Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Braun Series 7 7899cc

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Rakapparater (124)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Apparaten kändes väldigt mjuk och gav en fin och len rakning. Har väldigt känslig hud, så för daglig rakning har jag ännu inte stör på bättre. Priset är saftigt men om jag använder den varje dag är det värt det, speciellt om jag jämför med billigare Philips modeller!
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Första gången jag använder rakapparat och jag är inte särskilt nöjd. Dålig rakning och på flera ställen är det fortfarande stubb kvar. Hur jag än gör så blir det ingen slät rakning under hakan. På kinderna fungerar den utmärkt. Enkel att rengöra och använda men det hjälper inte så mycket när dess huvudfunktion ger ett mediokert resultat. För det priset hade jag förväntat mig mer, tacka vet jag hederliga rakhyvlar.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har alltid varit ekonomisk av mig och aldrig investerat i en dyr rakapparat. Eftersom jag har en lättirriterad hud blir huden röd och knottrig efter varje dagsrakning. Redan efter en användning av Braun som jag fått testat känner jag mig väldigt nöjd. Det känns väldigt enkelt och smidigt och resultatet var len och jämn, att det är enkelt att rengöra är ett plus i kanten. Ljudvolymen kunde varit något lägre annars bra maskin! Kan rekommendera till de som har känslig hud och vill raka sig varje dag.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft en Braun series 3 sedan 10 månader och jämför den med min nya series 7 9899. Apparaterna är jämförbara i storlek och vikt och ligger båda bra i handen. Skärhuvudena är ganska lika men rörlig på 7:an. Trimmern på 3:an är bättre placerad och känns effektivare. 7:ans trimmer blir skymd när man ska trimma mustaschen t ex. Rakningen går snabbare med 7:an och blir något slätare, kanske på grund av högre vibrationshastighet. Båda går bet på långa strån som ligger tätt mot huden. Då kan det hjälpa att köra med trimmer först. Bruksanvisningen betonar behovet av smörjning vilket sker i 7:ans laddstation. Kräver dock dyra vätskepatroner. Sköljning i vatten och smörjning nån gång i veckan med tunn olja fungerar annars bra med båda. Samtidigt är det bekvämt med en laddstation om än något klumpig. Till 7:an medföljer ett utmärkt heltäckande resefodral medan 3:an har ett välfungerande plastskydd för själva huvudet.
  Välj 7:an för bästa rakresultat. Stor prisskillnad gör 3:an mer prisvärd.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har nu använt min nya rakapparat i en dryg vecka. Min första Braun-maskin, då mina tidigare har varit Philips. Måste säga att denna låter en hel del mer, men lämnar helt klart färre hår efter sig. Den är inte perfekt, det blir inte riktigt som med hyvel, men det är i alla fall mycket bra. Gillar även den medföljande rengörningsstationen, men misstänker att den kan bli dyr i längden...

  Totalt sätt är jag mycket nöjd!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bra rakning, otroligt hudnära rakning och så gott som ingen irritation efteråt,det blir slätt och mjukt och går fort,greppvänlig ligger bra i handen,mycket bra att man kan skölja den under rinnande vatten, bra att man kan anpassa för känsliga område,Bortser man från det höga ljudet så är rakningen nu ett rent nöje,en sak jag blev förvånad var att det fans ingen skyddslock för Skärhuvud.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag tycker detta är en mycket kompetent rakapparat, och jag vill absolut rekommendera den. Den enda reservation jag har är priset, som jag tycker är en aning högt.
  Resultatet blir mycket bra och renrakat. Som alltid är det lite problem med halshåren, så där man behöver ta någon extra gång för att få bort all stubb, men slutresultatet blir bra även där.
  Ett stort plus för laddningsindikatorn så man ser när rakapparaten behöver laddas. Det finns även en inställning för mjukare rakning, men jag märker ingen större skillnad mellan lägena. Alla ger bra resultat utan att irritera huden.
  Det medföljer en ladd/rengöringsstation också vilket är ett bekvämt sätt att ladda och rengöra rakapparaten. Det finns en hygienindikator som visar när det är dags att rengöra rakapparaten, men om man skall följa den till 100% blir det nog dyrt i längden för behållarna med rengöringsvätska kostar en bra slant också. Det går att rengöra rakhuvudet med vatten också (men det påverkar inte hygienindikatorn).
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har tidigare använt en rakapparat (Philips) med tre roterande ”huvuden” som har rätt många år på nacken.
  Därmed var jag lite nervös inför fösta rakningen med denna Braun, då jag hört att övergången mellan dom två varianterna skulle kännas i skinnet.
  Men oj vilken skillnad, den är väldigt effektiv och följsam över ansiktet och absolut ingen irritation i skinnet efteråt.
  Med denna rakapparat behöver man inte stå och ”harva” i tio minuter för att få ett gott resultat!
  Tycker rakapparaten är väldigt gedigen byggd men däremot är laddning/rengöringsstationen lite väl stor och skrymmande.
  Det är riktigt smidigt att göra en manuell rengöring under kranen då man enkelt lossar rakhuvudet.
  Men det absolut enklaste är givetvis att köra rengöringsprogrammet men jag är osäker på hur viktigt detta är för resultatet i längden.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har nästan uteslutande använt rakapparater från Braun sedan jag började att raka mig för många år sedan. Denna rakapparat är riktigt bra då den ger en väldigt hudnära rakning utan irritation. Dessutom är den lätt och man får ett bra grepp om den. Rengöringsstationen fungerar klart bra och ger en fräsch känsla vid varje rakning.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Överraskande bra resultat!

  För mig måste en rakapparat vara väldigt enkel att komma igång med rakandet! Först när jag såg allt som medföljer i paketet såg det ut som NASA projekt, men så illa var det inte, lugnt. Det gick snabbt att komma igång med denna! Rakapparaten är väldigt lätt, välbalanserad och användarvänlig. Skonsamt mot huden och rakar bra in i djupet. Det gillar jag skarpt! Tydlig indikator för batteritid och hygien status. Det kändes tryggt att raka med denna! Mycket nöjd så här långt.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  40 bast och inte rakat mig med apparat sen 90-talet. Nu tog jag mig äntligen mod och köpte denna apparat. Mina minnen från 90-talet var rakblämmor, röd hy och klåda efter att ha rakat mig med apparat.
  Gick rakt på torrakning och som denna apparat levererade; otroligt hudnära rakning och så gott som ingen irritation efteråt.
  Nu får hyveln gå i pension.

  Mina enda synpunkter är storleken på rengöringsstationen samt det höga ordinariepriset.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En rakning i klass med hyvel. Det går fort, det blir bra. Den låter lite högt, det kostar en stjärna men i övrigt är det ett nöje att raka sig. Jag har använt rakhyvel för det mesta tidigare men det är det nog slut med. En rakapparat med hög stjärnklass. Som bonus en praktisk ladd/rengöringsstation som fixar det tråkiga efterjobbet. Tack Braun!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har nu testat den rakapparat på olika skägg längder, först på 3 dagars, funkade perfekt,tog lite längre tid, inte konstigt, men slut resultatet var bra. Rakar perfekt man blir slät som en barnrumpa :) Bäst är att raka sig varje dag för bästa resultatet. Rekommenderar verkligen denna produkt.