Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tefal Talent Pro Stekpanna 28cm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tefal Stekpannor (240)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lätt och bra, stor stekyta och blir snabbt varm på induktion. Beläggningen håller typ 2år vid lagom vårdslös användning. Om man inte diskar i diskmaskin, inte steker på för hög värme, inte använder metallredskap eller kyler av den för snabbt i vatten efter stekning håller den längre. Gjutjärn eller rostfri utan beläggning håller såklart bättre men ger inte lika bra non stick.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Bra stekpanna, men dålig livslängd. Trots bra skötsel är beläggningen borta efter två år. Plasthandtaget är också ett dåligt val för er med gasspis. Mitt handtag smälte och gav mig ett rejält brännmärke på handen.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Bra så länge den funkar. Har haft två som jag skött väl och varit försiktig med ytbehandlingen som tyvärr blivit obrukbar efter två år på båda pannorna. Ett dåligt miljöval i längden. Hädanefter kommer jag satsa på kvalitet.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Denna fettsnåla panna har jag haft mycket användning för. Snabb upphettning, steker mycket bra även "torra" ingredienser. Rekommenderar den starkt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En mycket bra stekpanna, fettsnål, blir mycket bra stekyta,, skulle gärna rekommendera den till alla som ska köpa stekpanna.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Superbra stekpanna, så prisvärd. Bra med en indikator, blir så tydligt för barnen när pannan har rätt temperatur. Enkel att rengöra och inte för tung. Det blir en bra stekyta och den bevarar smakerna bra.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jätte bra panna som gör vad den ska , Inget bränns vid och den håller värmen jämnt. Gillar att den har höga kanter så att man kan laga större mängd mat så som köttfärssås osv.
  Ett minut är plasten på handtaget, hade hellre velat ha hela i metall men ingenting som påverkar tillagningen.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gedigen stekpanna med bra Tefal-kvalitet och smarta funktioner. Non-stickbeläggningen är mycket bra och gör den även lättdiskad. Bra storlek och vikt! Relativt höga kanter vilket gör att den klarar större mängder mat, men precis lika bra till att steka ett ägg eller två.
  Enda negativa jag kan komma på är att handtaget är tillverkat i både metall och plast, därav en skarv mellan dessa. Hade föredragit antingen det ena eller andra materialet, -utan skarv. Kan rekommenderas!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb uppvärmning och fin design!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt stor stekpanna, kan användas med fördel när man ska göra matlådor. Till vardagsmatlagningen är den kanske lite stor men lika användbar som alla andra. gillar funktionen som berättar när man ska börja steka, underlättar så man slipper bränna oljan eller fettet.