Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cylinda K 1085 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cylinda Kylskåp (70)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  *Bullrigt kylskåp. Mycket dov ton. "41 db" kan inte stämma. Passar i fikarummet i en bullrig industrilokal.
  *Invändig volym är bara 106 liter. Det står på Bygghemma, tretti, cdon mfl att invändig volym är 132 liter, men det stämmer inte.
  * Telefonkö på Cylinda kundservice är 2 timmar och även på Bygghemma, ca 2 timmar på vardagar. Det blir några samtal så räkna med att spendera ca 10-15 timmar i telefonkö.
  *Du måste vara tillgänglig dagtid på tisdagar. Cylindas "servicetekniker", (service?) (tekniker?) kan bara åka ut till ditt område på tisdagar. Du måste avboka allt viktigt du har bokat för den dagen. När han kommer dit säger han att han har ont i ryggen så att han inte kan flytta på kylskåpet. Han står och lyssnar (mäter inte) och säger att kylskåpet ska låta så. Han berättar också att studenter inte kan sova när de har detta kylskåp i sina studentrum. Men man kan inte reklamera pga ljudet.
  *Det tar tid innan man får lov att reklamera, men det går betydligt snabbare efter att du kopplat in konsumentverket och låter all kommunikation ske via email. Man kan reklamera det pga att felaktig invändig volym står i annonsen på Bygghemmas och de andra butikernas websidor.
  * Återbetalning sker på Julafton, eller en månad efter att du skickat tillbaka kylkåpet. God Jul!