan jag rekommendera att tillfälligt stänga av 5Ghz när man ansluter. Vet att det finns enheter som kräver det för vissa konfigurationer. Tappar aldrig kontakten!
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Själva värmen och precisionen är helt ok, men appen och den trådlösa delen, då framförallt Wifi är ett stort skämt, rusigt dålig och amatörmässig konstruktion, kanske något som man kan förvänta sig från en kinakopia från Aliexpress för 100kr inkl frakt men inte för dessa pengar! köpen ett annat märke!
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra om den hade fungerat.

  Stödjer inte flera APs med samma namn
  Stödjer inte nät som delar 2.4/5ghz
  Stödjer inga specialtecken ex -/. I lösenordet på Wi-Fi

  Appen tappar konstant kontakt med Anovan som svarar med att starta om tilllagnings programmet när man öppnar appen.

  Hade trott mer om denna maskin med tanke på hur alla lovordar den...
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter 13 månader gick termostaten sönder. Köpte på https://anovaculinary.com/ som endast ger 12 Månaders garanti gör att den hamnar i sopporna. Riktigt uselt att den går sönder efter 13 Månaders sparsamt användande.
  Rekomenderas ej!

  Uppdatering: Efter en lång och till slut lite uppgiven maildiskussion så ångrade sig Anova och skickade en ny enhet. Bra att de ändrade sig och var lite resonabla. Det höjer betyget något.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har använt den i över 1000 timmar. Fantastisk. Min första Sous Vide så har inte mycket att jämföra med.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  * Lätt att konfigurera och installera (installera appen, anslut strömmen, hittar den automatiskt och fyll i lösenordet för wlanet, klart)
  * Värmer snabbt upp vattnet och håller tempen stabilt
  * Mycket tyst (lite dovt susande på sin höjd om man står nära)
  * Bra justerbar fäste, fäster bra och lätt att justera

  Känns mycket stabil och välbyggd
  I dagsläget kan jag inte se något negativt, återkommer och uppdaterar i så fall

  Köptes direkt från https://anovaculinary.com för ~1500 inkl frakt
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kampanj på https://anovaculinary.com/anova-precision-cooker/ just nu med 60€ rabatt så idag kostar dessa ca 1500 från tillverkarens sida.

  Väntar på att få hem min.