Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tefal Talent Pro Stekpanna 28cm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tefal Stekpannor (218)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.59)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Lätt och bra, stor stekyta och blir snabbt varm på induktion. Beläggningen håller typ 2år vid lagom vårdslös användning. Om man inte diskar i diskmaskin, inte steker på för hög värme, inte använder metallredskap eller kyler av den för snabbt i vatten efter stekning håller den längre. Gjutjärn eller rostfri utan beläggning håller såklart bättre men ger inte lika bra non stick.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Bra stekpanna, men dålig livslängd. Trots bra skötsel är beläggningen borta efter två år. Plasthandtaget är också ett dåligt val för er med gasspis. Mitt handtag smälte och gav mig ett rejält brännmärke på handen.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Bra så länge den funkar. Har haft två som jag skött väl och varit försiktig med ytbehandlingen som tyvärr blivit obrukbar efter två år på båda pannorna. Ett dåligt miljöval i längden. Hädanefter kommer jag satsa på kvalitet.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Denna fettsnåla panna har jag haft mycket användning för. Snabb upphettning, steker mycket bra även "torra" ingredienser. Rekommenderar den starkt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En mycket bra stekpanna, fettsnål, blir mycket bra stekyta,, skulle gärna rekommendera den till alla som ska köpa stekpanna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Superbra stekpanna, så prisvärd. Bra med en indikator, blir så tydligt för barnen när pannan har rätt temperatur. Enkel att rengöra och inte för tung. Det blir en bra stekyta och den bevarar smakerna bra.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jätte bra panna som gör vad den ska , Inget bränns vid och den håller värmen jämnt. Gillar att den har höga kanter så att man kan laga större mängd mat så som köttfärssås osv.
  Ett minut är plasten på handtaget, hade hellre velat ha hela i metall men ingenting som påverkar tillagningen.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gedigen stekpanna med bra Tefal-kvalitet och smarta funktioner. Non-stickbeläggningen är mycket bra och gör den även lättdiskad. Bra storlek och vikt! Relativt höga kanter vilket gör att den klarar större mängder mat, men precis lika bra till att steka ett ägg eller två.
  Enda negativa jag kan komma på är att handtaget är tillverkat i både metall och plast, därav en skarv mellan dessa. Hade föredragit antingen det ena eller andra materialet, -utan skarv. Kan rekommenderas!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snabb uppvärmning och fin design!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt stor stekpanna, kan användas med fördel när man ska göra matlådor. Till vardagsmatlagningen är den kanske lite stor men lika användbar som alla andra. gillar funktionen som berättar när man ska börja steka, underlättar så man slipper bränna oljan eller fettet.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har använt det här vädret idag eftersom jag fick det och jag är så glad med det! Har försökt att laga mat mycket annorlunda än kött att fiska och det fungerar lika bra: D Det är otroligt lätt att tvätta för hand. En sak är att jag inte förstått mig själv på cirkeln i mitten?
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra stekpanna som blir varmt snabbt. Positivt överraskad eftersom det är så rimligt! Det är lätt att steka och du behöver inte mycket smör eller olja för att använda den. Det är också en vattenkokare att städa, sakerna fastnar inte, jag har lyckats med allt jag har använt den här så det rekommenderas starkt för mig!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket nöjd med denna pan. Lätt att använda, lätt att tvätta. Märket i mitten berättar när pannan är tillräckligt varm och klar att användas. Inga brända rätter! Omeletter lossas löst utan problem, biffen sitter inte fast i pan-tip toppen! Bra med kanter, så låt det inte strömma ner på pannans utsida om du ska hälla den.
  Rekommenderas!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lätt och bra stekpanna ..
  Denna panna är lätt. För närvarande mycket nöjd. Ingenting fastnar. Gör dig redo för stekning.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta är förmodligen en av de bästa pannor jag har använt. Det är både lätt att hålla, bra att använda, ger utmärkt resultat utan fett och lätt att rengöra och hålla rent.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra panna! Håller värmen varm och värmer frusen mat till hamburgare och biffar. Trevlig beläggning som gör att maten inte sväljer och fastnar. Den enda nackdelen är att handtaget gör det möjligt att inte sätta i ugnen för att avsluta till exempel. omeletter etc