Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech M330

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (116)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  3 mån sedan
  Verkligen tysta knapptryckningar! Dock är luckan till batteriet ranglig och knarrar när man flyttar omkring musen. Det lagas genom att lägga vikt papper innanför.
  Musen saknar back/forward-knappar vid tummen
 • Dålig
  5 mån sedan
  En riktigt usel produkt. Programvaran, som används för att göra inställningar av musens funktioner, saknar helt funktionen muspekaracceleration. Därmed blir det en genuint sugig upplevelse att använda musen. Vad värre är att Logitech tycks ha tagit bort stödet för muspekaracceleration helt i hela sitt sortiment. Jag har även provat en M171 och en M705. Även de saknade stöd för muspekaracceleration. Om du söker en bra datormus, är det alltså numera en mus från en annan leverantör en Logitech, som du söker.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Till ett pris av 249 kr är den perfekt för kontorsbruk. Den är liten och smäck, tar ingen plats. Stilren. Knäpptyst vilket är supertrevligt. Skön att hålla i med gummerade sidor. En användare påpekar nedan att ringfingret inte har ett dedikerat utrymme att vila... vilket kanske stämmer. Får se om det blir till någon nackdel.

  Scrollhjulet finner jag inget fel på. Det är "hack" och inte frirullande. Inget som stör mig personligen. Har provat en annan mus där detta gick att ändra mellan hack och frirull, men då kostade just den modellen betydligt mer. Detta är som bekant en budgetmus.

  Den hade fått full pott om den bara hade haft (minst) en extra knapp. En tumknapp känns mer eller mindre standard sedan flera år tillbaka. Eller är det bara jag som använder det till att gå tillbaka i webbläsare och som tycker detta?
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt skön och mjuk. Perfekt med det tysta klicket, väldigt bra mus för pengarna! Har haft 3 st redan och inte hittat någon bättre på marknaden.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Marknadsförs som en tyst mus och knapparna är absolut tystare än en traditionell mus. Däremot började scrollhjulet att gnissla efter bara två veckors användande och det överröstar nu med råge de tysta knapparna.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Eftersom den här musen är byggd och marknadsförd som en 'tyst' modell, reflekterar mitt omdöme detta.

  Musen är liten men greppvänlig, med gummerade sidor. Formen är utsvängd men mest på vänster sida - alltså saknas stöd för ringfingret. Ovandelen är ett mellanting av glatt och matt plast. Fingeravtryck syns inte direkt men långvarigt användande ger synliga spår. Undersidan har tillräckligt med fötter som glider helt okej, en On/Off knapp, samt en lucka för batteri plus USB-mottagare. Sensorn avger ingen färg. Rörelsen och fördröjningen känns som på vilken annan trådlös mus som helst. Vet ingen om batteritiden då jag ägt musen i två veckor nu.

  Så till det 'tysta' då:

  Brytarna klickar inte alls som på en traditionell mus, utan har en mer dovt ljudande karaktär. Det finns alltså en taktil och subtil respons utan klickande. Vänster och höger knapp låter något olika men inget som stör mig.

  Hjulet gillar jag inte. Det har samma karaktär som vilket annat mushjul som helst. Samma klick, samma scroll-ljud. Att scrolla ner låter normalt men att scrolla upp får hjulet att avge knarrande, klickande ljud. Jag hade valt ett frirullande hjul utan 'hack' i stället. Batteriluckan sitter inte tätt/hårt nog mot undersidan utan avger ihåligt klickande då och då vid rörelser. Likaså gnisslar mushjulet lätt vid hastiga rörelser.