Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha WX-010

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha Mobilhögtalare (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.45)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Bra ljud, fast att para ihop flera i andra rum och spela samma låt i hela huset går en stund sedan tappar appen kontrollen, som inte iofs i början löser att koppla upp sig direkt med spotify (via appen)!
  Senaste musiccast med 5.1 etc, nä, då kan man inte uppgradera vare sig dessa eller den 1 år gamla sound-baren att lösa det.... dåligt!
 • Usel
  1 år sedan
  Jag har nu haft Yamaha Music Cast i 3 år. Det är overkligt dåligt. Jag vill verkligen varna för denna skit.

  Användargränssnittet i appen är obegripligt och svårt att hantera. Det är ologiskt och omständligt. När grejjorna väl funkar låter det iofs bra, rent tekniskt är det en bra musikanläggning (jag har ett stort Yamahasystem i vardagsrummet och ett antal mindre Yamahahögtalare i olika rum, som alla sitter ihop via WiFi). Men att Yamaha ff efter tre år inte förstått hur man gör användargränssnitt är så svagt så svagt.

  Jag har märkt att vi tom drar oss för att använda systemet. Det är för krångligt och instabilt. Och jag är mycket van vid teknisk utrustning.

  Nu har vi även skaffat en Echo Dot med Alexa, eftersom Yamaha annonserat att de gjort ett sk "skill" till Alexa. Tänkte att det kanske kunde underlätta hanteringen. Jag borde ha kollat recensioner på Amazon om detta "skill" innan jag köpte Echo Dot'en. Att försöka köra MusicCast mha Alexa är helt meningslöst. Det funkar ännu sämre än appen. Läs recensionerna, det är den mest konsekvent sågade produkt jag sett. Meningslös skit från början till slut. Ett hafsverk utan ambition att någonsin vara användbar. Vad fan håller de på med på Yamaha? De har tappat förståndet. Köp något annat. Det svider att erkänna mitt felköp. Det är utrustning för sammanlagt 45.000 som pga Music Cast är obrukbart på det sätt det var menat. Man kan ff använda det som en "gammaldags" utrusning där man öppnar luckan till skåpet o trycker på knappar etc. Som på 60-talet...
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Verkar funka bra! Inte provat så mycket än..
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Första testat efter inköp. Snabbt och installera. Jag gillar appen och speciellt kunna koppla upp sig via netradio, dlna server osv. Musiccast funkar otroligt bra och jag ser definitivt en stor konkurrent till Sonos. Jag ville inte välja Sonos för tycker det är för dyrt. Där är lite fel i musiccast appen när man hoppar fram o tillbaka i den - då försvinner skivomslag och playknappar - men det fixar de säkert. Airplay fungerar kanon från t.ex iTunes på iPhone. Jag gillar både bas och ljud. Man kan justera ljudinställningarna och spara dessa.Varje användare kan spara sin egen inställning. Designen på högtalaren är trevlig och smälter ni. Nu vill man köpa en till för stereo! Har denna i köket. Köpt för rea 1490 kr och det är det absolut värt. Kan inte uttala mig om länka flera högtalare osv , för har bara en.
  Jag har inte riktigt förstått om det är en inställning eller annat , när man sätter igång högtalaren så startar den låt / radio som man stängde spelaren med när man lyssnade.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt snygg och stilren design. Helt ok ljud, hade kunnat vara mer bas i ljudet.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg, stilren, väldigt bra ljud! Enkel att använda med appen, enkel installation och smidig produkt över lag - allt var väldigt enkelt.
  Appen behöver modifieras lite och göras lite mer logisk, just nu är det några steg hit och några steg dit för att ex parkoppla osv. något jag frågade Yamaha om och det är en uppdatering på gång så då kan jag bara säga positiva saker om denna högtalare!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg och stilren högtalare med bra ljud. Gillade akustiken och den var enkel att koppla ihop med tillhörande app och även Spotify.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En smidig produkt med en helt okej ljud. Tycker att basen är lite klen men annars bra ljud. Tycker det ordinarie priset är aningen högt för det ljud man får.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Liten, kraftfull och snygg design! Levererar bra ljud för sin storlek, har man två högtalare blir det än bättre! Enkel installation genom ”steg till steg” funktion. Nöjd!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Förvånansvärt bra ljud i den lilla rackarn. Jag har den både i köket och badrummet. Smidig att flytta. MusicCast gör allting så mycket lättare. Supernöjd.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Liten och stilren högtalare. Funkar perfekt ihop med appen musiccast. Sonen är överlycklig då det spelas musik på hans rum så fort han kommer hem tills han går och lägger sig! Plus att Spotify kan vara igång när det ringer i mobilen! Dock något dyr
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Extremt bra ljud för att vara så liten, synkar perfekt med Iphone och andra Apple produkter.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Liten och nätt med bra ljud! Passar perfekt för oss att ha i köket så man kan lyssna på musik med bra ljud när man gör något så tråkigt som att laga mat. Höjer stämningen perfekt!
  Rekommenderar denna starkt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag tycker att denna är underbar verkligen när de gäller ljud design enkelhet ja egentligen allt. Finns bara ett litet problem när man länkar två eller fler högtalare trådlöst över WI-FI nätverket så kan de bli lite fördröjning med ljudet, det kan hacka lite osv. Men detta endast om man har ett lite svajigare nätverk hemma eller om de finns för stort avstånd hemma router och högtalare. Men ändå så ger jag den ett fullt betyg så himla nöjd! Denna är ett måste enligt mig!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Liten och smidig högtalare, väldigt bra ljud för en så liten högtalare. Ljudet är klart och fint. Lätt att installera och ”casta” musik till
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Liten högtalare med perfekt ljud! Ljudet är tydligt. Snygg design! Dock högt pris.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En förhållandevis liten högtalare en kraftigt ljud. Stöd för både wi-fi och bluetooth. Enkel att koppla upp till mobilen för musik från tex. Spotify. Kan också kopplas ihop med Yamaha soundbar och ge ett bra sorroundljud. Trist att den endast kan kopplas in i väggen då den annars vore smidig att bära med sig
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En produkt med bra design som är hyfsat enkel att få igång och koppla ihop med övriga produkter soundbaren. Onödigt sto, jag gillar en högtalare som är lite mer mobila - men det är kanske inte riktigt syftet med denna. Bra ljud för sin storlek!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har provat denna tillsammans med Yamahas nya soundbar (YAS-306). Soundbaren var i vardagsrummet och denna i köket. Overall så gillar jag denna högtalare men mycket handlar också om vart i ett rum man placerar den. Fint ljud, bra värme och botten för storleken. Ansluter blixtsnabbt med appen samt när man kopplar ur och förflyttar den (tex tog jag in den till badrummet några gånger när jag duschade vilket gick super smidigt och är väldigt uppskattat!) För priset är detta absolut en 8/10. Appen går dock att arbeta på mycket mer, vore det inte för att jag är ganska tekniskt kunnig hade det nog varit lite knepigt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  perfekt storlek att ta med sig i resväskan och bra ljud. hade en större högtalare från Marshall förut men den åkte ut då det här ljudet var betydligt mycket bättre. Har ingen kunskap eller större intresse av ljud men den här hör man verkligen skillnaden på. på snygghetsskalan får den 6 av 10. funktionsmässigt, 10/10. finns inget jag är missnöjd över.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastisk liten högtalare från Yamaha. Trots sin storlek ger den extremt bra ljud. Fann det något krångligt att parkoppla denna med soundbaren (därav inte toppbetyg) men när man väl lyckades så är denna lilla rackare det perfekta valet om man vill ha en högtalare som är både stilren och med ett extremt bra ljud. Rekommenderas!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En liten och smidig högtalare med stort ljud. Plusset ligger i att enheterna kan kopplas ihop och bilda ett system, tyvärr var den lite krånglig att få den att fungera med soundbaren. Men när den väl var parkopplad så gick allt att styra med appen- toppen smidigt!
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Placerade WX-010 högtalaren i badrummet, roligt att kunna få musik även där. Den hade bra ljud för sin storlek. Det var smidigt att installera samt koppla ihop med andra Yamaha högtalarna i appen. Stilren design.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En liten snygg högtalare från Yamaha. Den är superenkel att koppla in och inom några minuter har du ett grymt ljud. Trots att högtalaren är liten har den ändå ett riktigt bra ljud. Är du ute efter ett riktigt basljud ska du välja en större högtalare. Men denna lilla rackaren ger ett bra fylligt ljud. Till högtalaren finns en app, Music Cast, som du lätt kan styra högtalaren, ljud och ljudinställningar. Med appen kan du lätt koppla ihop andra högtalare från Yamaha och få en ännu större ljudbild. Du styr alla högtalarna enkelt med appen.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En produkt med snygg design som är hyfsat enkel att få igång och koppla ihop med övriga produkter i kategorin. Tycker dock den är lite klumpig, jag gillar en högtalare som är hyfsat mobil - men det är kanske inte riktigt syftet med denna. Bra ljud för sin storlek!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Stilren liten högtalare med bra ljud och lätt att manövrera via smartphone och appen MusicCast
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Supernöjda med vår Yamaha Yas! Bättre ljud än väntat, väldigt snygg design också! Det var enkelt att installera & fungerar bra med appen. Toppen verkligen! Vi använder den flitigt här hemma, och mannen i huset är väldigt nöjd med denna!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En snygg och smidig högtalare som når upp till förväntningarna. Enkel att installera och koppla upp sig på, även enkel att koppla ihop med andra Yamaha-högtalare. Med hänsyn till högtalarens storlek och prisklass är vi mycket nöjda med det den levererar.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg design, lätt att använda. Perfekt att man kan koppla ihop med soundbaren och göra på olika sätt! Bra ljud men det är bättre ljud i soundbaren dock!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra ljud, perfekt att ha i köket eller i badrummet.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag blev ganska nöjd med dessa produkter. Tyvärr blev jag lite besviken på basen men annars tyckte jag att det var snygg design på högtalaren och soundbaren. Det var enkelt att installera och koppla ihop soundbaren med högtalaren. Själva appen man fick installera i mobilen var lite långsam men fungerar helt okej.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Perfekt att att i trappan då jag får det perfekta soundet. Jag saknar lite mer bas och att man ska kunna ställa in lite olika ljud vågor. Men går snabbt och enkelt att bara koppla upp sig och spela musiken!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ger ett bra ljud över hela lägenheten och är perfekt att ha i köket. Ett plus är att den går att hänga på väggen ifall man vill det. Helt klart värt pengarna!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett bra ljud i hela lägenheten.
  En enhet i vardagsrummet och en i sovrummet eller köket.
  (Just denna högtalaren passar kanon i köket)
  Ganska lätt att para ihop enheterna med varandra och med våra mobiltelefoner.
  Det enda vi upplevt som mindre bra är att enheterna ibland tappar kontakt med varandra. (kan bero på vårt WiFi)
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra ljud i kompakt format. Enkelt att komma igång via appen. Dock känns appen lite föråldrad. Länkfunktionen som tillåter användaren att länka ihop flera Yamaha MusicCast-högtalare fungerar endast via appen. Man kan givetvis använda Bluetooth eller AirPlay men då är man begränsad till en högtalare i taget.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sjukt imponerande liten pjäs! Sjukt mycket mer prisvärd än sonos!